| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tekrar Bağlantı - The ReconnectionKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Tekrar Bağlantı - The Reconnection Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı ha bir de ben gözlük kullanıyorum. miyop ve astigmat var bunda da işe yarar mı bu yeniden bağlanma yöntemi? ah bende aynı sorma :) Kitabı okuduğum kadarıyla kesinlikle yarar. Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı isteğin. Sonuca dayalı olmamalı düşüncen. Yani kesinlikle bunu bana uygulayacak ve ben hemen iyileşip çıkıcam burdan diye düşünmemelisin. Oluruna bırakmalısın. Tedavi sırasında rahat olmalısın. Okuduklarmdan böyle anlaşılıyor.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Cd de kitapta yazanlar seslendirilmiş. Hiç basit değil;ama herkes yapabilir. Ben uzak duruyorum. Yapabileceğime emin olduğumdan değil. Kitabı okuduktan sonra sen karar ver istersen ;) Yöntemlerini anlatmış açık bir şekilde;ama seminerlerine vs katılman da gerek. Sonuçta gerçekten uzmandan öğrenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir yöntem. |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar kitapta yazılanları aynen uygularsanız enerjiyi ellerinizde hissediyorsunuz, ben yakınlarımda deniyorum baş ağrılarını geçiriyor ancak ciddi rahatsızlıklarda işe yararmı bilmiyorım.Benim sinüzit ağrılarım vardı her kış bu yüzden sıkıntılı geçerdi..Bu kışı bu enerji sayesinde daha rahat geçirdiğimi söyleyebilirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Peki kitapta anlatıldığı gibi varlıklar falan görüyor musun? |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hayır, kesinlikle öyle birşey yok, siz rahat olun sadece söyleneni yapın mucizeyi hissedeceksiniz. |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Uygulamaya çekiniyorum anlatılanlar gibi şeyler yaşayacağım diye. Madem sen yaşamadım böyle birşey... Yine de tereddütlüyüm. Sen tam olarak nasıl uyguluyosun anlatabilir misin? Mesela baş ağrılarını geçiriyorum yazmışsın. Ellerinde sende hissediyor musun o enerjiyi? Senin hissettiklerin neler? Anlatırsan sevinirim. Merak ediyorum gerçekten. Uygulamış kişilerden dinlemek daha iyi geliyor bana. |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() | ![]() Kitapta sözü geçen varlıkları Eric Pearl görmüş onda böyle bir yeteneği kullanması için göründüklerini sanıyorum.Oysa biz Eric Pearl'ün sayesinde bu enerjinin varlığından haberdarız. Kendiside kitabında tamamını okuduysan hayalet diye bir şeyin görünmediğini onun kendi hayallerinizden kaynaklandığını söylüyor hatta espiride yapmış eğer varsalar dün öldüler diyor.Ben ayna karşısın da kitapta bahsedildiği gibi yaptım ve elim bir küreyi tutuyormuş konumuna geldi daha sonra ellerimi uzaklaştırdım yaklaştırdım kısaca enerjiyle oynadım tıpkı kitapta bahsedildiği gibi ellerimde kimi zaman karıncalanma kimi zaman sıcaklık hissetim ilk olarak eşimde denedim ilk günler midem bulandı yaparken(kişiye uygularken) ama kısa zamanda bulantı hissi geçti yapması çok kolay sadece konsantre ol , böyle kolay bir yöntemle faydalı olmak duygusu çok güzel tavsiye ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet bahsettiğini hatırlıyorum. Denemeye karar verdim söylediklerin sayesinde. Teşekkür ederim. Yapabilrsem yazacağım. |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
iki noktayla bir akrabalığı mı var yoksa bu yöntem yerine iki noktayı mı tavsiye ediyorsunuz. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Tekrar Bağlantı - The Reconnection Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı ha bir de ben gözlük kullanıyorum. miyop ve astigmat var bunda da işe yarar mı bu yeniden bağlanma yöntemi? ah bende aynı sorma :) Kitabı okuduğum kadarıyla kesinlikle yarar. Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi