![]() |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim merhabalar sdcrmn.. actionsmile öncelikler kilo verme telkin içeriğini okumanızı öneririm.. eğer biz istemezsek hiçbir konuda malesef yeterli başarıyı yakalayamayız.. kilo verme telkin içeriği sizin yeme konusunda ki dirençlerinizi kırarak.. sağlıklı beslenmek ce ideal kiloya ulaşmanız için gerekli bilinç altı formatlarınızın oluşmasını sağlar... benim kilo ilgili bir problemin yok ama bu site ile ilk tanıştığım zamanlarda.. acaba bu telkinler etkilimi diye düşünerek.. kilo verme telkinini de dinledim.. daha 1. gün de en sediğim yemeklere bile dokunamadım ve iştah kaybı yaşadım.. ancak benim bilinçaltımda yemek yeme alışkanlıklarıma karşı bir direnç geliştirmediğim için bu telkinin bende etki etme süresi hızlı olmuş olabilir.. sizlerin biraz daha sabırla yaklaşması gerekmekte.. bir arkadaşım hipnoz ve akapunkturu kullanarak zayıflamıştı.. tüm yöntemlerin özünde kişinin kendisinin istemesi ve uygulama konusunda kararlığı yanında başarıyı getirir.. bu durum tüm hedeflerimiz için geçerlidir... doktorunuzun size tavsiyesi çok doğrudur... siz de gerekli çabayı gösterirseniz bu işi başardınız demektir.. destek için bizler arkadaşlarınız olarak yanınızda oluruz ama sizde bizim yanımızda olup önce doktorunuzun tavsiyelerini sonrada telkinlere ağırlık vererek doğru programı uygulayın ... sevgiler.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Teşekkür ederim ttli3 Umarım yakında başarı hikayelerimi burada yazarım |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim merhaba arkadaşlar ben formda yeniyim sezennl arkadaşın tavsiyesi ile kayıt oldum forma ama pek vakit bulupda formu tam inceliyemedim .Bende çok çabuk kilo alabıliyorum yaz boyu diyet yaptım verdim 5 kilo ama bir ayda hepsini geri aldım şimdi bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum acilen sizce nerden ve neşekilde başlamalıyım bana yol gösterirseniz sevinirim. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim uy897 uy897 uy897 bu kızlar ne yapıyor? hayatım boyunca onu yaptım..oynamaya başladımmı..ağır çiftetellilerle başlarım,, gittikçe hızlanırım..ve kiloları veririm...benim önerim bu..ben hiç bir zaman dansla diyet yapacak kadar kilolu olmadım...ama oynamaya başladığım zaman mutlaka kilo veririm..zayıflamak için kilo vermek istiyorsanız..meşhur dansözlerin cd.ve dvd leri var..onlarla yapın...göbek havazı insana saçının telinden ayak parmağının tırnağına kadar orantılı kilo verdiriyor..yada size imgeleme yazayım..istermisiniz..bi bakıyorsunuz yerinizden kıpırdamadan...imgelemeyle kilo vermişiniz..yazdığımı seste kaydederim..yarın akşama kadar bekliyorum..isteyenler mesaj yazsın.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim actionsmile valla hayal abla sen şimdiden başla ... 12389 bu kızlar seni bırakmazlar yoksa... ipin ucunu verdin bikere ... girlhaha katkın olmadan olmaz artık ablam.. ttli3 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Hayal ablacım merhaba ilk mesaj benden 1,58 boy 69 kg olunca smil56 ben isterim ablam.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ikinci msjda benden oluyor ablam elini verdin kolunu zor kurtarırsın artık kiss3 kiss3 kalbimden öpücükte gönderdim sana bak |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim tamam bu gece yazıyorum ve seslendiriyorum..yalnız telkin müziklerini dinlemeyi ihmal etmeyin...atakan bir şekilde ses kaydını indirmenizi sağlar..uyanıkken dinlemeye fırsat bulmayan yattığı zaman dinlesin..birde siteden indirdiğimiz natura saund sesleriyle destekleyin.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim benimbugün başladığım diyetimde şu kızlar ağır bir diyet değil kilo verebilecekmiyim bilmiyorum 58 kilo ile diyete başladım hayırlısı ile sabah yarım simit ve şekersiz çay öğleyin bir simit ve diet kola akşam tavuk ızgara veya ızgara köfte veya balık yanındada yağsız salata bol su bukadar cumartesi gününe kadar deniyeceğim bakalım bir sonuc alabilecekmiyim |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Gerçekten imgelemeyle kilo vermek mümkün mü dusun Daha doğrusu bu konuda yapılmış çalışmalar var biliyorum ama sadece imgeleme yaparak zayıflayanlar var mı onu merak ediyorum 4897 Eğer işe yarıyorsa ben de varım, ben de istiyorum f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |