Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili shamanıc verdiğin foruma /siteye giriş yapamadım , nedenki ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-08-2009, 03:38 PM   #1311 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

sevgili shamanıc

verdiğin foruma /siteye giriş yapamadım , nedenki ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-08-2009, 02:14 PM   #1312 (permalink)
Teğmen

alara333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alara333 is an unknown quantity at this point

qeçen qün kardeşim var mısın yok musun a başvuru yaptı ben de iki nokta yapim dedim paraya da ihtiyacımız var iki notaladım sonra tamamen untumuşm bu sabah cvp qeldi qörüşmeye çaqırıyolar (= daha önce babam başvurmuştu aramamışlardı..
ayy nasıl sevindirik oldum anlatamam ben yaptım ben yaptım demek istiyorum ama diyemiorum ne yazık ki!..
alara333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-08-2009, 05:47 PM   #1313 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Wink Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
arca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kitabın 36. sayfasındayım sindire sindire okuyorum richırt amcanın duyguları düşünme tarzı bana yabancı değilmiş gibi geldi çok iyi anlıyorum. Kendimle ilgili ilk denemelierimde istediğim sonucu alamadım. Ama şimdi farklı. Geçenlerde sabaha karşı bir uyandım boynum tutulmuş. Kımıldaya mıyorum çok acı çekiyorum. Moralim çok bozuldu bir hafta böyle gezmek istemiyordum (En son boynum tutulduğunda bir hafta çocuğuma dokunamadım bile) Bulunduğum yerden iki nokta yaptım ve anında geçmesini bekledim düşündüm gerçekten canım acıyordu. sonra uykuya daldım. Uyandığımda ağrı hala çok fazlaydı yine olmadı dedim. Yan odadan 4 yaşındaki oğlum Arca'nın sesini duydum ağrım için tekrar iki nokta yaptım ve o anda bıraktım düşünecek sonuç beklicek vaktim yoktu okula hazırlanmam gerekiyordu öğretmenim ve nöbetçiyim geç kalmamam lazımdı. Oğlumu da kreşe bırakacaktık. hemen kalktım hazırlandık ve çıktık. Okulda birkaç dersten bahçedeyken boynunu tutan bir öğrenciyi gördüğümde hatırladım ki benim bir ağrım vardı elimi hemen boynuma attım. kafamı sağa sola çevirdim ama hiçbir şey yoktu. Ağrı tamamen gitmişti.
Düşünecek zamanınız olmadığında iki nokta uygulamak daha kolay olur bence. yap ve git.
Bütün dileklerimiz için dileklerimizi her nasıl dilersek böyle sanırım. Dile ve git. Eğer olmaz, ya olmazsa, ama böyleydi ...vb düşünceler gelirse aklımıza o dileğe olumsuzluk yükleyip olmamasına dair bilgiler eklemiş oluyoruz. Yap ve bırak. Ben de Bu ay içinde yeniden keşfettim bu siteyi ve bu günlerde okuduğum her yazıyı yazıcım olmadığı için Bu konular için aldığım defterime yazıyorum. Ama matrix e hükmedin başlığı çok uzun ve yazmak imkansız. Sadece ben iki noktayı çok küçük bir dilek için yaptım iki gün önce ve oldu. Ama olumsuzluk eklediğim için hemen durum istemediğim hale geçti.

Yüzyıllardır genlerimize yerleşmiş kendimizle ilgili değersizlik, yetersizlik duygularımızı ve batıl inançlarımızı bırakıp kendi gücümüze bir inanabilsek. Neleri hayata geçirebiliriz aslında. Ben şimdi dünyadaki sorunlar ve Münevverin katili içinde yapmayı deneyeceğim. Kimbilir belki de Cem Garipoğlu ben odaklanamadığım için yakalanamıyordu.
Herkes kendi dünyasını yaşar. Yaşadığım her şey benim zannetmelerim ve onları kendi gerçeğime dönüştürmekte benim elimde.

Hayatta her zaman kendi gerçeklerimizin güzelliklerini yaşayabilmemiz dileğiyle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler..
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2009, 05:49 AM   #1314 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point

ben sitedeki 2 noktayla ilgi yazıları oldukça okumaya çalıştım ama bitürlü kafamda netleştiremedim bu olayı anlayamıyorum desem yeridir..kitabı okumadam bulundugum yerde yok..benim anlyamadığım noktalar var ilgienirseniz çk sevinicem.su iki nokta olayını hala çözemedim sorun bende sanırım . rica etsem su iki nokta olaynı nasıl yaptıgını ayrıntılı bi şekilde anlabilirmi biri .. iki noktayı nasıl belirledgini iki nokta arasındaki bağı nasıl kurucaz bu bağı nasıl anlıcaz kurulup kurulmadıgınıı arkepetin ne oldugnu zamanla yolculuk nasıl yapıldıgını biri anlatabilir mi ayrıntılı bi şekilde bu olayı çok merak ediyorum yapmak çok istiyorum ama inanın anlamak zor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2009, 10:35 PM   #1315 (permalink)
Teğmen

ZEYNEP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP2 will become famous soon enoughZEYNEP2 will become famous soon enough

selam

hayatı değişen var mı? ya da 2 nokta konusunda ilerleme kaydeden ?
ZEYNEP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2009, 07:41 PM   #1316 (permalink)
Teğmen

spiritangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spiritangel is an unknown quantity at this point

evt nedir son durumlar iki noktacılarrrrrr huuuu
spiritangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2009, 10:26 PM   #1317 (permalink)
Teğmen

ZEYNEP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP2 will become famous soon enoughZEYNEP2 will become famous soon enough

evet ben de merak ediyorum ama kimse 2 noktalamıyooo galiba :)
ZEYNEP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2009, 10:29 PM   #1318 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

noktalıyoruz ve hayat güzelleşiyor.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2009, 09:31 PM   #1319 (permalink)
Teğmen

janwayjan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 86
80 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
janwayjan is on a distinguished road

he valla bende merak ettim ya bildigim kadarıyla çekim yasasıyla ilgili bi şe demi
janwayjan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 03:05 PM   #1320 (permalink)
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough

eeeeeee ! SON GÜNLERDE MATRİXe hükmeden yok galiba

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix