Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kilo Verme(Güven)

Uyarılar

Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kilo Verme(Güven) Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan bey bu telkin aşırı kilo sorunu olanlar içinmi yoksa en fazla 4-5 kilo gibi fazlalığı olanlarda dinleyebilirmi. Telkin içeriğinde haftada en az yarım kilo vereceksin gibi sözler var.Bilgi verirseniz sevinirim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme(Güven) telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme(Güven) nerededir kimdir Kilo Verme(Güven) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme(Güven) hipnoz Kilo Verme(Güven) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme(Güven) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme(Güven) kuantum düşünce kitap haberi

Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-03-2008, 01:37 AM   #71 (permalink)
Teğmen

empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

Atakan bey bu telkin aşırı kilo sorunu olanlar içinmi yoksa en fazla 4-5 kilo gibi fazlalığı olanlarda dinleyebilirmi. Telkin içeriğinde haftada en az yarım kilo vereceksin gibi sözler var.Bilgi verirseniz sevinirim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-03-2008, 01:49 AM   #72 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar..
atakan bey gelene kadar ben cevaplandırayım eksiğim olursa tamamlar mutlaka..

telkin içeriğinin tamamına baktığımızda asıl hedef doğru yemek yeme alışkanlığı kazanma..
kendine sevme.. güvenme ... ve ideal kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmak üzerine..

sonuçta fazla olan 4-5 kilonu verdiğinde ve yemek yeme alışkanlıklarını doğru hale getirdiğinde
telkini dinlemeyi bırakacaksın..

bu durumu bozacak davranışlara girmediğin sürece ideal kilonda kalırsın..

sevgiler..
Alt 05-04-2008, 09:04 PM   #73 (permalink)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurse-25 is an unknown quantity at this point

kilo veren arakadaşlar telkinleri nezaman dinlemeye başladı benim iştahım çok açıldı.böyle giderse sonum hiç iyi olmayacak ay lütfen yardım edin eşim dalga geçiyor benimle onu ancak bu şekilde ikna edebilirim.arkadaşlar aranıza yeni katılan ve kilolarından muzdarip bir arkadaşınız olarak cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden yazan arkadaşlara çok teşekkürler erzurumdan sevgiler
Alt 07-04-2008, 04:42 PM   #74 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BodomChild is an unknown quantity at this point

ben yeni üye oldum buraya. öncelikle tesadüf oldu daha sonra dikkatimi çekti. mp3leri nasıl indirebilirim. çok karışık bir içeriği var bu sitenin. yada bilmediğim için öyle geldi bana. Teşekkürler şimdiden.
BodomChild isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2008, 09:58 PM   #75 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alıntı:
nurse-25 Nickli Üyeden Alıntı
kilo veren arakadaşlar telkinleri nezaman dinlemeye başladı benim iştahım çok açıldı.böyle giderse sonum hiç iyi olmayacak ay lütfen yardım edin eşim dalga geçiyor benimle onu ancak bu şekilde ikna edebilirim.arkadaşlar aranıza yeni katılan ve kilolarından muzdarip bir arkadaşınız olarak cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden yazan arkadaşlara çok teşekkürler erzurumdan sevgiler
merhabalar ..

normalde kilo verme telkinini eklemeniz için en az 3 hafta kadar beklemenizi öneriyoruz..

çünkü; suçluluk duygularının etkileri arasında metabolizma hızlanmasıda var..
ve kendinize güveniniz artıkça yeme alışkanlıklarınızda olumlu olarak değişmeye başlayacak..

ama bu konuda çok rahatsız hissediyorsanız en azından 15 gün kadar tavsiye ettiğimiz gibi ego ve suçlulukla başlayarak
3. haftada kilo ve kendine güven telkinlerini birlikte ekleyin..

dilerseniz bu arada meditasyon ve imgelemee çalışmaları ile kendinizi destekleyin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-t3498.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-t185.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo_verme-b28.0/

Alıntı:
BodomChild Nickli Üyeden Alıntı
ben yeni üye oldum buraya. öncelikle tesadüf oldu daha sonra dikkatimi çekti. mp3leri nasıl indirebilirim. çok karışık bir içeriği var bu sitenin. yada bilmediğim için öyle geldi bana. Teşekkürler şimdiden.
hoşgeldiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ ana sayfada başlıkları takip eder rahatlıkla istediğiniz bölümlere ulaşabilirsiniz..

hangi sayfada olursanız olun sayfanın üstünden anasayfa butonuna tıkladığınızda başa döneceksiniz..

mp3 leri indirmek için..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/

mp3 ler ile ilgili bilgi edinmek için..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/

sevgiler..
Alt 16-04-2008, 07:14 PM   #76 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sebla is an unknown quantity at this point

mrb.. sitenizi yeni kşfettm ve hrika br site olmş ;)
bn kilo vrmek istiorm ve 2 tne telkin indirdim "ney" ve "new age"
sdece bnları dnliorm.bazı üyeler iştahlarının arttığını sylemş.acaba bnm de artar mı :S

dnleyeli 2 gn oldu.önceden sürekli şekerli gıdalar yeme isteği duyardm ama telkinleri dnledkten snra bunun önüne gçebldm..
sebla isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2008, 10:04 PM   #77 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

merhablalar sebla hoşgeldiniz yanımıza..

aslında öncelikle ego ve suçluluk dinlemenizi..
15 gün sonra kendine güveni ekleyerek devam etmenizi öneririm..
bu arada kilo telkine başlamışsınız oda listenizde kalsın..

suçluluk telkininin metobolizma hızlandırıcı etkisinden dolayı kilo verme konusunda size yardımcı olacaktır..

pozitif egomuz ve kendinize olan güvenimiz arttıkça hedeflerimzii gerçekleştirmek daha kolay olacaktır..

aşırı yemek içmek.. sinirli olmak v.b gibi duygular içimizde bu durumu
tetikleten başka bir sebebin yansımalarıdır aslında..

onun için başlangıç olarak önerdiğimiz telkinleri dinleme aşamasında
ilk etapta bazı arkadaşlarımızda yemeğe düşkünlük gibi bastırmış oldukları
yada kontrol altında tuttukları diğer sorunlarında geçici bir süreliğine artış olabilir..

bu durumu eylemlerimizle kontrol altına alarak telkinleri dinlemeye devam ettiğimizde kısa süre içerisinde geçecektir..

telkinlerin etkileri kişiden kişiye farklılık gösterir..
onun için diğer arkadaşlarımzıın yaşadıklarından etkilenmeden
kendi deneyimlerinizin oluşmasını beklemekte yarar var..

bu konu ile ilgili olarak daha önceden yazmış olduğum bir mesaj sizede yardımcı olabilir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055

sevgiler..
Alt 17-04-2008, 05:23 PM   #78 (permalink)

cvbnz içn çk teşekkr ederm.. meydana glen değişklkleri yzmaya dvam edeceğm
Alt 17-04-2008, 05:48 PM   #79 (permalink)

bir de frklı müzikler koyma olanağınız vrmı?? mesela klarnet müziği çok hoş olur..
Alt 17-04-2008, 06:24 PM   #80 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

atakan bey sağolsun çeşitli müzik alternatifleri sunuyor ama
bu konuda telif sorunu olduğu için seçeneklerimizi kısıtlı tutmak zorunda kalıyoruz..
inaşallah ilerleyen zamanlarda..

sevgiler..

Bookmarks