Alıntı:
aprilrose Nickli Üyeden Alıntı
ve son olarak aprilrose ailemi çok inceledim ama inan bana aile ortamımda böyle sinirli kavgacı kıskanç kimse yok annemle babamın şiddetli tartışmasına hiçççç şayit olmadım.dedem vardı bizimle yaşayan eski osmanlıydı kendisi rahmetli onu düşünüyorum ama onunla ilgili de pek bir şey gelmiyor aklıma çocukluğumu hiç hatırlayamıyorum.babam annemi kısıtlamazdı,aşağılamazdı,öye sinir hastası insanlar değildi düşün düşün bulamıyorum.kendime benzeyen birini bulunca şükrediyorum ama bir zaman geçiyor kaybediyorum o kişiyi,ilişkimiz kopuyor.yine gizemli sorunlu sinirli insanlar çekiyor beni ve başa dönüyorum.dili sivri insanlardan bıktım usandım.onlara laf yetiştireceğim derken gecem gündüzüm oldular. en yakın eşim arkadaşım oldular.çok korkuyorum çocuğum da aynı özellikleri taşıyacak diye |
Aile içinde değilse, ilk sevgiline bakalım veya seni en derinden etkileyen
sevgiline... Muhtemelen onlardan biri böyle bir korku yaşattı sana ve sen ister istemez
korku enerjisiyle bu tip insanları çekmeye başladın hayatına...
Bunun açıklanabilir başka bir şıkkı yok.
Düşün şimdi bulduğunda bana haber verirsen, sonrasında nasıl bir çalışma yapacağını
anlatıcam.
Sevgiler,[/quote]
aprilrose geldim canım ,sanırım çözeceğiz bu işi içime öyle bir his geldi
ilk sevgilim de aynı bu tipti.beni acayip kısıtlar,kıskanır,nerdeyse benim yolumdan geçeni bile döverdi.bir de kareteciydi,sporu bu işler için kullanıyordu.uçan kuşa kızardı.ama dürüst,mert bir çocuktu,yamuk yapmazdı.aşırı sahiplenme huyu vardı.gelgelelim eşim de şimdi onun aynısı
yalnız bir şey daha var yine şuan aklıma gelen (ben yazarken hatırlıyorum onu fark ettim öncekinde de böyle oldu) ilkokulda benim hoşlandığım bir çocuk vardı.ama o başkasını seviyordu,bir gün nasıl oldu bilmiyorum.beni 3 arkadaşıyla köşeye sıkıştırdılar,hem korkmuş,hem garip bir haz almıştım bundan,yani bu benim aslında hoşuma mı gidiyorrrr ya offf ağlıcam şimdi
bunu değiştirmem lazım,o zamanlar belki gitse de şimdi hayatıma mani olduğu için istemiyorum,özgür olmak istiyorum.
bir de dedem sert bir adamdı,ben çok konuşurdum bana 'çenen çekilsin'gibi bir laf ederdi(tövbe estağfirullah,bu eskilerde de ne laflar varmış ya anneannem ayrı dedem ayrı)ama dedeme karşı en ufak bir kızgınlığım yok,ne hissediyordum dedemi görünce hatırlamıyorum o kısmı.
şimdilik aklıma gelenler bunlar senin daha sormak istediklerin varsa yaz ben cevaplarım,ne yapacağımı söyle bana olur mu canım bekliyorum haberini
not:bir de sevgili aprilrose yukarıda yazdım anneannemin bir alime bir zalim düşer sözünü yakalamıştım o konuda da değiştirmek için bir fikrin varsa yaz canım olur mu?