Bu gece de yine annem üzerinde iki nokta çalışmalarım devam etti.SİYAHÇA duymasın,iki güzel sonuç aldım
.birinde başarılı olamadım.onuda düşünceme engel koyduğum için.kimseciklerin kabahati yok.
ilk önce ''midem ağrıyor yanma var çok rahatsızım'' uyuyamadığını söyledi.hemen mide için iki nokta yaptım.annem de 76 yaşında birşey olur diye tedirgin olmadım, desem yalan olur.Annem maşallah iyileşti de olan bana oldu
.Bağlantı kurduğum süre zarfında kolumda ve omuzumda çok şiddetli bir ağrı hissettim.Dayanamadım kestim.Nedense benim bağlantı uzun sürüyor birakmasam daha devam edecek.
o bitti iyileşme oldu teşekkür faslından sonra yattı.yine başladı kımıldanmaya bu defa belinde ağrı.Bel fıtığı var,arasıra ağrı oluyor.Hemen bel için iki nokta sabitledim ve yine kalbim duracak gibi oldum.şifa için yapılanlarda beni çok etkiledğini düşünüyorum
.çok rahatladığını ağrının kesildiği gibi çok hafifleyip rahatladığını söyledi.
şu son dönemlerde benim başımda ki negatif bir olay ikimizi çok etkiledi.kadıncağız kendini sıka sıka bugün hepsi depreşti.kendimi suçladım benim yüzümden yaşlı kadın üzülüyor diye.
Neyse acıyı kabul ettim teşekkür ettim ve içinden geçiyorum.veee karşısına geçip bakıcam.acı bize hediye imiş, teşekkür etmek gerekirmiş bugün okudum.
her neyse acıya daha fazla enerji yüklemeyelim misafir zaten gidecek.çok şey öğrendim sayesinde
.Başta sizleri ve bu siteyi buldum.Bu siteyi bulanlar çok dikkat etsin,kimse nasıl bulduğunu bilmior girincede çıkılmıyor tiryakilik yapıyor ve her kulada nasip olmuyor.çekim kuvveti enerjisi yüksek olan kişileri bu sitede topluyor.Buradan da toplu halde evrene enerji gönderiyoruz.dertlerimi unutuyorum inanın.