| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elindeki KitapHikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SAİDE KUDS-Kimya Hatun kimyanın hayatını kendim yaşıyormuşcasına içine girdiğim etkilendiğim gerçekçi bir kitap, daha bitiremedim ama hala ne olacağını merak ettiğim, aklımın orda kaldığı bir kitap... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #351 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() SAİDE KUDS-Kimya Hatun kimyanın hayatını kendim yaşıyormuşcasına içine girdiğim etkilendiğim gerçekçi bir kitap, daha bitiremedim ama hala ne olacağını merak ettiğim, aklımın orda kaldığı bir kitap
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ yarimistanbul |
![]() | ![]() |
![]() | #352 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() İbn-i Sina - Hayy Bin Yakzan okuyorum ![]() ![]()
__________________ |
![]() | ![]() |
![]() | #353 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Apr 2012 Bulunduğu yer: Usa
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Joseph murphy-- bilinçaltının Gücü kitabını okuyorum Bilinçaltının gerçek manada nasıl çalıştığını öğrenin...:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #354 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() louıse hay- pozitif gücün büyüsü |
![]() | ![]() |
![]() | #355 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 1,729
50 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() zero limit Joe Vitale ( ho'oponopono yöntemiyle hayatınızda %100 değişim yaratacaksınız)
__________________ [B] Hayatınız kötü bir yola dirmişse, unutmayın; direksiyondaki sizsiniz. GÖZÜNÜZÜ HAYAL ETTİĞİNİZ HAYATA DİKİN VE YÜRÜYÜN, GÖLGENİZ PEŞİNİZDEN İSTER GELSİN, İSTER GELMESİN. DÜNYAYI İSTERKEN DE SUS, BİR DİLEĞE KAVUŞMAK İSTERKEN DE, ÖYLECE SEYRE DAL GİTSİN... MEVLANA |
![]() | ![]() |
![]() | #356 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 1,729
50 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aptalın Deneyimi Aklını Başına Toplamak İçin Rehber Mirzakarim NORBEKOV "Kitabınızın sayesinde kendi gücüme daha fazla inanmaya başladım ve maddi refaha doğru büyük bir adım atabildim..." (Nina, 32 yaşında) "Kitabınızı sadece okumak bile ruhunuza öyle bir güç veriyor ki bedenimizdeki yaraların sesi kesiliyor ve sadece yürüyorsunuz, çalışıyorsunuz, adeta kanatlanıyorsunuz. Kocaman bir teşekkür size!.." (Olga İvanovna, 64 yaşında) "Size, Ben adlı o harikulade ve mucizevi dünyaya girebilme imkanını armağan eden bir insan olduğunuz için hitap ediyorum. Siz ve kitabınızın yardımıyla görme yetimi yeniden kazandım (4 diyoptri idi), bana soluk aldırmayan eklem ağrılarından ve -İŞTE MUCİZE!- 20 yıldır yakamı bırakmayan kekelemelikten de kurtuldum..." (Pavel, 25 yaşında) "Kitabınız aracılığıyla verilen fevkalade iyimserliğiniz ve yaşam sevginiz sağlığım, karakterim, yani kendi üzerimde çalışırken gücüme güç kattı ve istediğim şeyi mutlaka elde edebileceğime dair bir inanç verdi. Sonuç ise ortada!.. Bir şey daha: Kitabın rehberliğinde göz sağlığım için çalışırken bir sürü hastalıktan da kurtulacağımı hiç ummamıştım..." (Oleg Petroviç, 54 yaşında) "Aptalın Deneyimi kitabından çok yararlanıyorum. Yaptığım eklem jimnastiğinin ardından bedenim ve yüreğimde bir hafiflik hissi oluşuyor. Eklemlerim de daha esnek olmaya başladı, duruşum değişti. Bedensel ve ruhsal olarak değiştim. İçimde öyle bir his var ki sanki özüme -Tanrı beni nasıl yarattıysa işte ona- dönüyorum. Kendimi, dünyayı seviyorum. Norbekovun sistemi ile tanıştığım için Tanrıya teşekkürler." (Ludmila Vitalyevna, 49 yaşında)
__________________ [B] Hayatınız kötü bir yola dirmişse, unutmayın; direksiyondaki sizsiniz. GÖZÜNÜZÜ HAYAL ETTİĞİNİZ HAYATA DİKİN VE YÜRÜYÜN, GÖLGENİZ PEŞİNİZDEN İSTER GELSİN, İSTER GELMESİN. DÜNYAYI İSTERKEN DE SUS, BİR DİLEĞE KAVUŞMAK İSTERKEN DE, ÖYLECE SEYRE DAL GİTSİN... MEVLANA |
![]() | ![]() |
![]() | #357 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ahmet Ümit / Bab-ı Esrar
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=0Q5DYUGPQTw |
![]() | ![]() |
![]() | #358 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() uyanış kursu-joe vitale |
![]() | ![]() |
![]() | #359 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 8
21 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() TEŞEKKÜRLER |
![]() | ![]() |
![]() | #360 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Erkekler marstan kadınlar venüsten gelir :) fevkalade bir kitap
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SAİDE KUDS-Kimya Hatun kimyanın hayatını kendim yaşıyormuşcasına içine girdiğim etkilendiğim gerçekçi bir kitap, daha bitiremedim ama hala ne olacağını merak ettiğim, aklımın orda kaldığı bir kitap...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi