Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

TANRILAR OKULU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce TANRILAR OKULU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür benden devamını bekliyoruz......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

TANRILAR OKULU

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-12-2009, 04:41 PM   #11 (permalink)
Teğmen

songulakpinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,019
95 Mesajinıza toplam 337 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
songulakpinar will become famous soon enoughsongulakpinar will become famous soon enough
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

teşekkür benden devamını bekliyoruz...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

songulakpinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2009, 05:36 PM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 15
12 Mesajinıza toplam 79 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
EyşanA. is an unknown quantity at this point

Cok guzele benziyor devamını bekliyorum teşekkürler :)
EyşanA. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2009, 11:06 PM   #13 (permalink)

Tesekkür: 25
15 Mesajinıza toplam 186 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyya is an unknown quantity at this point

Bağımlı olmak, istem dışı bile olsa, her zaman kişisel bir seçimdir. Hiç kimse veya hiçbir şey, seni bağımlı olmaya zorlayamaz; bunu ancak sen yaparsın.
İnsan bir şirkete bağımlı değildir, onu bağımlı kılan patron yada yönetim kademesi değil, kendi korkularındır. Bağımlılık korkudur.
Bağımlılık, varlığın bir hastalığıdır…kişinin bütünlüğe erişememesinden kaynaklanır.bağımlı olmak, kişinin kendisine inanmayı bıraktığının ve düşlemekten vazgeçtiğinin bir göstergesidir.
Evren bolluk içindedir. Bir kişinin yürekten isteyeceği her şeyi fazlasıyla veren ‘bereket boynuzudur.’ Böyle bir evrende kıtlıktan korkmanın gereği yoktur. Sadece korku ve şüphe içinde olan insanlar yoksul olabilir, dünyada bağımlılığı ve yoksulluğu sürekli kalıcı kılabilir.
Yoksulluk, kişinin kendi sınırlarını görmemesi demektir. Yoksul olmak, kişinin hoşlanmadığı ve yapmayı seçmediği bir iş karşılığında kendi yaratıcılık hakkından vazgeçmesidir.
beyya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2010, 12:01 AM   #14 (permalink)
Teğmen

ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough

Ben de kitap fuarında daha önce adını duyduğum ve okumaya niyetlendiğim ancak bu zamana kısmet olan Tanrılar Okulu kitabını buldum ve okumaya başladım. Çok sürükleyici bir kitap. Altını çizdiğim yerleri burda paylaşayım derken beyya'nın konuyu daha önceden açmış olduğunu gördüm. Epeydir yazmamış ben devam edeyim Yalnız kitabın en başından başlayacağım beyya'nın yazdığı cümleleri ben de tekrar yazabilirim idare edin artık

TANRILAR OKULU

Önsöz

Yeryüzündeki en korkunç hastalık kanser ya a Aids değil, insanın çatışmacı düşünce yapısıır. Prometheus'un ele geçiriği kutsal ateş gibi, ben de Dreamer'in dünyasından yakaladığım o eşsiz parıltıyı, bir gün sıradanlığın korkunç döngülerini benim gibi terk etmek isteyen kadın ve erkeklere ulaştırmak üzere sımsıkı kavradım. Zorbalıkla varlığımıza hükmeden zihinsel tasarılaran, eski düşünce yapılarından, önyargılardan, boş inanışlardan ve uzlaşmalardan vazgeçmek için bir Okul'a, bir sisteme, bir kaçış planına ihtiyacımız var.

Kimse bunu tek başına gerçekleştiremez.

İnsanın, bunu çoktan başarmış, hipnotik bir masalın ve dünyanın alıştığımız betimlemesinin tutsağı olduğunun farkına bizden önce varmış ve o zindanlardan kaçıp kurtulmuş birine ihtiyacı vardır. Sadece kendi korkuları ile yüzleşmeye zorlananlar, kendi acizlikleri ve eksiklikleri üzerinde düşünmeye katlanabilenler başarılı olabilirler. İnsanın yazgısını değiştirmesi mümkündür. Bunun için insan psikolojisini, düşünce ve inanış sistemlerini değiştirmemiz, hipnotik dünya hikayesinin kökünü, insan bilincinden ve böylelikle toplumsal yaşamdan kazımamız gerekmektedir.

Herkesin dreamer ile karşılaşmasını dilerim.

Dreamer'in varolduğunu ve karşılaştığım en gerçek varlık olduğunu sizlere aktarmak istiyorum. O'nun zamandan bağımsız ve kusursuz dünyası bizimkinden çok daha gerçek ve yaşam dolu.Bu yol çetin bir yol. Güzelliğe, mutluluğa ve hakikate uzanan bu dar geçit, belli bir azınlık içinden sadece bir kaç kişiye açılacaktır. Bilinenden çok daha efsanevi zenginliklere uzanan yeni ve süratlı bir rota.

Dreamer ve öğretileri ile karşılaşmamış olsaydım,
Ne bu kitap var olabilir,
Ne de ben tek bir satır yazabilirdim.

Stefano E.D'Anna
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2010, 12:41 AM   #15 (permalink)
Teğmen

81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

1.BÖLÜM

Evren bolluk içindedir. Bir kişinin içten isteyeceği her şeyi fazlasıyla veren "Bereket Boynuzu"dur. Böyle bir evrene kıtlıktan korkmanın gereği yoktur. Sadece korku ve şüphe dolu insanlar yoksul olabilir, dünyada bağımlılığı ve yoksulluğu sürekli kalıcı kılabilirler.

Kendini gözle kim olduğunu bul.
Bir bütün içinde olmamanın eksikliği, insanı cehalet, korku ve kendi kendini imha etmeye mahkum eder ve onu hastalıklara, çöküşe,saldırganlığa, acımasızlığa ve dış dünyada savaşmaya kadar götürür.
Dünya senin onu düşlediğin gibidir. O bir aynadır. Dışarıda kendi dünyanı bulursun, yarattığın düşlediğin dünyayı.
Dışarıda kendini bul! Git ve kim olduğunu gör.
Diğerlerinin, senin içinde taşıdığın yalanın, uzlaşmanın, cehaletinin yansıyan görüntüleri olduğunu keşfedeceksin.
Değiş...ki dünya değişsin.
Beter bir dünya yaratıyorsun, sonra da kendi yarattığın şeyden,kendi eserinden dehşete düşüyorsun. Dünyanın nesnel olduğunu düşünüyorsun...oysa dünya senin onu düşlediğin gibidir. Git, dünyaya gir ve bunlarıkabullen... Kendi içindeki yoksullarla, zorbalarla, toplum dışına atılmışlarla tanış.Onları kabullen! Sakın onları görmezden gelme ve sakın suçlama. Dünyana teslim ol.Git ve tarattığın şeyi bilinçli olarak kabullen.

Özgür olmayı, her türlü kısıtlamadan uzak bir özgürlüğü düşle. İstediğin her şey elde edebilmekten kendini alıkoyan tek kişi sensin! Düşle...Düşle...Hiç durmadan düşle.
'Düş' var olan en gerçek şeydir.

'Ölmek'kişinin vizyonunu bütünüyle altüst etmesidir. 'Ölmek'hüzünlerin yönettiği kaba saba bir dünyadan yok olmak ve daha üst bir düzeyde ortaya çıkmaktır.

Kişi, başına gelen durumlara karşı tavrını değiştirdiğinde, başına gelecek olayların doğası da zamanla değişecektir.
Alt 10-05-2010, 01:14 AM   #16 (permalink)
Teğmen

Kendini içinde bağışlamak, yaşayan bir insanın yapması gereken asıl işidir. Uzun bir süreçten geçen dikkatinin...kendini mercek altında incelemesinin sonucudur. Özündeki katmanların hala parça parça olan kısımlarına ulaşmak demektir. ..Kapanmamış yaraları temizleyip tedavi etmek...yarım kalmış hesapları ödemek demektir.
Kendini içinde bağışlamak, geçmişi, içindeki bütün safralarıyla yeni baştan değiştircek güce sahip olmak demektir.

Herşey burada ve andadır! Her insanın yaşamında geçmiş ve gelecek birlikte hareket etmektedir.

Yaşamda boşluklar yoktur. Eğer sen kendini yeni bir biçimde düşünmeye ve davranmaya zorlayarak bunları doldurmazsan, bunu senin adına tüm zalimliğiyle o yapacaktır.

Geçmişin kutsanması ve iyileştirilmesi gerekir. Her katmanına gir! Her köşesini aydınlat! Yeni bir anlayışla onu değiştir!
Endişelere, şüphelere ve korkulara kapılmayı bıraktığında geçmişin iyileşecektir. 'Kendini içte bağışlamanın' asıl anlamı budur.
Alt 10-05-2010, 01:18 AM   #17 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
15 Mesajinıza toplam 109 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sena2 is an unknown quantity at this point

bu kitabı bende epey oldu okuyalı tekrar hatırlattığın için teşekkürler. hatta tekrar okuyabilirim.
sena2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2010, 09:02 AM   #18 (permalink)
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough

Alıntı:
beyya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bağımlı olmak, istem dışı bile olsa, her zaman kişisel bir seçimdir. Hiç kimse veya hiçbir şey, seni bağımlı olmaya zorlayamaz; bunu ancak sen yaparsın.
İnsan bir şirkete bağımlı değildir, onu bağımlı kılan patron yada yönetim kademesi değil, kendi korkularındır. Bağımlılık korkudur.
Bağımlılık, varlığın bir hastalığıdır…kişinin bütünlüğe erişememesinden kaynaklanır.bağımlı olmak, kişinin kendisine inanmayı bıraktığının ve düşlemekten vazgeçtiğinin bir göstergesidir.
Evren bolluk içindedir. Bir kişinin yürekten isteyeceği her şeyi fazlasıyla veren ‘bereket boynuzudur.’ Böyle bir evrende kıtlıktan korkmanın gereği yoktur. Sadece korku ve şüphe içinde olan insanlar yoksul olabilir, dünyada bağımlılığı ve yoksulluğu sürekli kalıcı kılabilir.
Yoksulluk, kişinin kendi sınırlarını görmemesi demektir. Yoksul olmak, kişinin hoşlanmadığı ve yapmayı seçmediği bir iş karşılığında kendi yaratıcılık hakkından vazgeçmesidir.
Bir şeylere bağlanmak konusuna en güzel çözümü sanırım Can Yücel bulmuş ki çokkk haklıııı :)

Bağlanmayacaksın

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak...

CAN YÜCEL
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 10:17 PM   #19 (permalink)
Teğmen

2.BÖLÜM

Bir kişi yaşantısında, içinden çıkamayacağı kadar hayal kırıklığına uğradığında...kendi eksikliğini ve güçsüzlüğünü fark ettiğinde, varoluş onu bir mengenede soluğu kesilinceye kadar sıktığında...Okul,ancak o zaman...ortaya çıkacaktır.

Uyum içindeki bir görüşe, bir bütünleşme haline, bir gün ancak 'kendi üzerinde çalışan kişi' erişebilecektir. Ve dünyayı yine uyum ve bütünlük içindeki bu görüş iyileştirecektir.

Henüz başkalarına egemen olmadan önce, kendilerine egemen olmayı öğrenecekleri...Tanrılar Okulu...
Fikirlerin,inanışların ve en önemlisi, ölümün kaçınılmaz olduğu düşüncesinin altüst edileceği yer.Ölüm gerçeğe, uyuma, güzelliğe karşı dirençtir. Ölüm, gerçeğin içinden geçemeyen her şeyi yıkıp döker. Eğer vücudumuzun her bir hücresinde biz gerçeksek, o halde asla ölmeyeceğiz.

Dünya geçmiştir. Her kimle ve neyle karşılaşırsan karşılaş, o hep geçmiştir.Şimdi gözünün önünde bile olsa , gördüğün ve dokunduğun her ne varsa durumların elle tutulur, gözle görülür halidir. Şimdi şu anda gördüğün ve dokunduğun dünya, sen olan herşeyin maddeye dönüşmüş halidir. Düşüncelerinin daha önceden onaylamadığı hiçbir şey yaşamında karşına çıkamaz.
Dünya tozdur üfle gitsin.

Bilgi, insanın devretmesi mümkün olmayan, vazgeçilmez malıdır. En az insan kadar eskidir. Ekleyecek hiçbir şey yoktur, ama bilebilmek için elenecek çok, çok fazla şey vardır.

Uyku, sizi hem akılca hem de bedence güçsüzleştirir. Uyku yalnızca kötü bir alışkanlıktır.

Alt 13-05-2010, 01:15 AM   #20 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold

ben bu okula kaydımı yaptırmıştım bir zamanlar. sonra devamsızlıktan atıldım. Şimdi aftan yararlanabilir miyim ecemre?
emeğin için teşekkürler
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks