![]() |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Arkadaşlar bende fazlalık 5 ila 6 kilo var.Üst üste iki doğum yaptım meleklerimde daha ufaklar.30 kilo almıştım verdim çoğunu ama gelinde bana sorun tabi.şimdi geriye kalanlar yapıştılar sanki.gitmiyolar yahu...aaa bir baktım burda birileri zayıflıyor..eee hadi anlatın bakalım.bende atayım şu fazlalıkları değil mi ama? girlhaha yarın hemen başlamak istiyorum.ama tam olarak ne yapmalıyım biraz yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben urfadayım iş gereği.estetisyenim ama çalışamıyorum bıcırıklardan ve genelde evdeyim.öyle çocukları bırakıp yürüyüşe falan da gidemiyorum tabi...yanlızım ailemden kimse yok.Hadi önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.. wave |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim hulyacim 8zinci sayfada hastane diyeti var onu uylasana bir haftada 3kilo 4 haftada 10kilo veriyormusun garantisi varmis. ben simdi diyet yapmiycam malum bildginiz gibi. ama sana kolay gelsin. ben fazla sisliklerimi vermeye basladim ignelri biraktimya 3gundur sukur ya bunada. hulyacim bana sende dua ediyormusun allh sendende razi olsun allah seninde isni gucunu rast getirsin amin. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim teşekkür ederim canım.ben başladım zaten bu gün 2. günüm canım bir çikolata istiyor ki sorma...dayanamadığım tek şey şu çikolata..ama kendimi tutuyorum..telkinleride dinliyorum aynı zamanda.onlar da bana tatlı yeme diyorlar zaten n9598 ahh biraz da yürüyüşe çıkabilsem,meleklerim den fırsat bulupta ne iyi olacak ama..sen şimdi boş zamanlarını iyi değerlendir sezenncim.yakında başını kaşıyacak zamanın kalmayacak sevincli kilolarla sonra ben gibi mücadele edersin sorun değil...dualarım seninle ve tüm ihtiyacı olanlarla olacak her zaman.allah hepimizin duasını kabul etsin..bende sana teşekkür ediyorum allah senden de razı olsun..(amin) |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Hülyaa kolay gelsin sana da; bana göre, diyet yapmana gerek bile yok, koşuştururken verirsin kiloları gibime geliyor çocukların küçük sanırım. Sezen sen nasılsın ne zaman belli olacak sonuç, inşallah senin de yüzün gülmeye başlayacak hemen. Allah dualarını kabul etsin canım. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim teşekkür ederim bubu..haklısın meleklerim beni yoruyor ama zayıflatmıyor bu koşuşturma 88a zaten vermem gereken sadece 5 kilocuk aa34 fazla değil ama artık bende kalamayacaklarının farkındalar,son çığlıklarını duyuyor gibiyim girlhaha diğer maratona katılan arkadaşlarıma başarılar dilerim... khkh56 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim beenn 8 kilo verdim beaa guitar ama durmak yok işleme devam hpm1 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim harikasın emel tebrikler...ben şimdilik askıya aldım...acil deyil ya ne olcak canım 3-4 kilo fazladan sevincli bu arada bu kiloları kaç günde verdin?ve hastane diyetiyle mi verdin?ben meraklıya anlatırsan sevinirim... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim http://www.drpozitif.com/images/2004kedi.jpg kızlarrr ya arkadaşlarınız böyle dua ediyosa... utananadam girlhaha |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı:
|
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM. |