26-08-2009, 01:43 PM
|
#3 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Regl Düzensizliği salvadore süpersin bu kadar şeyi nerden biliyosun hemen sana yardımcı olayım evet özellikle sağ diz kapağımın olduğu yerlerde ağrı vardı bi kaç gündür onun dışında gece çok geç yatıyorum yatınca da hemen uykuya dalamıyorum ve geç kalkıyorum onun dışında kilo verme telkini dinlerken diyet yapmadım çünkü yeme alışkanlıklarım diyet yapmama engel oluyodu bu zamanda sadece yiyebildiğim sebzeleri tüketmeye çalıştım bunlar dışındakileri asla yemem ıspanak yaptım semizotu filan yaptım normal salatayı severim domatesi pişmemiş yerim bide dedim ya ıspanak semizotu diye vitamin alıyım diye domatesi rondodan geçirip koydum ağzımda hissetmemek için neyse bu arada spora gelelim ankaradayken kilo verme telkini dinlerken evdeki plates setimi 2 hafta boyunca düzenli olarak yaptım günde yaklaşık 50 dk filan spor yapıyodum daha sonra cdlerim bozuldu bırakmak zorunda kaldım step cd si almıştım ama o da çok zor onu yapamıyorum neyse ben ülserim olduğu için çok oruç tutamam onun için ramazanın ilk günü tutmadım sonra 3 günü tuttum ramazanın 4. günü yani iftardan sonra hastalandım o gün babamla beraber yürüyüş yaptık sonrada belediyenin koyduğu spor aletlerine gittim orda egzersiz yaptım bu kadar. çok mu şey anlattım az mı yeterli mi bilmiyorum hihihihihihi :)) |
| |