![]() |
Kilo Verme Güven New Age Herkese merhaba; Script i indirdim new age olanı gerçekten çok güzel müzik.Kilo verme telkininin içeriğini müzikle beraber olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş.Sadece müzik herhangi bir konuşma yok?Pek birşey anlayamadım onu sık sık okumamız mı gerekıyor ya ne yapmam gerekıyor :( |
Telkinleri Duymaniz Gerekmiyor Alıntı:
Alıntı:
Telkinleri okumanız gerekmiyor.Aslında siteyi incelerseniz kolayca bu sorunuzun cevabini bulabilirisiniz. İlgili linkler.. http://www.hayatimdegisti.com/portal...=355&Itemid=62 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?board=12.0 |
Kilo Verme Güven New Age Atakan Bey, Kilo verme-ada telkinini nereden indirebiliriz? (Rapid linki çalışmıyor) Açıkçası onun içeriği bana daha tatmin edici geldi.. |
Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
Ada versiyonu içerik olarak biraz fazla uzun gibi geldi. |
Kilo Verme Güven New Age Merhaba bu kilo verme new age li scriptine bayıldım arkadaşlar motive edici esrarlı uzak doğu esintiti taşıyan bir ritmi var :) yaz geliyor yine deneyeceğim fazlalıkları iştaha veda zamanı geldi sanırım haydi bakalım kolay gelsin benim gibi tüm kilo vermek isteyenlere ... selamlar |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age merhaba kılo verme ıle ılgılı telkınleri bir hafta ego güçlendirici ve süçluluk duygusunu dinkedikten sonra mı dinlememiz gerekiyor doğrusu nasıl olmalı yardıcı olabilirmisiniz bu arada herkese sitenizi öneriyorum kilo verme ile ilgili dilerim bana da yardımcı olabilir |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
Gerçekten performans olarak memnun kaldigim bir mp3.İçerik de çok iyi zaten suçluluk ego gibi telkinleri yazan kisi bu telkini yazmis. |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age ATAKAN BEY SAĞOLUN İYİKİ SİZLERE RASTLAMIŞIM HERGÜN DAHA IYIYE GİDİYORUM SANKİ ARKADAŞLARIM SÖYLÜYORLAR DAHA FAZLA GÜLÜMSÜYORMUŞUM DAHA DİK YÜRÜYORMUŞUM ASLINDA BUNDAN 15 GÜN ÖNCE BEL RAHATSIZLIĞIM OLMUŞTU 10 GÜN YATAK ISTİRATİ DEDİ DOKTORLAR İNANIN BENİM İÇİN ÇOK ZORDU.KİLO ALMAM ŞÖYLE DURSUN HATTA VERMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER HAREKET EDEMEMEK ÇOK KÖTÜ SONRA TAM BEN NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN SİZLERLE TANIŞTIM ÇEKTIĞİM ACILARIN ÖDÜLÜ OLDU BU SİTE. art56art56 İNANIYORUM BENDE BAŞARIP BAŞIMA DERT OLAN KİLOLARDAN KURTULACAĞIM smiliyface |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age meraba acaba kilo verme guven telkiniyle kilo verme ada ayri ayrimi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM. |