arkadaslar cok usta bir arkadastan ogrendıgım kadarıyla 2 nokta uygularken
bir elinizi mesela olmasını ıstedıgınız sey, digerini olumsuzluk olarak kabul edın
ben hayal ablanın yazdıgı uzre olumlu-pozıtıf tarafı solak oldugum ıcın sol elım
olumsuz ya da sorunlu nokyatı ıse vucudumun sag tarafı negatıf oldugu ıcın sag elım olarak secıyorum
yatarak yapıyorum konsantrede gucluk ceken bırıyım,karanlıkta sessız odada yapıyorum
ellerı noktaları sectık hıc oyle yapısık nokta fılan da aramıyorum zaten rıchard bu yapısık nokta aramayı hısler gelıssın dıye tavsıye etmıstı
yanı yapısık nokta bulmanın 2 noktanın basarısına dolaylı etkısı var
noktaları sectınız, ve olmasını ıstedıgınız seye nıyet edıyorsunuz (hayal abla azmediyorum dıyordu,
ben hem ıstıyorum hem niyet edıyorum hem azmedıyorum dıyorum) tebdirliyim ya
sonra vucudun elektrıksel halıyle ılgılı zatne hayal abla bılgı vermıstı;
sag elını kullananlarda vucudun sag tarafı pozıtıf,sol tarafı negtıf enerjı uretır
negatıf tarafı olumsuz, pozıtıf tarafı olumlu durum olarak kabul edebılırız
solaklar ıcın tam tersı; sol taraf pozıtıf,sag taraf negatıf..
artı-eksı yuklu nesneler bırbırını ceker oyle degıl mı?ıste vucudunuz-yanı 2 noktayı uygulayan
ellerın arasında da bır cekım gucu oldugunu dusunuyoruz
ve bu cekımı hıssedıyoruz
bız ıstesek de ıstemesek de oyle bı cekım var,o yuzden hıssetmekten baska caremız yok, iste tam bu noktada;
bu cekımı hıssettıgınız an kuantum alana gırıs yapmıs oluyoruz...
kuantum alana gırıs yaptıktan sonra, bilince soru sormak mesela ben ıse gırmek ıstıoyrum
benim ise girmemi ne kolaylastırır? dıye sorunca bı yanıt belırıcek zıhınde
bu ıc sesınız ya da bılınc denen sey, mesela dıyelım kı bu soruyu sordum ve basvuru formu gozumun onune geldı
ıste bu basvuru formu arketip oluyormus..
ben kendımı o basvuru formunu doldurmus sınava gırmıs ve basarılı olmus sekılde dusunuyorum dıyelım
ve sonra da hıcbısı yapmyorum, oyle serbest bırakıyorum
ama cıdden dusunmemek lazım ne olcak ne olcak ne olcak ı bırakmak lazım
bı de aklıma su geldı;
Allah bizi yaratırken ruhundan üflemişti
bazı yazarlar dıyor kı; biz de Allah'tan kimisi tanrı dıyor, tanrıdan bir parca tasıyoruz
ve yaratım surecınde, tabı bu onunkıyle kıyaslanamaz ama, yaratım surecınde bız de basarılı olabılırız
aslında bıze boyle bır yetenek verılmıs.. kullanmayı bılmıyoruz ve haberımız yok
yıne Allah bırsey olmasını ıstedıgı zaman oldu mu olacak mı ne zaman demez dımı; ıste bız de hayatımıza daır olasılıkları yaratırken,çekerken
ne zaman olcak olcak mı oldu mu dememelıymısız