Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Ünlülerin yeni yıl mesajları

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ünlülerin yeni yıl mesajları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kerem Alışık (Oyuncu): "Yalnızlığım sürüyor!" 2007 sizin için nasıl bir yıldı? Neler getirdi, neler götürdü? 2007 benim için güzel bir yıldı. Sadri Alışık Kültür Merkezi ikinci yılına girdi ve birçok öğrenciye eğitim vermeye devam ediyor. Yeni oyunumuz ‘Kadıncıklar sahnelenmeye başladı. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Ünlülerin yeni yıl mesajları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 04:08 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ünlülerin yeni yıl mesajları

Kerem Alışık (Oyuncu): "Yalnızlığım sürüyor!"

2007 sizin için nasıl bir yıldı? Neler getirdi, neler götürdü?

2007 benim için güzel bir yıldı. Sadri Alışık Kültür Merkezi ikinci yılına girdi ve birçok öğrenciye eğitim vermeye devam ediyor. Yeni oyunumuz ‘Kadıncıklar sahnelenmeye başladı. Onun provaları ve sonra sahne heyecanı 2007deki en güzel zamanlardandı. Şiir kitabım çıktı. Uzun zaman sonra bu heyecanı yaşamak çok güzeldi. Bazı projelerin temelleri atıldı. Güzel ve heyecan dolu bir yıldı. Bunca yoğunluğun içinde götürdükleri belki yok ama yalnızlığım sürüyor. (Gülüyor)

Neleri gerçekleştirebildiniz, neleri gerçekleştiremediniz?

Gerçekleştirebileceğim pek çok şeyi gerçekleştirdim diyebilirim.

2008den beklentileriniz neler?

2008den öncelikli olarak sağlık ve huzur bekliyorum. Sonrasında da 2007de tohumlarını attığımız projelerimizin hayata geçmesi için gerekli şeyleri bekliyorum.

Noel Babadan neler getirmesini istersiniz kendinize?

Noel Babadan kendime bir şey istemiyorum ama sokaklarda kalmak zorunda olan kimsesiz çocukların birer yuva sahibi olmalarını isteyebilirim. Çünkü onlar çok savunmasız ve günahsızlar.

Yeni yıl mesajı olarak söylemek istedikleriniz?

Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

İpek Tanrıyar(Sunucu - Oyuncu): "Noel Baba ‘Kalacak yerim yok, sizde kalayım derse ne olacak?"

2007 galiba kimse için süper denecek bir yıl değildi. Ülkemiz için de... O yüzden 2008i dört gözle bekler olduk. Ama sağlığımız için şükür etmek lazım tabii. 2007 bana çok iyi bir eş, güzel bir evlilik nasip etti. Darısı isteyen herkesin başına. (Gülüyor)

2007 kariyer anlamında beni derinden etkilemedi. Yine çalıştık, başarılı işler yaptık. Aşağı yukarı istediğim her şeyi yaptım, binlerce şükür. Sadece sitemkar arkadaşlarımın gönlünü alamadım. Mesela yemek daveti için evime gelmek isteyenleri olumlu yanıtlayamadım falan... (Gülüyor)

2008 bence şahane bir yıl olacak. Bunu daha önce hiç bir yeni yıl için bu kadar şiddetli hissetmemişimdir. Bir kere çift sayıları oldum olası sevmişimdir, çift sayıdan zarar gelmez. 8 rakamının ayrıca uğuru olduğunu düşünürüm hayatımda. Kısacası kendim için umutluyum. Ülkem için de umutlu olmak istiyorum. Şu terör belasının kökünün kazınması dileğiyle...

Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Yıllardır kandırıldık ‘Noel Baba gelecek, bize hediye verecek diye. Artık bu dünyada kimse karşılıksız bir şey yapmaz hale geldi. Ayrıca bu yıl da geleceği falan yok. Gelse bile vereceği hediye karşılığında 'Kalacak yerim yok, bu seneyi sizde geçirebilir miyim' demeyeceği ne malum! (Gülüşmeler...)

