![]() |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
Kilo verme ada çok verimli değil... |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age sagolun yardimci oldunuz cok iyisinizjavascript:void(0); 9078 |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age kilo verme new age muzigi bi harika muzigi ilk duydugumda muzik konusuyor gibiydi sanki telkinleri anlatiyo gibiydi cok etkileyici atan beyin ellerine saglik 25889 atakan beyin ismini yanlis yazmisim farketmedim y789 ozur dilerim |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Merhabalar blissy öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba Şimdiden teşekkürler clapping |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ama ben suçluluk duygusunu daha indirmedim(biraz korkuyorum onu dinlemeye, yani zaten çok sakin bir insan değilim ve dahada agresif olmaktan korkuyorum) sadece kilo verme güveni dinliyorum ama sanki iştahım açıldı, acaba bu normalmidir? ne kadar zamanda ilk etkilerini hissetmeye başlarım? Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim blissy |
Öncelikle oluşan negatif etkilerin geçici olduğuna inanın. Bu bir nevi bilinaltının verdiği direnç yada tepki olarak algılayın . Aceleci olmayın sebatla size önerilen telkinleri dinleyin. İlk olarak Suçluluk ve Ego(Güven) önemlidir. Kişiden kişiye değişmek üzere 70-80 saat lik dinlemeden sonra etkileri görmeye başlarsınız. Bundan sonra özellikle kendine güven telkini listenizde olsun. Ayrıca Atakan Bey'in imzasındaki açıklamaları okumanızı tavsiye ederim... Sevgi ve Saygı ile... |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Sanırım iştahım azalıyor blissy |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age music45 ben mistik olan her şeyi çok severim müziklerin new age olanı gerçekten harika ama klasik müzikleri de yabana atmamak gerek çünkü çok rahatlatıcı günde en az 8-10 saat dinlenmesi gerektiği ni söylemiştiniz ben okadar saat dinley emiyorum en fazla 4-5 saat dinleyebiliyorum sanırım buda yeterli olmuyor bende ara ara dinlemeye devam ediyorum en azından müzik amaçlı dinlemiş oluyorum derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 AM. |