ben dün kitabı almıştım ve nefes almadan bugüne bitirdim..Çabuk bitirmemin sebebi kitabın akıcılığı değil,daha çok benim merakımdı
Kitap genel anlamda gerçekten çok teknik ve uygulamaların nasıl yapılacağı hakkında adımadım pratikler yok diyebilirim ,ya da ben böyle algıladım..Tamam başlıklar aldında 2 nokta uygulama adımları falan verilmiş ama şu an için ben ne yapacağımı anlamadım açıkçası
sert veya yapışkan bir nokta bulmaya çalıştım olmadı..Belki parmaklarım terliydi ama hissedemedim
masa sandalye ,cilalı cilasız birkaç çeşit yüzey ve kendi bacağımı bile denedim..Bu işin uygulamsını çözersem yıllardır derdini çekmekten bıktığım boyun sırt ağrılarımdan ve diz ağrımdan kurtulmak öncelikli hedefim.. :( Şu an kafamda binlerce soru var ve napacağımı bilmiyorum gitti paralarr
Şimdi arkadaşlar bu başlık çok önemli..Storm sen bizim için çok değerli bir rehber olacaksın bu yolda bize ne biz anlamayız valla
Her yaşadığımız deneyimi nasıl yaptıgımızı anlatarak olursa cok mukemmel olur ,burada anlatalım
Şimdi bu başlığın tekrar baş tarafına gidip herşeyi baştan aşağı okuyacağım ve notlar alacağım..Daha 2 noktanın benim içinne anlam ifade etmesi gerektiğini bile anlamadım dersem yalan olmaz..
richard ilk noktayı sorunlu bir yerden seciyor ,2.nokta da yapışkan sorunlu bir yer oluyor / olmuyor?? arada bir bağ kuruyor sonra ne oluyor
?? noktalar sorunlu yerden secilmeli mi /secilmemeli mi ?? 2 nokta da sorunlu yerden ise birbirine bağlamanın ne anlamı var ?? ne yapmaya calıştıgımızı kitabı okuyarak cozemedim
Ama adamın çok büyük usta olduğu inkar edilemez..muhteşem şeyler yaşamış ve yaşattırmış ama bunları bizim nasıl uygulamamız gerektiği net değil veya net aktaramamış mı bilemiyorum...Şimdi bu başlığın başına gidip bir dahaokuyayımda herşeyi bakalım çözebilecekmiyim