Ben ve bir çok duyarlı insan, dünyamızın geçen yıllara yenildiğini düşünüyor. Bilim adamları da ispatlıyor zaten. Lütfen yeni yılda önce unuttuğumuz şeyleri hatırlamakla başlayalım işe. Mesela önce gülümseyelim hayata. Yaşlanan dünyamıza daha iyi davranalım. Biraz daha medeni olalım. Arabanın camından pet şişe fırlatmayalım, öküzlük yapmayalım. Saygılı olalım ve hakkımızı sonuna kadar koruyalım. Ailemize sahip çıkalım, Geride bıraktığımız yıllar annemizin ve babamızın kıymetini öyle iyi anlatıyor ki bize. Onlara hiç sarılmadığımız kadar çok sarılalım. Bütün sevdiklerimizi de sevgimizden mahrum bırakmalım. Muhtaç olanların yaralarına derman da olalım. Allah paylaşmayana vermez. Allah; dileyen, isteyen kalpleri yarı yolda bırakmaz, istediğiniz her şey için yeni yılda da dua edin. Mutluluk ve sağlıkla... İyi seneler...

Füsun Önal (Şarkıcı – Yazar): 2007 yılı 5 kilo fazlalığımı götürdü!"

Harika bir yıldı. İlk altın plağımı kazandığım unutulmaz şarkım ‘Senden Başka adlı dizi oldu. Ben de bir karakter rolünde oynadım. 19.kitabım ‘Hayatımdan Sayfalar –Şöhretistan çıktı. İstanbul-Ankara-Bursa-İzmir kitap Fuarlarında harika imza günleri yaşadım. Eski sevgilimden 2006 sonunda ayrılmıştım. 2007 yeni heyecanlarla dolu geçti. Çok şükür 2007 güzellikler getirdi. Sadece 60 kiloydum, 5 kilo fazlalığımı götürdü. 55 kilo oldum. Teşekkürler 2007!

İstediğim her şeyi çok şükür gerçekleştirdim. Sadece dizi çekimleri dolayısıyla sık sık yaptığım seyahatlerime çıkamadım.

Kendim, ailem ve sevgilim için önce sağlık, sağlık, sağlık... Mutluluk, mutluluk ve yine mutluluk diliyorum. Tabii işlerimde daima başarı, başarı, başarı... Ülkem ve dünya için de her zamanki dileğimi ve duamı tekrarlıyorum barış, barış ve yine barış...

Beni kızağına oturtup, dünyayı dolaştırmasını isterim. Birlikte hediyeler dağıtır, her dil-din ve ırkın çocuklarını hediyelerimizle sevindirirdik.

Ben çocukken, insanlar sadece futbol takımı tutar, seçimlerde de gidip tuttuğu partiye oy atardı. İnsanlar öyle siyasi simgelere, mezheplere takılmaz, bunlar yüzünden birbirlerine tavır almazlardı. Kutuplaşma sadece siyasette ve futbolda olurdu. Aynı ülke insanlarının kutuplaşmasından hoşlanmıyorum. Hepimiz Türküz! Bu topraklarda doğduk. Herkesin barış ve beraberlik içinde yaşamasını diliyorum.

Bir de Tanrı'nın insanlara verdiği en muhteşem armağan olan doğayı çıkar uğruna acımasızca katleden, yok eden, zarar veren, hayvanlara haince davranan, yaşlılara ve çocuklara karşı sevgisiz, saygısız ve ilgisiz olan insanları keşke bir füzeye doldurup da uzay boşluğuna atabilsek 2008'de, aman ne iyi olur!(Gülüyor)

Serhan Yavaş (Oyuncu)

Noel Babadan hiç bir şey getirmesini istemedim

2007 benim için öğretici ve yoğun çalışma tempolu bir yıldı. Getirdikleri yeni bir çalışma sistemi ve işleyiş biçimi hakkında bilgi ve tecrübe getirdi. Götürdüğü ise maalesef zaman.

Gerçekleştirme çabasında olduğum bir hedeflerim olmadı. Sene itibari ile yaptığım işi iyi yapmak ve günümü iyi değerlendirmek benim için yeterli.

