![]() |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Alıntı:
Burayı okuduğumdan beri, günlük yaşantımdada bu şekilde nefes almaya çalışıyorum. Bazen farkına varıyorum doğru nefes almadığımın hemen hatırlayıp düzeltiyorum. Tekrar teşekürler Sevgiler |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği siz 21 günlük egzersizden bahsettiniz de ben kitapta öyle bir şey görmedim. neyi 21 gün yapıyorsunuz |
Cevap: Ynt: kuantum dokunuş tekniği [ Richard Gordon-Ganj Kitap Yayın evi Ben bu kitabı okudum.Gayet açıklayıcı yalın bir dille anlatıyor.Tavsiye edebilirim Atomaltı - yani kuantum düzeyinde işleyen bu teknik sayesinde atomların düzeyinde mucize olarak adlandırılan şeyleri yapmak çocuk oyuncağı haline geliyor.[/quote] canım bu bahsettiğin kitabın adı ne..atomaltı mı ?y789 |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği kitabın adı Kuantum Dokunuş, sanırsam ::) |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Alıntı:
evet kitabın adı Kuantum Dokunuş |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği kuantum dokunuşu gözlere deneyenler var mı. bende göz tembelliği var nasıl oalcak ben de bilmiyom. kitapta gözlerin geçici olarak düzeldiği yazılıyor ama hepsi mi bir kısmı mı bilemem. |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği ah aynı dertten bende muzdaribim bu sayfaları yeni buldum ne olur güncel tutalım hem kuantum dokunuş hemde göz tembelliği ile ilgili bilgi deneyim görüş her ne olursa paylaşalım lütfen . sevgiler... |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği arkadaşlar ne işe yaradığını ve ne için kullanabileceğimizi anlamadım.. aslında aptal değilim ama gereçekten anlamadım.. saygılarımla.. sizden birinden merak ediyorum açıklarsanız... |
Cevap: Ynt: kuantum dokunuş tekniği Ben hiçbirşeye değilde altta yazan; ''Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?'' cümlesine takıldım ne müthiş bi cümle bu çok teşekkür ederim bunu okumamı sağladığınız için :) |
Cevap: kuantum dokunuş tekniği Yok bence sadece yazılmış bir kitap ne uygulayan var nede bunu yaptım bu oldu diyebilen ben umudumu kaybettim bu konuyu bırakıyorum arkadaşlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 AM. |