Alıntı:
krex Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar bu başlığı en başından beri takip edn birisi olarak sizlere bir sorum olacak öncelikle bahse konu kitap ve destekleyen kitapları okuyorum çakra açıcı ve matrix çakrasını ve diğer telkinleride aralıklı dinliyorum ..şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum konular hakkında bilgili olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim ..
Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir  açıklaması olabilir  bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.. |
daha önceleri bi mesajımda demiştim.hayatımıza ne giriyorsa
önce zihinde başlıyor diye.bu bahsettiklerinin gerçekleşmesi
yani böyle bi ilerleme yaşaman gerekiyordu.bunun zamanı gelmişti.
bunun için zihninde bi yol açılmalıydı.matrix konusundaki okuduğun
mesajlar zihinsel hazırlık oldu senin için.ön hazırlık.böylece önce
zihninde yol açıldı.bilinçaltındaki karşıt sınırlayıcı inanç da varsa yok
olmaya başladı.zaten zamanı gelmiş olduğu için de gerçek hayatta da
hemen tezahür etmeye başladılar.ama olayların heyecanıyla çevredekilerle
paylaşmamaya özen gösterin.ben ilk zamanlar olayın heyecanıyla bir iki
defa bahsedince farklı gözle bakmaya başlamışlardı.
aklına gelen herşeyin gerçekleşmesini gördükçe üzerlerinde fazla durmayıp
bilmeniz gerekenin almanız gereken dersin ne olduğunu keşfetmeye çalışın.
içinizdeki sese daha fazla kulak verin ve güvenin ona.o en doğrusunu size
söyleyecektir.ve unutmayın doğrularınız sizin doğrularınızdır.sizin anladığınız
keşfettiğiniz gizli karmaşık konulardan ders veren üstadların haberi bile olmayabilir.
ya da onlar da kendine göre farklı yollardan ulaşmışlardır o doğruya.
farkındalığınız artıyor.esas matrix şimdi başlıyor :)
kolunun ısınması konusunda ise matrix olayını bi kenara bırakıp önce doktora
görünün.işi garantiye alalım bence.sağlık herşeyden önce gelir.