2008den kendi dualarım istikametinde beklentilerim var tabii ki. Ama bunlar bende kalsın.

Valla Noel Babadan hiç bir şey getirmesini istemedim bu güne kadar. Bugünden sonra da istemem herhalde. Tek isteğim duamdır.

Herkese sağlık diliyorum. Sağlığınız kötüyse hayatla tüm bağınız aksıyor. Sağlık çok önemli.

Ayşenur Yazıcı (Spiker – Yazar): "Uluslararası yazar olmanın keyfini çıkarmak istiyorum!"

Hayatımın en severek yaptığım işini 2007 bana verdi. İnsana yardımımın dokunduğu gerçek bir program yaptım ve çok şey öğrendim, öğrettim. Yaşam amaçlarımdan birini 2007 de yaptım yani. İkinci gerçekleşen dileğim; yıllardır kiradan kurtulmak ve bir ev sahibi olmak istiyordum. Triadpark'ta enerjisi mükemmel bir sitede ev sahibi oldum. Bu inanılmaz mutlu etti beni. 2007e gerçek sevginin evrensel değerlerde olduğunu kazık gibi beynime çakan en güzel kitapları okudum. Bir okurun bana sorduğu bir soruyla manevi anlaşmalarımızı bir kez daha sorguladım. Ve ne kadar kalıp ve taraflı düşündüğümüzün, aslında hepimizin ‘Bir olduğunun farkına varamadığımızın sorgulamasını yaptım. Soru şuydu: Sanat camiasındaki reiki modasına nasıl katıldınız? Reiki Master olmanıza sebep bir olay var mı? Reiki iş hayatınızdaki performansınızı, çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi değiştirdi mi? Reikinin ne gibi faydalarını gördünüz? Bizim kültürümüzde, özümüzde reiki yerine çok daha anlamlı, isabetli ve rahatlatan unsurlar varken nedir sizi reiki de karar kıldıran? Bizde bazıları 'Rabıta' diye tarif ederler. Hiç denediniz mi? Mevlana gibi evrensel duayı ve insanı tanımlayan mühim bir şahsiyetin yılıydı 2007. Buna en çok ben sevinmiştim. Ama hala reiki ile rabıtayı farklı gören insanlar varsa, demek ki Mevlana yılı yaradan sevgisini ve ulaşma işini anlatamamış demektir. Cevabım şöyleydi: sormuşsunuz anlatayım. Reiki ve rabıta! İkisi de aynı arzuhaldir. Ama siz önyargılı ve bilmeden bir ibadet değildir. Bir tekniktir ve rabıta ile aynı ışığa çıkar. İsim belki sizi gavur işi diye yanıltmaya taşıyabilir. İyi niyetle, ihtiyacı olana, Yaradandan (Onun izniyle) huzur ve şifa dilenmektir. İçinde ilim vardır, içinde alem idraki vardır, içinde başkalarını da kendi kadar önemsemek ve onların da mutluluğuyla huzur bulmak vardır. Reikide tapındığınız biri yoktur. Şeyhiniz, başkomutanınız, önünde eğilip büküleceğiniz kimse yoktur. Evren enerjisi dediğimiz şey Yaradanın varlığı ve gücü. Kendi içinizdeki ondan aldığınız nur. Tasavvufta veya reikide bulduğunuz aynı enerji. Başkası yok! İnsanların birbirine bulaştıracağı en iyi şey iyimserlik ve inanç. Buna tüm ademoğullarının; din, ırk ayırt etmeksizin çok ihtiyacı var. Savaşlara, bencilliklerin çoğalmasına, düşmanlıklara, kirlere, ayırımlara dikkat edin. Hepsi kuşku ve tedirginlik üzerine ürüyor. Ne ile yaklaşırsanız onu bulursunuz karşıda. Sabır; boyun eğmek değil savaşmaktır. O halde karşıya iyiliği iletmekte savaşı bırakmayacaksınız. Moda olup olmadığını bilmiyorum reikinin. Ben iç güdülerimin götürdüğü raflardan aldığım 2000 kitabın içinde, her daim yüce yaradılışımızın anlamını, sınavımızı ve yapabileceklerimizi aradım sordum, baktım. Astrolojiye bulaşmam da bundandır, üç mutlak kaderin neresinde irademizin yürürlüğü olduğunu soruşturmam da... Evet reikiyi (sizin vurgunuz ile rabıtayı) Mesnevinin çilehanelerinde her şeye dayanılan güç olarak bulduğumu söylüyorum. Başka dayanak olmadığını o ışıkla her şeyin iyiye ve güzele yollanabileceğini biliyorum. Kültürümüze aykırı hiç bir anlam ve dış öğreti yoktur içinde.

