Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar kitap almayın demiyoruz.bulamayan arkadaşlar üzülmesin eline geçene kadar iki noktayı yapmaya çalışın demiştim vakit kaybı açısından.benim oturduğum ilde yoktu getirtene kadar kendim yaptım.çünkü çok güzel açıklamalar alıntılar vardı.herkesin kendi bileceği bir konu.bazı şeyleride kendim deneyerek buldum. zaman yolculuğunu annemin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-04-2010, 11:18 PM   #1441 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

arkadaşlar kitap almayın demiyoruz.bulamayan arkadaşlar üzülmesin eline geçene kadar iki noktayı yapmaya çalışın demiştim vakit kaybı açısından.benim oturduğum ilde yoktu getirtene kadar kendim yaptım.çünkü çok güzel açıklamalar alıntılar vardı.herkesin kendi bileceği bir konu.bazı şeyleride kendim deneyerek buldum.zaman yolculuğunu annemin sağlık sorunları için uyguladım.belinin rahatsızlığının ilk başladığı yıllara her beş yıl için geriye gittim.ilk ne zaman belindeki rahatsızlık başladığı ana yaptım.o andan bu ana kadar olan zaman diliminde iyileşme sağladık.şimdi çok rahat.arketipleriride iki nokta yaparken ben zaten hayal ederken bilmeden uyguluyormuşum.yeğenimin sözleşmesi biran evvel yapılması için yaptığımda trt binasının içinde kazık çakıyor hayal ettim daha akılda kalıcı olsun diye esprili bir şekilde hatta yaparken güldüm.şimdi sözleşmesi yapıldı maaşıda arttı.orda çalıştığını odasını hayal ettim. yine bir örnek daha köprü trafiği malum yol açık olsun gideceğimiz yere sank,i bir sabun üzerinde kayıyoruz gibi hayal ettim.sonuç:gideceğimiz yere biran evvel vardık.bunlar sizin hayal gücünüzün zenginliğine ve yaratıcılığına bağlı.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-04-2010, 06:07 PM   #1442 (permalink)
Yüzbaşı

derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice

şahane anlatmışınız sudem hanım. bende köprüde denedim . benimkide komik, bana özel yol yapılmış ,bomboş trafigi olmayan yol hayal ettim. inanın bir süre sonra yan yol açıldı ve sadece biz vardık yolda harikaydı .çok güldüm ama oldu işte .sevgiler...
Alt 29-04-2010, 10:01 PM   #1443 (permalink)
Binbaşı

1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

teşekkürler...ne kadar güzel deryacım.işte hayal gücünün sınırları yok isteyince başarıyor insan. keyifli ve zevkli iki noktalar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.
Alt 29-04-2010, 11:17 PM   #1444 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice

Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor..
Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum...
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2010, 02:11 AM   #1445 (permalink)
Teğmen

Ben_Sen_ve_Gofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 94
62 Mesajinıza toplam 293 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ben_Sen_ve_Gofi is an unknown quantity at this point

biraz yorumları okudumda.. emeğinize sağlık..konu harika...neden olmasın..ben düşünce gücüne yürekten inanıyorum.verdiğiniz adrslere bir bakayım:) birazda
Alt 30-04-2010, 11:47 AM   #1446 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
hayathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor..
Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum...
sevgili hayathan senin engin bilgilernden çok faydalandım.daha sonra pc bozulunca uzak kaldım sizlerden.benim aslında hiç hayal kurma becerim yoktur.ailem bu konuda hayalimin tam ortasında devreye girip gerçeğe dönmem için ellerinden geleni yaparlar.hayallerim hep kısa oluyor bu yüzden.ama imgelemeyi iyi yapıyorum demekki sonuç hep başarılı oluyor bu konuda mütevazi olamıcamsenin yazını görünce çok sevindim.bilgilerinize ihtiyacımız var.paylaşırsanız sevinirim.
Alt 30-04-2010, 12:08 PM   #1447 (permalink)
Yüzbaşı

derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler...ne kadar güzel deryacım.işte hayal gücünün sınırları yok isteyince başarıyor insan. keyifli ve zevkli iki noktalar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.
teşekkür ederim rehberliginiz için. iyiki varsınız sevgilerrr...
Alt 08-05-2010, 10:16 AM   #1448 (permalink)
Üsteğmen

DeLiTaY21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DeLiTaY21 is an unknown quantity at this point

yani baya sayfa bu konuda.heyecanlanmamak elde değil.bunları yapmanın bir yolu olmalı.amanasıl yapacağımmm nasıll yapacağımmmm .....
Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011
DeLiTaY21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2010, 10:24 AM   #1449 (permalink)
Üsteğmen

DeLiTaY21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DeLiTaY21 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar kitabı bulamadım diye üzülmeyin ben kitabı alıp okumadan başa rmış biri olarak sitedeki açıklamalardanşkitabın aılntılarından faydalandım.birde bu işi başaran bir arkadaş yardımcı oldu.kitap bana daha karmaşık geldi.iki noktacınız geldiii yani benim günlüğüm matrixe hükmedin formlarını baştan aşağıya okuyun çok açıklamalar yaptım[kendi günlüğümde].herkes yapabilir zor değil gözünüzde zorlaştırıp güçleştirmeyin.başarırım diye baqşlayın kolay gelsin.okumadan kolayca yapılacak birşeyde değil çok okumak ve anlamak gerekiyor.sorulan sorular cevaplar var formda bunları dikkatlice takip edin faydasını göreceksiniz.kolay gelsin
valla ben sizin açıklamalarınızı okuduktan sonra baya ümitlendim yapabilirim diye.ama tabi ne olur bilemem.birde çekim yasası telkinini alıp tekniklerle kombine etmeyi düşünüyorum.şimdi sizin günlüğe bakacağım
Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011
DeLiTaY21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2010, 12:42 PM   #1450 (permalink)
Teğmen

vandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 67
28 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vandal will become famous soon enoughvandal will become famous soon enough

arkadaslar e kitabini bulamazmiyiz. burada orjinalini bulamadim. :(
vandal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix