13-01-2012, 12:43 AM
|
#1694 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin Ben vazgeçtim matrixten:)) Eftmle mutluyum ben:) Öncelikle sweet,soruma verdiğin cvp için teşekkür ederim.Mutluuunun söylediğini ben bugün sormayı düşünüyordum benden önce davranmış:) Bu nasıl öğreniliyor?Yani her kitabı okuyan videoda izlediğimiz gibi yapamaz herhalde.Bunun bir eğitimi falan yok mu? Söylediğiniz gibi küçük şeyler için belki (kaldı ki ben onlara bile şu an belki de bilgim olmadığından cesaret edemem) yapılabilir,soyut şeyler için tamam,yapılabilir.Birinin araması,gelmesi,v.s. ama anlamadığım bunu iki noktayı kullanmadan da yapıyoruz ve çekim yasası diyoruz.Daha öncede söylemiştim ve hala aralarındaki farkı anlayamadım çünkü fark yok gibi.Birinde iki tane nokta bulup imgeleme yapıyoruz,diğerinde noktasız imgeleme yapıyoruz.İstiyoruz,imgeliyoruz,unutuyoruz.Bu mudur? Hastalıklar için v.s yapamam,denemeye bile kalkmam sanırım.Bilgi lazım bilgii o da ben de yok :))) |
| |