İçimdeki müthiş televizyon programım hala hayata geçirilemedi. Yapacağım ama mutlaka olacak. Her insana güvenmemem gerektiğini hala anlayamadım ve gerçekleştiremediğim işlerden biri de bu. Koskoca devletin sözleşmesiz ve "şifaen" verdiği garantiyle yola çıktım ve verilen sözler yerine getirilmedi. Hala insana güvenim var. Burada bir gerzeklik seziyorum kendimde. 2007de yeni bir yayınevim oldu. Dinamik, genç, önemsediğiniz kadar sizi önemseyen bir yayınevi. Romanlarım, İngilizce ve Almancaya çevriliyor. Bu benim hayat hedeflerimden biriydi ve gerçekleşti! 2008deki Londra Kitap Fuarı ve Frankfurt Kitap fuarında Türk ve de kadın yazar olarak bulunacağımdan inanılmaz bir keyif alıyorum. Kanada, İsviçre, Almanya ve İngiltere'de "1900'lü yıllarda yaşamış bir Türk kadınının" romanıyla dileğim gerçekleşmiş oluyor. Aşkı hâlâ bulamadım. 2008de inşallah... (Gülüyor) Beni hak eden ve ona layık olabileceğim, ruh sağlığı yerinde, hayatla kavgası bitmiş, kendiyle barışık ve kahkaha atmayı, sevmeyi seven biri... Sipariş verilmiştir şu an dua ile! (Gülüyor)

Uluslararası yazar olmanın keyfini çıkarmak istiyorum. Daha da yazmak ve kafamdaki kütüphanenin tüm birikintilerini romanlarda değerlendirmek istiyorum. Televizyon programı da yaparsam yine bu doğrultuda olsun ve yayıncım kulaklığıma "Kapıştır onları" diye bağırmasın istiyorum! İnternet sitelerinde hakkımda yazılan yorumlarda insanların beni Sibel Can ile karşılaştırmamalarını diliyorum. ‘Para için insanlar neler yapıyorlar diye önyargılı, aklına her geleni yazan insanların; Sibel Can'ın mı, benim mi kirada oturduğumuzu bilmeden çiziktirmemelerini bekliyorum. Oğlumun icatlarından en az birinin hocalarının gözüne çarpmasını bekliyorum. Annemin sağlığının düzelmesini ve mutlu aile yaşantımızın devam etmesini diliyorum.

Yaradandan huzur, aileme ve bana sağlık ve dostlar diliyorum. Bir de başarı... Noel Babam hiç olmadı! Kendi arzularımı hep kendim yetebildiğim kadar kendime aldım. Ama 8 yıllık Polo arabamı yeni bir 2008 Polo ile değiştirmek istiyorum. Oğlumun da 4 yıldır aynı olan harçlık rakamını Noel Babanın değiştirmesini istiyorum! yaşamına kendi başarıları ve sağlığı kadar sevinebilecek yürekler versin diye beklemeye devam edeceğim. Siz de isteyin. Olsun!

Yaradan; herkesin başarılarına, iyi yaşamına kendi başarıları ve sağlığı kadar sevinebilecek yürekler versin diye beklemeye devam edeceğim. Siz de isteyin. Olsun!

ekolay.net, Melike Birgölge

Kaynak: Alıntıdır

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks