Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Duygusal İyileşme

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Duygusal İyileşme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız osho yaşama özgürce bakmak - 2 duygusal iyileşme korku, öfke ve kıskançlığı yaratıcı enerjiye dönüştürmek osho 3 kitaplık osho yaşama özgürce bakmak serisi'nin ikinci kitabı duygusal iyileşme osho'dan yeni ve harika bir kitap daha çıktı.. kitaptan sayfalar duyguların doğasını anlamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

Duygusal İyileşme

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-09-2008, 04:12 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Duygusal İyileşme

osho

yaşama özgürce bakmak - 2

duygusal iyileşme

korku, öfke ve kıskançlığı yaratıcı enerjiye dönüştürmek

osho

3 kitaplık osho yaşama özgürce bakmak serisi'nin ikinci kitabı
duygusal iyileşme

osho'dan yeni ve harika bir kitap daha çıktı..

kitaptan sayfalar

duyguların doğasını anlamak

duygular sabit olamaz. bu yüzden onlara duygu adı verilir;
kelimenin ingilizcesi olan “emotion” sözcüğünün kökeninde “motion” yani hareket fiili vardır.
onlar hareket ederler; bu yüzden onlara duygu denilmektedir. bir şeyden diğerine sürekli değişirsin.

şu anda üzgünsün, o anda mutlu; şu anda öfkelisin, o anda merhametli. şu anda sevgi dolusun,
diğer bir anda kinle dolu olursun; sabah güzel, akşam çirkindir. ve bu böyle devam eder.

bu senin gerçek doğan olamaz, çünkü tüm bu değişikliklerin arkasında onların hepsini bir arada tutmak için sicim gibi bir şeye ihtiyaç vardır.
tıpkı bir çelenkte sadece çiçekleri görüyor olman gibi bu sicimi görmezsin, ama tüm çiçekleri bir arada tutan odur,
aynı şekilde tüm duygular da çiçeklerdir. bazen öfke çiçekleridir, bazen hüzün çiçekleridir, bazen mutluluk, bazen acı, bazen ıstırap çiçekleridir.
ama bunların hepsi çiçektir ve senin hayatın da çelenktir. mutlaka onları bir arada tutan bir şey vardı

zihnin mekaniği

duyguların, hislerin, düşüncelerin zihindeki ıvır-zıvırların hepsi dışarıdan yönetilir. bütün bunlar bilimsel olarak da aydınlatılmıştır
ama bilimsel araştırmalar olmadan da mistikler binlerce yıldır aynı şeyi, zihnini dolduran tüm bu şeylerin sana ait olmadığını,
senin onların ötesinde olduğunu söylemektedir. sen onlarla özdeşleşirsin, işte tek sorun da budur.

diyelim biri sana hakaret etti ve sen de öfkelendin. sen kendinin öfkelenmeye başladığını düşünüyorsun ama bilimsel olarak ifade
etmek gerekirse diğer insanın yaptığı hakaret sadece bir uzaktan kumanda görevi görüyor.

sana hakaret etmiş olan kişi senin davranışını yönetiyor. senin öfken onun ellerinde, sen bir kukla gibi davranıyorsun.

şimdi bilim adamları beynin belli merkezlerine elektrotlar yerleştirebiliyorlar ve bu neredeyse inanılmaz bir şey.
mistikler binlerce yıldır bundan bahsediyor ama bilim beyinde tüm davranışlarını kontrol eden yüzlerce merkez olduğunu
son zamanlarda keşfetti. elektrot belli bir merkeze, örneğin öfkeye ilişkin merkeze yerleştirilebilir.

kimse sana hakaret etmemişken, kimse seni aşağılamıyorken, kimse sana bir şey demiyorken, sen sessizce,
mutlu bir şekilde otururken biri uzaktan kumandanın düğmelerinden birine basar ve öfkelenirsin!

belki bunu bir şekilde mantığa vurursun. koridorda yürüyen bir adam görürsün ve onun sana hakaret etmiş olduğunu anımsarsın;
sadece deliriyor olmadığın konusunda kendini teselli etmek için bir bahane bulursun. sessizce oturuyordun...

ve herhangi bir kışkırtma olmadan aniden bu kadar öfkelendin? aynı uzaktan kumanda seni mutlu etmekte de kullanılabilir.
sandalyede otururken kıkırdamaya başlarsın ve etrafına..

bu merkezlerle ilgili bilimsel araştırmaları okurken aklıma öğrencilik yıllarım geldi. üniversiteler arası bir münazarada yarışmacıydım;
ülkedeki tüm üniversiteler bu yarışmaya katılmıştı. varanasideki sanskrit üniversitesi de katılmıştı ama bu okuldan gelen öğrenciler
doğal olarak kendilerini diğer üniversitelerden gelen katılımcılar yanında biraz aşağı görüyorlardı.

onlar eski kutsal yazıları biliyordu, sanskrit şiirini, edebiyatını öğrenmişlerdi ama modern dünyaya ilişkin sanattan, edebiyattan,
felsefe ya da mantıktan habersizlerdi. ve aşağılık kompleksi gerçekten de çok tuhaf sonuçlar doğurur...

ben konuştuktan sonra sıra sanskrit üniversitesinin temsilcisine geldi. ve sadece izleyicileri etkilemek ve aşağılık kompleksini gizlemek için
konuşmasına bertrand russelldan bir alıntıyla başladı; bunu ezberlemişti çünkü sanskrit öğrencileri ezber konusunda herkesten daha yeteneklidir.
ama sahne korkusu öyle fazlaydı ki... bertrand russell hakkında hiçbir şey bilmiyordu, söylediği sözlerin ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikri yoktu.
sanskrit edebiyatından bir alıntı yapsa çok daha iyi olacaktı, çünkü o zaman kendisini çok daha rahat hissederdi.

