24-10-2012, 10:35 PM
|
#97 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Herkes Beni Dövüyor lise yıllarımda yani bundan tam 12 yıl önce ben çok çekingen, sessiz, iddiasız bir kızdım. herkesle iyi geçinirdim ama yok gibiydim. kendimi öyle çok saklıyordum ki. çok yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı. onunla bahçede dolaşıyordum, o yanımda yokken diğerleri ile nasıl iletişim kuracağımı bilmediğimden tuvalete bile saklandığım oluyordu. diğerlerinin ne düşündüğünü çok önemsiyor, kendime acı çektiriyordum.hatta hoşlandığım bir çocuk vardı o da benden hoşlanıyordu, göz göze gelir dururduk ama ne zaman yanıma gelecek olsa kaçardım. sonra lise bitti ve ben dönüp baktığımda kendim için o kadar çok üzüldüm ki..neşeli, eğlenceli, coşkulu yaşamam gereken bir dönemi kendime dar etmiştim..hala çok üzülüyorum o zamanlarıma.. hala sorunlarım yok mu? hem de öyle çok ki. olmasa burada olmazdım sanırım. ama o güne kıyasla çok çok 'görünür'üm artık. özetle söylemek istediğim zamanını başkalarının davrranışını düşünerek gençlik dönemine yazık etme. seni partiye çağırmamışlar, varsın çağırmasınlar, sen hep sensin. takılma bu kadar..telkinlere devam.. |
| |