iyi aksamlar tresor,
bende ayni bilgileri sir kitabinda okumustum, orda da isteseniz yapabilirsiniz diye yaziyordu hatta adamin biri gozlugunu tammen attigini yaziyordu. bende gozluk kullanan biri olarak kendimi gozluksuz dusunemiyorum ; gelen otobusun nereye gittigini nasil gorcem yanii????
size kitaptan bazi alintilar yapacagim:
zihinsel guc araciligiyla tedavi, ilacla tedavi ile uyum icinde yurutulebilir.
butun strs bir tek olumsuz dusunceyle baslar. kontrolden cikan bir tek dusunceyi digerleri izler ve sonunda stres olusur.
sevgi ve sukran tum hastaliklari ortadan kaldirabilir.
" dusuncelerimle varolmaya cagirdigim bir seyi degistirebilecegimi bildigim icin , hemen 21 yasindayken ne kadar net goruyorsam simdi de o kadar net goruyor oldugumu imelemeye basladim.kendimi los restoranlarda, ucakta , bilgisayarimin basinda kolayca ve gayet net okurken dusledim defalarca; gayet net gorebiliyorum.gayet net gorebiliyorum dedim.berrak bir goruse sahip olmaktan heyecan duyup, buna sukrettim. 3 gun icinde gorme yetenegim yenilendi ve artik okuma gozlugu kullanmadan gayet net gorebiliyorum."
sonucta ise sunu yaziyordu " inandiginiz aman, her sey mumkun olur" benden size aktarmasi sizden i yorulanmasi
hadi herkese iyi aksamlar
hoscakalin
sevgiyle kalin!!
ulku