Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mavifirca Nickli Üyeden Alıntı Sevgili hayalayaz, O bahsettigin video icin gerekli olan sifre bu: whilefirmlyholding Umarim gerekli cevabi alirsin, ben ingilizceyi cok iyi anlayamadigim icin bizlerede yardimci olursun. canım benim dün şifreyi yazmama rağmen seyredemedim.bu gün ise iki nokta ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-06-2008, 01:35 AM   #51 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hayalayaz,
O bahsettigin video icin gerekli olan sifre bu: whilefirmlyholding
Umarim gerekli cevabi alirsin, ben ingilizceyi cok iyi anlayamadigim icin bizlerede yardimci olursun.
canım benim dün şifreyi yazmama rağmen seyredemedim.bu gün ise iki nokta videosuna tıklanmıyordu bile ..sen birazda olsa ingilizce biliyorsun..ben ingilizce metin gördüğümde, almanca bilgimi yardıma çağırıyorum ve fal bakıyorum acep ne diyorlar diye..yani ingilizce sıfır..ama kafaya koydumya bulurum,yarın alman sitelerini fellik fellik ararım.. seyrederim..benim isteğim bu konuyla ilgilenen arkadaşlar kolayca ulaşsınlar..her şeyde bir hayır vardır..bide bakıyorsunuz aynı secret gibi film halinde yayınlıyorlar..ne güzel olur ama..hepimize saygılı sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-06-2008, 09:35 AM   #52 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough

Sevgili maxim, hayal kurmak değil; "O" olmak gerekiyor bu yöntemde. Olmasını istediğin şey olmak. Zira hayal kurduğunda, bir hayal var birde sen varsın, kuantum alana bu şekilde direk nüfuz edemezsin. Zira hayal kurduran teknikler çok fazla ama hiçbirinde bu yöntemdeki etkiyi ve hızı görmedim. O yüzden buradaki temel "hiçbir şey yapmazken, hiç bir şey Olmuşken, her şey olman ve bu her şeyin içinde istediğin olasılık Olman" Olmak ifadesi önemli. Bundan dolayı Matrix kelimesini kullanmışlar çünkü aynı felsefeyi barındırıyor. Çocuk Neo'ya ne demişti. Kaşığı büktüğünü "hayal et" dememişti. Kaşık "yok" demişti :) Kaşık "Ol" demişti. Sevgiler.

Video konusunda devletin yasağı yüzünden youtube'a ulaşılamıyor ama Ultrasurf ismindeki programı kullanarak bu yasağı aşabilirsiniz. Bu da kısa bir dip not olsun :)
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 10:37 AM   #53 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

sevgili storma teşekkürlerimi sunuyorum sürekli pratik yapanlardanım bende hayal ablanın dedigi gibi ota böcege herşeye uyguluyorum,dün hasta annaneme uyguladım,oldukça rahatladı galiba en önemlisi rahat olmak çünkü kastıgım şeylerde basarılı olamadım.ben kendi adıma herkesin deneyimini paylasmasını umuyorum
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 10:54 AM   #54 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Eğer Siteden Videoyu İndirmekte ZorLanmışsanız Upload Ettim.. İsterseniz Buradan Da İndirebiLirsiniz..

http://rapidshare.com/files/12578937...t_new.wmv.html

SevgiLer...

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 12:26 PM   #55 (permalink)
Teğmen

80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavifirca is an unknown quantity at this point

Merhaba strom,

Burada olmana sevindim, cünkü dünden beri kafamda dolasan sorular var, yakalamisken soru yagmurumu baslatayim.
Simdi iki noktayi belirledik, problem yada dilekte belli. Sorunu soracagimiz an, bagi kurduktan sonra mi önce mi? Ikincisi bag kurmak; kitapta isik ve bilgi fotonlariyla bag yada ilgi kurun diyor, kendinizde bu fotonlara dolanin yada dolandiginizi hisseden. Sanirim asil bu isin püf noktasi burasi, yani bilincaltiyla bag kurduktan sonra, bbaska bir deyisle kuantum alana gecis sagladiktan sonra bütün bunlar oluyor ögle mi? dusun

ben bir iki deneme yaptim, ama bu kadar ayrintiya girmeden gerceklesti, bazi denemelerimden ise hala sonuc alamadim. Sanirim su kuantum meselesi hakkinda daha derinlere inen arastirma yapmam lazim. Dün zihni durdurma konusunda biraz calistim, zaten buda bu konunun can alici noktasi sanirim.

SENCE;eksikler var degil mi?
mavifirca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 01:08 PM   #56 (permalink)
Teğmen

107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough

Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 01:48 PM   #57 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Storm çok güzel bilgilier bunlar seni sitenin neosu ilan ediyorum....
bu kadar matrikse hükmettikten sonra..
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 01:54 PM   #58 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.
Siz Bu İşi KesinLikLe Kapmışsınız .. Bazı ÇaLışmalarda Neden Başarısız OLduğumu Şİmdi Anladım... Teşekkürler..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 02:34 PM   #59 (permalink)
Teğmen

80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavifirca is an unknown quantity at this point

Tesekkürler strom. Ama anladigim kadariyla sen bayagi ileri seviyelerdesin bir cok konuda. Söylediklerini pür dikkat okudum. Calismalarim sürüyor. Rehberligin ise yariyor
mavifirca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 05:52 PM   #60 (permalink)
Teğmen

Rica ederim, yazdıklarımın faydası olmasına sevindim. Motivasyonunuzun artması için bugün olan farklı bir şeyi anlatacağım.
Bugün Richard Bartlett'in kitapta, yetenek transferi olarak anlattığı şeyi deneme fırsatım oldu, aşağıyı okuyunuz efenim :)

Arkadaşım bugün beni tenis oynamaya götürdü, hayatımda ilk defa tenis oynayacaktım ve oyuna başladığımızda tahmin edeceğiniz gibi berbat ötesi bir oyun şekliyle, toplara vurmaya, raketi doğru tutmaya, topu fileden geçirebilmeye çalışıyordum ya da ıkınıyordum da diyebiliriz :)) O sırada aklıma yetenek transferini denemek geldi ve arkadaşa biraz dinlenebilirmiyiz dedim ( tabi amacım dinlenmek değildi :))

Oturduğumuz sırada çaktırmadan bir elimi kendi üzerime koydum ve diğerini arkadaşım görmesin diye aşağıya doğru sarkıttım. Pek fazla tenisçi tanımadığım için aklıma ilk gelen Boris Becker oldu :) Aşağıya sarkıttığım elimle onun görüntüsü üzerinde 2. noktayı belirledim. Sonra Bağı kurdum ve Boris oldum :) yaklaşık 2-3 dakika o halde kaldım. Sonra çalışmayı bitirdim. Arkadaşıma hadi oynamaya devam edelim dedim. Ve oynamaya başladıktan bir süre sonra arkadaşımın kurduğu cümle: "Abi sen yalan söylüyorsun, daha önce kaç kere oynadın doğru söyle, biraz öncede numara yapmıştın dimi kötü oynayarak" :)) yorum sizin. Sevgiler..

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix