| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu sabah daha yataktan kalkmadan önce hissettim onu.. alnımda bir sivilce belirmişti, gitti aynaya baktım... aklıma ne gelddiiiiiiiiii tabiiki iki noktaaaaaa hemen bir iki nokta yaptım.. sivilceden eser yoookkkkkkkkk yahu bu iş çok eylenceli...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #611 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu sabah daha yataktan kalkmadan önce hissettim onu.. alnımda bir sivilce belirmişti, gitti aynaya baktım... aklıma ne gelddiiiiiiiiii ![]() ![]() hemen bir iki nokta yaptım.. sivilceden eser yoookkkkkkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yahu bu iş çok eylenceli... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #612 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ne güzel deneyimler... uygulamalarınızdaki detayları bizlerle paylaşa bilirmisiniz...? sevgiler.... |
![]() | ![]() |
![]() | #613 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() somut hiçbir sonuç elde edemedim ama nedense hiç takılmıyorum buna.hatta gülüyorum yine yapamadım diye ve bi sonuç çıkardım galiba ben hala bunların spirituel şeyler oldugunu ve gerçek hayatla baglantısı olmadıgını düşünüyorum.enerji evet hissediyorum baş,işaret ve ortak parmagı birleştirip ellerim arasındaki müthiş çekime tanık oldum hatta öyle bir duygu ki gözler kapalı ve ellerim arasında kilometrelerce mesafe var ve onlar sonsuzlukta birbirine çekiliyor ve başım dönüyor.bütün yapabildigim bu.olsun demek ki simdilik buna hazırım diyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #614 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() arkadaslar burdan duyurulur kitaplarim icin 2 noktayi yapacak gonullu birisi aranmakta 96 kitaplarimin bir an once elime gecmesini diliyorum 44 Sevgiyle kalin
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali | |
![]() | ![]() |
![]() | #615 (permalink) | |
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
iki noktayı bulma nasıl hissedilir,bahsedilen nedir??ve bağ kurma zihindemi gerçekleşiyor,hayalini kurmak gibimi?? çözmeye çalışıyorum,çaresi yok bu işi kavrayacağım........ sevgiyle kalın ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #616 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yüksek lisans öğrencisiyim ve tez aşamasındayım.düzenli olarak okulu ziyaret edip hocama tezimle ilgili rapor vermem gerekiyor ama ben 2 aydır hiç bişi yapmadım , ne yapacağımıda bilmiyordum.hoca sinirli bir şekilde beni okula çağırdı geçenlerde yaptıklarını da getir die ama elimde bişi yok ve hoca beni fırçalayacak korkusuyla uyandım bu sabah.hemen 2 nokta yaptım aylardır gözümdee büyüyen tez taslağını çıkardım,ne yapacağımı nasıl oluşturucağımı hazırladım ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #617 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- | |
![]() | ![]() |
![]() | #618 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaslar cok usta bir arkadastan ogrendıgım kadarıyla 2 nokta uygularken bir elinizi mesela olmasını ıstedıgınız sey, digerini olumsuzluk olarak kabul edın ben hayal ablanın yazdıgı uzre olumlu-pozıtıf tarafı solak oldugum ıcın sol elım olumsuz ya da sorunlu nokyatı ıse vucudumun sag tarafı negatıf oldugu ıcın sag elım olarak secıyorum yatarak yapıyorum konsantrede gucluk ceken bırıyım,karanlıkta sessız odada yapıyorum ellerı noktaları sectık hıc oyle yapısık nokta fılan da aramıyorum zaten rıchard bu yapısık nokta aramayı hısler gelıssın dıye tavsıye etmıstı yanı yapısık nokta bulmanın 2 noktanın basarısına dolaylı etkısı var noktaları sectınız, ve olmasını ıstedıgınız seye nıyet edıyorsunuz (hayal abla azmediyorum dıyordu, ben hem ıstıyorum hem niyet edıyorum hem azmedıyorum dıyorum) tebdirliyim ya ![]() ![]() sonra vucudun elektrıksel halıyle ılgılı zatne hayal abla bılgı vermıstı; sag elını kullananlarda vucudun sag tarafı pozıtıf,sol tarafı negtıf enerjı uretır negatıf tarafı olumsuz, pozıtıf tarafı olumlu durum olarak kabul edebılırız solaklar ıcın tam tersı; sol taraf pozıtıf,sag taraf negatıf.. artı-eksı yuklu nesneler bırbırını ceker oyle degıl mı?ıste vucudunuz-yanı 2 noktayı uygulayan ellerın arasında da bır cekım gucu oldugunu dusunuyoruz ve bu cekımı hıssedıyoruz bız ıstesek de ıstemesek de oyle bı cekım var,o yuzden hıssetmekten baska caremız yok, iste tam bu noktada; bu cekımı hıssettıgınız an kuantum alana gırıs yapmıs oluyoruz... kuantum alana gırıs yaptıktan sonra, bilince soru sormak mesela ben ıse gırmek ıstıoyrum benim ise girmemi ne kolaylastırır? dıye sorunca bı yanıt belırıcek zıhınde bu ıc sesınız ya da bılınc denen sey, mesela dıyelım kı bu soruyu sordum ve basvuru formu gozumun onune geldı ıste bu basvuru formu arketip oluyormus.. ben kendımı o basvuru formunu doldurmus sınava gırmıs ve basarılı olmus sekılde dusunuyorum dıyelım ve sonra da hıcbısı yapmyorum, oyle serbest bırakıyorum ama cıdden dusunmemek lazım ne olcak ne olcak ne olcak ı bırakmak lazım bı de aklıma su geldı; Allah bizi yaratırken ruhundan üflemişti bazı yazarlar dıyor kı; biz de Allah'tan kimisi tanrı dıyor, tanrıdan bir parca tasıyoruz ve yaratım surecınde, tabı bu onunkıyle kıyaslanamaz ama, yaratım surecınde bız de basarılı olabılırız aslında bıze boyle bır yetenek verılmıs.. kullanmayı bılmıyoruz ve haberımız yok yıne Allah bırsey olmasını ıstedıgı zaman oldu mu olacak mı ne zaman demez dımı; ıste bız de hayatımıza daır olasılıkları yaratırken,çekerken ne zaman olcak olcak mı oldu mu dememelıymısız |
![]() | ![]() |
![]() | #619 (permalink) |
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güzel bir şekilde açıkladığın için teşekkür ederim. super peki somut olaylardan örnek verebilir misin maximumfelix cim. ![]() yani bu şekilde iki noktalayıp da başarılı olduğun birkaç olay??? ![]() niyet konusunun önemli olduğunu ben de hissediyorum. çünkü kitabın son sayfalarına doğru baya bi ilerledikten sonra kafama takılan bazı şeyler olmuştu. ![]() hatta bazılarını burada paylaşmıştım. kitapta riçırt kendinize sorun soru sormak çok önemli gibi şeyler söylediğinden o gün ben ilk defa yüksek benliğimle irtibat kurdum ( o benle defalarca irtibat kurdu sezgi olarak o zamana kadar ama ben anlamadım ya neyse) ![]() dedim ki iki noktayı başarabilmek için bilmediğim öğrenmem gereken ne???. birden niyet kelimesi geldi aklıma.. niyet etmiyordum ben. ve niyet ederek iki noktaya başlıyorum artık. sonradan son sayfalarını okuduğumda kitabın zaten orada niyetin çok önemli olduğunu yazdığını gördüm. buradan şunu anladım. bilmek istediğimiz, öğrenmek istediğimiz herşeyi biz zaten biliyoruz. super ama unutmuşuz sadece. bunu da yüksek benliğimize soru sorarak öğrenebilme imkanımız her zaman var. hala bilmediğim şeyler var belki de bu konuda ama ben yolunu öğrendim en azından diye seviniyorum. ![]() yani yüksek benliğim istediğim her zaman benim yanımda ve her soruya hazır bekliyor gibi.... ben şimdi bu bilgiyi sindirmekle meşgulüm. yakında iki nokta uygulamalarım netice vermeye başlar diye umuyorum. bir de senin ve birçok arkadaşımızın söylediği gibi bu işi oyun oynar gibi yapmak, sonuç odaklı olmamak, yani hisleri bu işe pek karıştırmamak beklentileri sıfırlamak gerekiyor galiba.ama tabi ki bu sadece iki nokta uygulamasıyla alakalı. yoksa hayatta neyin beklentisi içine girmişsek o başımıza geliyor. bu na da beklenti yasası deniyor. çok farklı konulara girmiyeyim konuyu dağıtmayayım. ![]() iki nokta yapıp da başarılı olan arkadaşlar burada eylem (düşünce) adımlarını yazarlarsa bizler için bir ışık olacaktır diye düşünüyorum. ışık ve fotonlarla oynamak güzel şey bea.....
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
![]() | #620 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() nasıl yani? ![]() yukarıda ki son iki açıklama, iyi de, benim şimdiye kadar yaptıklarımın sıralaması böyle değildi? dusun herhangi iki nokta bulunuyor. yada hissediliyor yada herne ise. bağ kuruyorum ve bağı oluşturduktan sonra soruyordum soruyu. akabinde serbest bırakıyorum. mesela şuan ellerim ve ayaklarım yanıyormu acıyormu hala anlayamadım geçen günkü gibi? bu his te bazı bazı geliyor, bazan gidiyor bazan gitmiyor dusun dusun
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu sabah daha yataktan kalkmadan önce hissettim onu.. alnımda bir sivilce belirmişti, gitti aynaya baktım... aklıma ne gelddiiiiiiiiii tabiiki iki noktaaaaaa hemen bir iki nokta yaptım.. sivilceden eser yoookkkkkkkkk yahu bu iş çok eylenceli......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi