![]() |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bende bu telkını çok begendım muzıyın akısına bırakıyorum kendımııı daha ilk gunum bakalım sonuç ne olacak 98569 |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bu telkinleri düzenli dinleyip kilo veren varmı arkadaşlar suçluluk ve egodan sonra kilo vermeyi dinlemeye başlayacam boş yere umut bağlamak istemiyorum dusun |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
[color=teal][i][b]merhaba duru79 actionsmile hoşgeldin... elbette var... öncelikle lütfen rehber bölümümüzü inceleyerek başlayın... telkinleri nasıl ve nekadar dinleyeceğiniz konusunda bol bilgi için... sonra rahat rahat forum sayfalarımızı dolaşın... pc05 üyelerimizin kendi yazdığı satırlardan olumlu gelişmeleri takip etmiş olursunuz... sizdende en kısa zamanda gelişmelerinizle ilgili bilgilerinizi bekliyoruz... sevgiler.. hismiley *********** merhabalar zehirli yosuncum... hismiley forum sayfalarımızda bu konularla ilgili üyelerimizin kendi yazdıkları olumlu sonuçları içeren mesajlar ve benzer şekilde sorulan sorula verilen cevaplarımız var canım... sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ben ilk önce kilo verme telkinin indirdim ama daha sonra suçluluk-ego kendine güven telkinlerini indirdim.şu anda sadece suçluluk telkinin dinliyorum kilo telkinie sonra devam edicem.Ayrıca Atakan Bey in emeğine ve yüreğine sağlık.Hem okadar uğraşmış hemde ücretsiz olarak yayınlıyor.Teşekkürler |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age suçluluk ile birlikte egoyu da dinleyebilirsiniz.. rehber bölümümüzde tüm ayrıntaları bulabilirsiniz ... sevgiler... http://hayatimdegisti.com/forum/gene...i-t2266.0.html |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bu müzik sadece 13 saniye mi? nasıl oluyor anlamadım. o kadar söz 13 saniyede söylenmiyor sanırım. bende mi bi tuhaflık var acaba? |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age yükleyemiyorum bi türlü :S |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ben linki indirdiğimde html olarak kaydediyor ve bir internet sayfası açıyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |