![]() |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği kuantum dokunuş ,gerçekten bir mucize,inanılmaz hızlı öğreniliyor ve uygulanıyor ,ağrıyan yerinize nefes teknikleriyle uyguluyorsunuz ,ben birçok kişide ve kendimde denedim gerçekten sonuç mucize .kuantum dokunuş adlı kitabı alıp dikkatlice okuyup uygulamak gerek ben Robert naller adlı kuantum dokunuş uzmanından bir tanıtım semineri sonrası kuantum dokunuş ile tanıştım ve hemen kitabını alıp okudum ,içinde 6 nefes tekniği ve daha birçok teknik var bence denemeye değer diyorum |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Dikkat çekici ben de uygulamayı düşünüyorum...:)) |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Bu teknikleri uygulayıp hayatı değişen var mı arkadaşlar... Mümkünse deneyimlerini bizlerle paylaşsın... Ben şimdiye kadar görmedim açıkçası..Kusura bakmayın... İnsanlar sadece birbirine "şu iyi, bu iyi" gibi bilgi veriyor En azından benim sezgilerim arttı, iç görüm arttı diyen var mı? |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Sifaci olmak herkesin ozunde vardir. Her kadin bir doktor bir hemsiredir bana gore en buyuk sifaci hz fatima annemizdir onun mubarek ismi butun kapilari aciyor rabbim sefatina nail eylesin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM. |