Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   Kilo Verme Güven New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/606-kilo-verme-guven-new-age.html)

hayatimdegisti 04-06-2007 12:23 AM

Ynt: Kilo Verme Güven New Age

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
meraba acaba kilo verme guven telkiniyle kilo verme ada ayri ayrimi?

Kilo verme güven ve kilo verme ada içerik olarak farkli..Ben daha çok kilo verme güveni tercih etmenizi öneririm..
Kilo verme ada çok verimli değil...

gulenyuzum 04-06-2007 03:36 PM

sagolun yardimci oldunuz cok iyisinizjavascript:void(0);
9078

gulenyuzum 05-06-2007 10:30 AM

kilo verme new age muzigi bi harika muzigi ilk duydugumda muzik konusuyor gibiydi sanki telkinleri anlatiyo gibiydi cok etkileyici atan beyin ellerine saglik 25889

atakan beyin ismini yanlis yazmisim farketmedim y789 ozur dilerim

tresome 27-06-2007 02:11 AM

Merhabalar blissy

öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun

Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba

Şimdiden teşekkürler clapping

hayatimdegisti 27-06-2007 09:01 PM

Alıntı:

tresome Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar blissy

öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun

Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba

Şimdiden teşekkürler clapping

Kilo verme güveni sadece dinleyerekde kilo vermeyi tercih edebilirsiniz.Suçluluk telkini metabolizmayi hizlandirmaktadir.Ancak anti depresan etkisi neden, ile bazi kisilerde ilk aşamada iştah açabilir.

gulenyuzum 27-06-2007 09:44 PM

merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder

tresome 27-06-2007 09:50 PM

Ama ben suçluluk duygusunu daha indirmedim(biraz korkuyorum onu dinlemeye, yani zaten çok sakin bir insan değilim ve dahada agresif olmaktan korkuyorum) sadece kilo verme güveni dinliyorum ama sanki iştahım açıldı, acaba bu normalmidir? ne kadar zamanda ilk etkilerini hissetmeye başlarım?

Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim blissy

etf 27-06-2007 09:54 PM

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder

Merhabalar;
Öncelikle oluşan negatif etkilerin geçici olduğuna inanın. Bu bir nevi bilinaltının verdiği direnç yada tepki olarak algılayın . Aceleci olmayın sebatla size önerilen telkinleri dinleyin. İlk olarak Suçluluk ve Ego(Güven) önemlidir. Kişiden kişiye değişmek üzere 70-80 saat lik dinlemeden sonra etkileri görmeye başlarsınız. Bundan sonra özellikle kendine güven telkini listenizde olsun.
Ayrıca Atakan Bey'in imzasındaki açıklamaları okumanızı tavsiye ederim...

Sevgi ve Saygı ile...

tresome 30-06-2007 12:40 AM

Sanırım iştahım azalıyor blissy

su_oguz@hotmail.com 04-09-2007 03:30 PM

music45 ben mistik olan her şeyi çok severim müziklerin new age olanı gerçekten harika ama klasik müzikleri de yabana atmamak gerek çünkü çok rahatlatıcı günde en az 8-10 saat dinlenmesi gerektiği ni söylemiştiniz ben okadar saat dinley emiyorum en fazla 4-5 saat dinleyebiliyorum sanırım buda yeterli olmuyor bende ara ara dinlemeye devam ediyorum en azından müzik amaçlı dinlemiş oluyorum derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 AM.