Kilo Verme
hızlı kilo verme,
hizli kilo verme,
kolay kilo verme,
acil kilo verme,
kilo verme yöntemleri,
kilo verme yolları,
kilo verme zayıflama,
kilo verme diyeti,
kilo verme diyet,
sağlıklı kilo verme,
kilo verme ilacı,
kilo verme hızlı,
kilo verme dieti,
kilo verme diyetleri,
rejim kilo verme,
kilo verme programları,
bölgesel kilo verme,
lahana kilo verme,
kilo verme ürünleri,
kilo verme ilaç,
kilo verme diyetler,
kilo verme programı,
kilo verme listesi,
kilo verme kalori,
kilo verme spor,
kilo verme egzersiz
| Karar aldim zayiflayacagimGüzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sezen anladığım kadarıyla bira mayasını tablet olarak almışsın..Bira mayasının içide bol miktarda krom varmış.ben başka bir siteden biliyorum.orada krom kapsülüyle zayıflayanlar vardı .Hatta ben de alacaktım. ramazandan sonraya bıraktım.Kan şekerini yükselttiği için şekerli gidalar ekmek,hamurişlerinden yedirmiyormuş .Krom kapsülünü de deneyebilirsin.
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-09-2007, 05:52 PM
|
#61 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 14
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Sezen anladığım kadarıyla bira mayasını tablet olarak almışsın..Bira mayasının içide bol miktarda krom varmış.ben başka bir siteden biliyorum.orada krom kapsülüyle zayıflayanlar vardı .Hatta ben de alacaktım. ramazandan sonraya bıraktım.Kan şekerini yükselttiği için şekerli gidalar ekmek,hamurişlerinden yedirmiyormuş .Krom kapsülünü de deneyebilirsin.
Herkesin bugün diyeti umarım koly geçmiştir hoşçakalın Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
25-09-2007, 06:57 PM
|
#62 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezencim bu spirulina zaten zayiflama ilaci degil..ayni bira mayasi tabletinin satildigi reyonlarda vitamin ve vucuda vitamin vermesi amacli satiliyor ..ama metabolizmayi hizlandirdigi icin zayiflamak icinde kullaniliyor,en iyisi internette spirulina yaz oku..ben galiba ona baslayacagim,cunku metabolizmayi hizlandirirken vitamin ihtiyacinida karsiliyor..
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
25-09-2007, 08:14 PM
|
#63 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim valla kizlar o cgromdanda aldim tok tutuyormus vede tatli istegini kesiyorumus benden kesmediler valla dun aksam kesilirgibi oplmustu ama sabah sabah oldum oldum dirildim..ben nekadar cani tatli midesine duskun biriyim ya
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
26-09-2007, 12:23 PM
|
#64 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| tavsiye Sıcak Su…
Çinliler çok sıcak su içerler … Bol Bol Sıcak Su …. Bütün gün, her gün !
NEDEN bol sıcak su?
Çay veya su bazlı içeceklere benzemeyen şekilde, bol su mide yüzeyinde kan akımına direkt olarak emilen birkaç maddeden biridir. Beden suyu diğer bileşenlerden ayırmak zorunda kalmaz.
NEDEN Sıcak Su?
Çinliler, 40 yaşından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedenlere alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü normal yaşlanma fiziksel değişimler üretir:
a) Kan damarları daha az elastik olur ve içindeki birikim nedeni ile çapı küçülebilir, bu nedenle yüksek kan basıncı oluşabilir ve kan dolaşımı problemleri ortaya çıkabilir (dondurma başağrısı sendromu)
b) Sindirim sistemi (büzgen kas, barsaklar ve kolon) da daha az elastik olur, sindirim sorunlarına ve kabızlığa neden olur.
Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor. Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.
SICAK SUYUN Faydaları :
1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – Iç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.
NE KADAR IÇMELI? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK IÇMELI
Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.