konuşmanın ortasında, bir cümlenin tam orta yerinde durakladı. ve ben onun yanında oturuyordum çünkü konuşmamı yeni bitirmiştim.
bir sessizlik oldu, o terliyordu ve sadece ona yardımcı olabilmek için “yeniden başla,” dedim; çünkü yapılacak başka ne vardı ki?
o takılıp kalmıştı. ben, “eğer devam edemiyorsan baştan başla; belki o zaman aklına gelir,” dedim.

o da söze tekrar başladı, “kardeşlerim...” ve yine aynı noktada takılıp kaldı. şimdi her şey bir şakaya dönüşmüştü.
salondaki herkes “tekrar!” diye bağırıyordu, çok zor bir durumda kalmıştı. devam edemiyordu, orada öylece sessizce ayakta
durmaya da devam edemezdi, bu çok aptalca gözükürdü. o yüzden yeniden başlamak zorundaydı. ama en baştan başlayacaktı, “kardeşlerim...”

on beş dakika boyunca konuşmanın sadece “kardeşlerim...” diye başlayan bölümünü tekrar tekrar dinledik,
yine aynı noktada takılıyor, sonra yine baştan başlıyordu. zamanı dolduğunda gelip yanıma oturdu. bana, “her şeyi mahvettin!” dedi.

ben, “sana yardım etmeye çalışıyordum,” diye yanıtladım.

“yardım dediğin bu mu?” dedi.

ben, “her koşulda zor bir duruma düşecektin. en azından bu şekilde sen hariç herkes eğlendi, bunu da anlayabiliyorum.
ama herkesi mutlu ettiğin için memnun olmalısın! ayrıca bu sözleri neden seçtin? sana yeniden başla dediğimde
en başından başlamana gerek yoktu; bertrand russellin sözünü söylemeye çalışmaktan vazgeçebilirdin, buna ihtiyacın yoktu.”

ama bilimsel araştırmaları okurken konuşma merkezinin tıpkı bir gramofon plağı gibi olduğunu, fakat bir şeyin çok farklı
ve özel olduğunu öğrendim. gramofonun iğnesini plaktan çektikten sonra iğneyi tam olarak aynı noktaya geri koyabilir
ve kaldığın yerden devam edebilirsin. ama konuşma merkezinde iğneyi alıp tekrar yerine koyduğunda merkez hemen en başa geri gitmektedir.

eğer bu gerçekten olursa, söylediğin şeye hâkim olduğunu söyleyebilir misin?
hissettiğin şeye hâkim olduğunu söyleyebilir misin?
tabii ki sana elektrotlar yerleştirilmiş değil, ama biyolojik olarak gerçekleşen şey tam olarak bu.

belli bir kadın tipi gördüğünde zihninin o andaki tepkisi “ne güzel!” şeklinde olur.
bu bir uzaktan kumandadan başka bir şey değildir. o kadın tıpkı bir elektroda bağlanmış bir uzaktan kumanda gibi davrandı
ve konuşma merkezin de sadece önceden kaydedilmiş olan konuşmaya yöneldi: “ne güzel!”

zihin bir mekanizmadır. o sen değilsin. o dışarıdan gelen şeyleri kaydeder, sonra dışarıda gelişen olaylara bu kayıtlara
uygun olarak tepki verir. bir hintli ve bir müslüman, bir hıristiyanla bir yahudi arasındaki tek fark, onların farklı gramofon
kayıtlarına sahip olmasıdır. ama içeride insanlık tektir.

sanıyor musun ki sen bir gramofon plağı çalarken...o sanskritçe olabilir, farsça olabilir, arapça olabilir, ama plağı çalan makine aynıdır.
makine için çaldığı plağın ibranice ya da sanskritçe olmasının bir farkı yoktur.

senin tüm dinlerin, tüm politik fikirlerin, kültürel tüm davranışların önceden kaydedilmiş şeylerden ibarettir.
ve belli durumlarda da belli kayıtlar tetiklenir.

kitabın arka sayfası

sende kalıcı olan şey nedir?

“duygular kalıcı olamaz. bu yüzden onlara duygular (emotions) denir. ingilizcedeki motion, “hareket” sözcüğü buradan gelir.
onlar hareket eder; bu nedenle onlar duygudurlar: birinden diğerine sen sürekli değişirsin. şu an sen üzgünsün, bu an sen mutlusun;
şu an sen öfkelisin, bu an sen şefkatlisin. şu an sen sevgi dolusun, diğer bir an nefretle dolusun; sabah güzeldi, akşamsa çirkin.
ve bu böyle sürer. bu senin doğan olamaz çünkü tüm bu değişimlerin ardında onların hepsini bir arada tutan ip gibi bir şeye ihtiyaç vardır.

bir çelenkte sen çiçekleri görürsün ama ipi görmezsin. bu duygular bir çelenkteki çiçekler gibidir. bazen öfke çiçek açar,
bazen üzüntü, bazen mutluluk, bazen acı…bazen de ıstırap çiçek açar. bunlar çiçeklerdir ve hayatın tümü de çelenktir.
bir ip olmalıdır; yoksa sen çoktan parçalara ayrılmış olurdun. sen bir varlık olarak devam edersin; o halde ip nedir, kutup yıldızı nedir?
sende kalıcı olan şey nedir?”

osho

sayfa sayısı 397
kitap ebadı 13,5 x 21 cm
satış fiyatı 20 ytl (kdv dahil)

internette pek çok yerde çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz..

sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bookmarks