21-08-2009, 05:47 PM
|
#1313 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: arca Nickli Üyeden Alıntı
Ben kitabın 36. sayfasındayım sindire sindire okuyorum richırt amcanın duyguları düşünme tarzı bana yabancı değilmiş gibi geldi çok iyi anlıyorum. Kendimle ilgili ilk denemelierimde istediğim sonucu alamadım. Ama şimdi farklı. Geçenlerde sabaha karşı bir uyandım boynum tutulmuş. Kımıldaya mıyorum çok acı çekiyorum. Moralim çok bozuldu bir hafta böyle gezmek istemiyordum (En son boynum tutulduğunda bir hafta çocuğuma dokunamadım bile) Bulunduğum yerden iki nokta yaptım ve anında geçmesini bekledim düşündüm gerçekten canım acıyordu. sonra uykuya daldım. Uyandığımda ağrı hala çok fazlaydı yine olmadı dedim. Yan odadan 4 yaşındaki oğlum Arca'nın sesini duydum ağrım için tekrar iki nokta yaptım ve o anda bıraktım düşünecek sonuç beklicek vaktim yoktu okula hazırlanmam gerekiyordu öğretmenim ve nöbetçiyim geç kalmamam lazımdı. Oğlumu da kreşe bırakacaktık. hemen kalktım hazırlandık ve çıktık. Okulda birkaç dersten bahçedeyken boynunu tutan bir öğrenciyi gördüğümde hatırladım ki benim bir ağrım vardı elimi hemen boynuma attım. kafamı sağa sola çevirdim ama hiçbir şey yoktu. Ağrı tamamen gitmişti.
Düşünecek zamanınız olmadığında iki nokta uygulamak daha kolay olur bence. yap ve git. | Bütün dileklerimiz için dileklerimizi her nasıl dilersek böyle sanırım. Dile ve git. Eğer olmaz, ya olmazsa, ama böyleydi ...vb düşünceler gelirse aklımıza o dileğe olumsuzluk yükleyip olmamasına dair bilgiler eklemiş oluyoruz. Yap ve bırak. Ben de Bu ay içinde yeniden keşfettim bu siteyi ve bu günlerde okuduğum her yazıyı yazıcım olmadığı için Bu konular için aldığım defterime yazıyorum. Ama matrix e hükmedin başlığı çok uzun ve yazmak imkansız. Sadece ben iki noktayı çok küçük bir dilek için yaptım iki gün önce ve oldu. Ama olumsuzluk eklediğim için hemen durum istemediğim hale geçti.
Yüzyıllardır genlerimize yerleşmiş kendimizle ilgili değersizlik, yetersizlik duygularımızı ve batıl inançlarımızı bırakıp kendi gücümüze bir inanabilsek. Neleri hayata geçirebiliriz aslında. Ben şimdi dünyadaki sorunlar ve Münevverin katili içinde yapmayı deneyeceğim. Kimbilir belki de Cem Garipoğlu ben odaklanamadığım için yakalanamıyordu.
Herkes kendi dünyasını yaşar. Yaşadığım her şey benim zannetmelerim ve onları kendi gerçeğime dönüştürmekte benim elimde.
Hayatta her zaman kendi gerçeklerimizin güzelliklerini yaşayabilmemiz dileğiyle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.. |
| |