Dr. Susan Lee-Smith RN, PhD,
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
26-09-2007, 12:35 PM
|
#65 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| tavsiye rekor kıran bir adamla ilgili haber okumuştum geçenlerde.. gerçi çok hızlı kilo vermek bana sağlıklı ya da doğru bir yol gibi gözükmüyor ama noter tasdikliymiş..
ilgili link aşağıda.. merak edenler için.. http://www.vucudunsifresi.com http://www.zayiflama.org
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
26-09-2007, 02:48 PM
|
#66 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Sıcak su çok işe yarıyor ayrıca da tok tutuyor, rahatlıkla deneyebilirsiniz. 44 | Offline
| |
26-09-2007, 03:06 PM
|
#67 (permalink)
| Çevirmen
16 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ben de sabahları içiyorum sıcak suyu bir de keten tohumu yiyorum yanında kardeşim bu sayede bayağı kilo verdi ama henüz bir etkisini göremedim ağla ağla | Offline
| |
26-09-2007, 09:13 PM
|
#68 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 14
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Nasıl gidiyor kızlar diyet ben kilo veremedim daha .Ramazan olduğu için sanırım.Yeşil çaya devam ayrıca içine zencefil+zeytin yaprağı+funda yaprağıda ekledim.Benim metabolizmam yavaş çalışıyo herhalde.Vücudun şifresine göz gezdirmiştim pek birşey yok .Ayrıca 500ytl veriyormuşsun kilo bekçiliği yapıyorlarmış.yani bana para tuzağı gibi geldi.Sezen Türkiyede 7ytl olduğunu hangi sitede gördün yazarmısın.solgar ve gnc krom kapsülü 33ytl olduğunu biliyorum ama... Sezen hastane diyetimi yapıyorsun Elif spirulinayı nezaman kullanıyorsun sahurdamı içiyorsun?Bende vardı devam etsem etsem mi acaba bilemiyorum. Deneyimlerinizi sizde yazın hoşçakalın | Offline
| |
26-09-2007, 11:02 PM
|
#69 (permalink)
| Üsteğmen
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim YOK BABUCUM BEN HOLLANDADAN ALDIM 4EROYA CHROOM VE DAHA UCUZADA BIRAMAYASI. BEN TURKFIYATINA GORE HESAPLADIM AMA BILMIYORUM TURKIYEDE FIYATLAR HERZA dusunMAN K..... ANLADINIZ SIZ ONU SINIROLUYORUM YA BEN TURKIYEDE TUPBEBEK ICIN KLULANDIGIM IGNENIN TEKINE 480MILYON VERIYORDUM YANI 250ERO VE 2KEZ KULANIYORDUM. AMA BURDA IGNENIN TANESI 40EROYA BILE GELMIYOR DAHA UCUZ TOBE ESTAFURULAH NEKADAR KOTU YA TURKIYEDE YASAMAK MAASLAR 500MILYON IGNEDE 500MILYON NEYSE.
BABUCUM BILMIYORUM NERDE SATILIYOR AMA PAHALI DEGIN RAKAM. KURBAY OLUR BENDE 13KILO VAR VEREYIM HEMEN SANA:p
shamanic EVET BU SICAK SUYU ICINE VEDE SU HASTANE DIYETINI YAPAN 2 YAKINIM INCELDILER BIRDAHADA KILODA ALMIYOLAR. SICAK SUYU BAYA ICIYOLARDI AMA BIZMKILER KAYNATIP ICIYOLARDI:)) AMA ISE YARIYOR TESEKURLER HATIRLATIGIN ICIN UNUTMUSTUM HEMEN SICAK SUYUMU ALAYIM.
EVET O SITE PARA TUZAGI SOYLE INBCELDIMDE ADAMIN YUZU VE ZATEN VUCUT AYNI DEGIL KILIP YAPISTIRLMIS. COK BELLI HEM NOTERTASTIKLI DERLER NE YANI SAHTE DIYEMEZLRMI ADAMLAR SAHTE DIPLOMA YAPIYOLAR SAHTE NOTER TASTIGI EDEMEZLERMI HEHHEHE COK SACMA BIR SITE BEN ONCEDEN GORMUSTUM O SITEYI
BEN 1 KILO VERMISIM AMA ALMISIMDIR BUGUN CUNKI COREK YAPTIM YA COK GUZELDI AZICIK KACIRDIM AMA YEMIYCEM DAHA. ISTE DEVAM ETSEM DIYETE VERIYORUM BEN. BOZMAMAM LAZIM ASLINDA AMA NEYSE.
BOZUNCADA BOZDUM HADI YIYIM DIYE GIRISIYORUM:p
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
26-09-2007, 11:03 PM
|
#70 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı: yeliz Nickli Üyeden Alıntı
ben de sabahları içiyorum sıcak suyu bir de keten tohumu yiyorum yanında kardeşim bu sayede bayağı kilo verdi ama henüz bir etkisini göremedim ağla ağla | YELIZ NEZAMANDIR BASLADINKI SEN ETKISNI GOSTERMEDI?
| | | |