Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   kuantum dokunuş tekniği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/9755-kuantum-dokunus-teknigi.html)

SinanATASOY 27-04-2009 10:07 AM

Cevap: kuantum dokunuş tekniği

Yazılanları yeni gördüm.. Kuantum şifa tekniğinde esas olan nefestir.. Belirli bir ritimde nefes alıp ne kadar çok oksijen tüketirseniz ne kadar çok hava dolaştırırsanız ve bunu bedeninizde ne kadar hissedebilirseniz enerjinizi o kadar yükseltirsiniz.. Yükselen enerjiyide elleriniz vasıtası ile hasta kişiye yöneltirseniz şifaya aracılık etmiş olursunuz..

Yazılarak anlatılır, zira kitap da anlatıyor ancak görsel olarak öğrenmenin farkı çok açık ortaya çıkıyor.. Öncelikle Kuantum dokunuş kitabını okuyun (Okuduktan sonra, vay be kitaplar işe yarıyormuş dedirten bir kitaptı ki sonrasında bir düzine kitap edindim.) Açıkta kalan noktaları gelip sorarsanız çok daha efektif ilerleyebiliriz.

ahmelege 29-04-2009 10:07 AM

sinan merhaba.
ben Richard Gordon'un kuantum dokunuş k,itabını bitirmek üzereyim. ama kitabı almadan önce çok istekliydim. ama biraz umudum kırıldı. Ya anlayamadım yada sistem çok basit işliyor. pek yapabileceğime inanamadım. reiki 2 aldım. belki onun gibi teferruatlı bişey beklediğimden midir nedir? bilmiyorum. yani inisiasyon gerektirmediğinden herkesin konsantre olarak yapabileceği bir teknik. ama sanki ulaşılması dahazor. reikiyle kıyaslamıyorum ama reikiyi düşünmek bile ellerinden akmasına yeterli...
Ama uzmanından öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum. dediğin gibi görsel olarak edinmek daha önemli...

SinanATASOY 29-04-2009 10:17 AM

Ahmelege, aynen dediğin gibi, sistem düşündüğünden çok daha basit işliyor. Zıorlama kendini, oluruna bırak, nefes tekniğini çalış, beden taramasını yap.. Yani ayak ucundan başına kadar bedenini hisset, her nefes aldığında ayaklarından enerjinin girip başına çıktığını, her nefes verdiğinde ise başında toplanan bu enerjinin ellerine yönelip ordan çıktığını düşün.. Kısa süre sonra otomatik refleks haline gelecek..
Sistem çok basit ve çok etkili.. Reiki yumuşak bir enerjidir.. Alıcıyı okşar gibi tedavi eder.. Quantum çok daha güçlüdür.. Yaptığım denemelerde çok farklı tepkiler alıyorum.. Birebir anında tepki veriliyor.. Sen moralini bozma ve çalışmaya devam et..

ahmelege 30-04-2009 11:36 AM

Teşekkürler sinan sağol.
Zaten başta nefeste takıldım. Bir uzman bana bir elini göğsüne diğerini karnına yani diyaframa doğru koy. Nefes alırken göğsün inip kalkıyorsa (ki çoğu kişi böyle derin nefes alır) yanlış ,karnın nefes alırken şişiyor verirken iniyorsa doğru nefes alıyorsun demişti ki bunu yapmak diğreinden zor.
Acaba hangisi alınacak?
Sen eğitim aldınmı? Kitaptan mı öğrendin. Ben şuan 300 tl verecek durumum olmadığı için şimdilik kitaptan öğrenmek durumundayım:))))))
Quantum touch semineri 2 gün sürdüğü için , kitaptan bu kadar basit gelmesine şaşırdım.

SinanATASOY 30-04-2009 11:38 AM

Diafram nefesi alman gerekiyor yani karnının şişip inmesi lazım.. Öğrenmek için basit bir yol gösterebilirim.. Dizlerini bükmeden yerden birşey alırmış gibi öne eğil.. ellerini yere doğru uzat.. Şimdi nefes al.. İşte öğrenmenin kolay yolu :)

ahmelege 30-04-2009 11:43 AM

çok hoş :))gerçekten sağol....

cent 05-07-2009 10:27 AM

uzun süredir kuantum düşünce dokunuş ii nokta bu konularda ne var ne yok okudum uygulamalarımda çok güzel sonuçlar aldım .bilgilendirme yazıları için arkadaşlara teşekkürler
sevgiyle kaldık

cibelce 05-07-2009 12:21 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446368)
Diafram nefesi alman gerekiyor yani karnının şişip inmesi lazım.. Öğrenmek için basit bir yol gösterebilirim.. Dizlerini bükmeden yerden birşey alırmış gibi öne eğil.. ellerini yere doğru uzat.. Şimdi nefes al.. İşte öğrenmenin kolay yolu :)

Merhaba sinan

bahsettiğin yöntemi denedim fakat derin nefes alamıyorum. Diyafram nefesini derin almanın bi yöntemi varmıdır.

Teşekür ederim

Belgin ∞ 09-07-2009 10:05 AM

Cibelce'cim diyafram nefesini çok derin almana gerek yok, diyafram boşluğun ne kadarsa o kadar alabilirsin ilk başlarda. Ama zamanla diyaframın gelişiyor bu teknikle nefes aldığında, o zaman derin nefesler alabiliyorsun.

Diğer bir yöntem de; Bir elinizi göğsünüze, bir elinizi karnınıza koyun, nefes alın. Nefes alırken karnınıza koyduğunuz elin kalkıp inmesi gerekiyor. İlk başlarda çok derin almayın, saniyelik baş dönmesi gibi ufak etkileri olabilir.

Sevgiler.

sudem8 09-07-2009 12:02 PM

çok teşekkür ederim sinan kardeşim.verdiğin bilgiler için kitabı okumadan uyguladım.sonuç gerçekten çok güzeldi.annemin belindeki rahatszlık için yaptım.ellerimden ateş çıktığını sanmış.sanki kor koymuş gibi belime diyor.ellerimden çıkan enerji müthişti.iki noktayla birleştirdim kendime başka bir teknik çıkardım bende.sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM.