matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dün akşam ben de aranıza katıldım...
pamuk ve sanemce'nin bize bu sayfalardan işe girdikleri müjdesi verdikleri...
redflowers'ın Ankara'dan gelişmeleri bildirdiği imgesi canlandı zihnimde
iki noktayı birleştirdiğimde herşey ayaklarımın altında kaymaya başladı sanki...
sonra da imgeyi yaşadım..
ve yaradan'a şükranlarımı sunup ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi 7Likes | |
|
14-07-2008, 09:51 AM
|
#521 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin dün akşam ben de aranıza katıldım...
pamuk ve sanemce'nin bize bu sayfalardan işe girdikleri müjdesi verdikleri...
redflowers'ın Ankara'dan gelişmeleri bildirdiği imgesi canlandı zihnimde
iki noktayı birleştirdiğimde herşey ayaklarımın altında kaymaya başladı sanki...
sonra da imgeyi yaşadım..
ve yaradan'a şükranlarımı sunup çıktım...
ama yatana kadar inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım şaşkın
her şey hala biraz bulanıktı sanki...
neyse...umarım niyetlerimiz en kısa zamanda ve herkesin en yüksek hayrına olacak biçimde gerçekleşir...
sevgiyle Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
14-07-2008, 10:17 AM
|
#522 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin yaaa benim içime bir korku düşüyor arkadaşlar, çıktığım yolda, hayallerimi gerçekleştirmede, vişne bahçesine dönen çerkezköyü hayal ederken, mutluluktan uçuyorum, ama bu iki nokta meselesini denemeye çalıştım, aklıma getirdiğim şeyler için enerji oluşuyor, hissediyorum, ama derinlerde birşey var, acıyor, yola çıktım ve yürürken o derinlerdeki acı birden canavara dönüşecek beni yutacak, adım atamayacağım, sanırım etrafımdaki arkadaşların hepsi acele bir işe girip para kazanmamın gerektiğini söylüyor, yoksa rezil olacakmışım, beni korkutmaya çalışıyorlar, kimseden borç almadan 28 gündür işsiz olmama rağmen idare ettim, eğer işe girersem bu proje için çalışamam gibi geliyor, iş tüm vaktimi alacak, oysa şimdi ayağımı yorgana göre uzatıyorum, masraflarımı kıstım, hiç bir masrafım yok, hala birilerine yardımcı olabiliyorum, pazardaki sergimde ev kadınlarının ürünlerini satıyorum, ve parayıda o kadınlara veriyorum gene, 1 veya 2 ytl kendime alıyorum, ama inanın o para bile öyle bereketliki, aldığım paraya bereketli olması için kendimden enerji veriyorum, iki nokta yapıyorum, dernek masraflarıda oluyor, matbaada mektupların basılması için olan masraflar var mesela, matbaada durumu anlatıp rica ediyorum ,hatta geçen fotokopi için gayet şık bir biçimde cebimde 50 kuruşla içeri girdim,allah rızası için şu garibana kaç fotokopi çekersin dedim, gülerek, mektubu okuttum, kaçtane istersen okadar dedi,olmaz dedim, sen karar ver çek okadar , mektuplar elimde herkesle konuşuyorum, gezmeye başladım, şimdi hastaneye gideceğim kadınlar elele hasta ziyaretinde, iki nokta yapıyorum, kendime iyilik verirken gördüklerimede gülümseme oluşturmaya çalışıyorum, anlattıklarımdan etkilensin, ve harekete geçsin istiyorum, sizde destek olun bana, hele bir arkadaş var, pazar sergime gelip kendini rezil etme git kendine iş bul çalış dedi, anlamıyorum, bir kuru canımı doyuramayacaksam, neyse gene kaptırdım kendimi, bu konuda ne yapabiliriz kiii..
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza | Offline
| |
14-07-2008, 10:36 AM
|
#523 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin içindeki korku ruhunun haykırışından başka bir şey değil,ben buradayım benimle konuş diyor....
çoğumuz bunu yapmıyoruz,kendimizle konuşmuyoruz,evrensel zihin buna teşvik ediyor ama biz unutmuşuz,kendimizi bulmaktan kendimiz olmaktan korkuyoruz......içimizdeki benin gücünden haberdar bile değiliz......
sevdiğimiz işi yapmaktan bile korkuyoruz.......hep mecbur kaldığımızı düşünüp,tatmin olmadığımız işlerle uğraşıyoruz...
işte içimizdeki ben bize bunu haykırıyor,yapmak istemediğimizi yaptığımız için,olmak istemediğimiz kişi olduğumuz için......
sevgiyle kalın | Offline
| |
14-07-2008, 11:23 AM
|
#524 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin ben dün tv seyrederken uyuyakalmışım 2 noktayı 00.30 da yaptım. Kusura bakmayın
Ben belki birkaç gün nete giremem ama 18 t mmuza kadar sanemce,redflower ve pamuk için elimden gelenin iyisini yapıcam. | Offline
| |
14-07-2008, 01:35 PM
|
#525 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin dün yatmadan önce arkadaşlara iki nokta yapıp yattım.yetmedi galiba rüyamdada yaptım rüyamda bu enerji hayal ablaya gitsin o bunu yönlendirsin falan diyodum.sanemce gözümün önüne sarı hafif dalgalı şaçlı geldi,pamuk kumral düz uzun şaçlı eger tuttuysa şaşkınlıktan düşüp bayılcam | Offline
| |
14-07-2008, 01:51 PM
|
#526 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Ayşegül'cüğüm çok teşekkür ederim canım
beni doğru tahmin ettiğini söyleyemeyeceğim..
bak bakalım saç rengi dışında benzerlik varmı | Offline
| |
14-07-2008, 02:16 PM
|
#527 (permalink)
| Guest | Ynt: matrix'e hükmedin Oy oy bu başlığı biraz okumamaya gelmiyor,neler olmuş yaaa...Bende bugün başlıyorum,akşam..Artık anlayabildiğim kadarıyla yanınızda olacağım arkadaşlar.. |
| |
14-07-2008, 02:27 PM
|
#528 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin sevgili Hayalayaz ve diger arkadaslar,
Uzun zamandir bu konularda bir hayli okudum, ancak ilk zamanlar bir ordan bir burdan cesitli uygulama ve yöntemler kafami karistirdi. Bir dönem sonra bazi seyleri artik kavramaya basladim. Bu konulardan bihaber oldugum dönemlere göre bir hayli iyi oldugumu söyleyebilirim.
Ammavelakin, sitede sunu farkettim; belli bir seviyeye veya yeterlilige ulasmak icinde olsa minimum düzeyde bir profesyonelden ders almak, ögretileri bir ustadan ögrenip uygulamak gerektigine kanaat getirdim.
Simdi sual su; hangi yöntemle veya nasil baslamam lazim? örn: Yoga mi, yoksa baska bir sey mi?
Bu konuda tecrübeli veya usta arkadaslarin tavsiyelerini almak isterim.
Not: Hayalayaz sIZIN kücük arkadasiniz(benim oglan size bu figürleri göndermek istiyor, anlayisiniza siginarak)SIZE BUNLARI GÖNDERIYOR: | Offline
| |
14-07-2008, 02:53 PM
|
#529 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Simdi sual su; hangi yöntemle veya nasil baslamam lazim? örn: Yoga mi, yoksa baska bir sey mi? |
mavifırçacım aslında bu bizlerin senin yüreğinin karar vereceği bir konu..
ben bu konulara bioenerji ile başladım..
bir terapiste giderek seans uygulatıyordum kendime..
sonra bunu bende yapabilirim dedim ve reikinin muhteşemliği ile tanıştım..
reiki ile bütünleştikçe diğer enerji sitemlerini ve bilinçaltı çalışmalarına yöneldim..
bunun içinde nefes teknikleri meditasyon kuantum gibi benzer konular vardı..
bunların hiçbirisi birbirinden ayrı değildir.. hepsi bir bütünün parçalarıdır..
önemli olan senin kendine en yakın olduğunu hissettiğin noktadan başlamandır canım..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
14-07-2008, 03:00 PM
|
#530 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Haklisin sevgili Shamanic, bir bilene danismakta her zaman fayda var. Madem öyle, bugünden itibaren bulundugum sehirdeki imkanlari bir arastirayim bakalim, uygun bir sey bulabilecek miyim | Offline
| | | |