Makaleler
tarih makaleler,
bilimsel makaleler,
sosyal makaleler,
yazılar makaleler,
türkçe makaleler,
tarihi makaleler,
eğitim makaleler,
tüm makaleler,
makale,
makaleler nedir,
bilgi makaleler,
yeni makaleler,
bilim makaleler,
bilgisayar makaleler,
ekonomi makaleler,
matematik makaleler,
ingilizce makaleler,
iletişim makaleler,
makaleler,
atatürk makaleler,
sanat makaleler,
türkiye makaleler,
google makaleler,
makaleler pdf,
son makaleler
| Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrrSerbest Kürsü ve Makaleler Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Oysa AŞK Hiçbirimizden Vazgeçmedi
Son zamanlarda ne kadar çok insanın mutsuz olduğu dikkatinizi çekti mi?
Aşkı arayan ve bulamayanlar, bulduğunu zannedip yanılanlar,küskünler,ümidini kesenler,inancını yitirenler…
Oysa AŞK hiçbirimizden vazgeçmedi!!
Başımıza gelen olayları hayatı öğrenmek, ders çıkarmak için bir sınav gibi düşünmezsek, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-12-2009, 07:54 PM
|
#1 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Oysa AŞK Hiçbirimizden Vazgeçmedi Son zamanlarda ne kadar çok insanın mutsuz olduğu dikkatinizi çekti mi? Aşkı arayan ve bulamayanlar, bulduğunu zannedip yanılanlar,küskünler,ümidini kesenler,inancını yitirenler… Oysa AŞK hiçbirimizden vazgeçmedi!! Başımıza gelen olayları hayatı öğrenmek, ders çıkarmak için bir sınav gibi düşünmezsek, mutsuzluk hiç peşimizi bırakmayacaktır. Yaşadığımız her şeyin aslında kendi seçimimiz olduğunu bilmek gerekir. Her olay mutlaka bize bir öğretiyi anlatmak, olgunlaşmamızı sağlamak için yaşatılmıştır. Gelelim AŞKa küsme meselesine! Birkaç acı olay yaşadıysanız, bunun suçunu AŞKa yüklemek ve inancınızı kaybetmek size doğru geliyor mu? Siz istediğiniz kadar AŞKtan uzaklaşın, o arkanızdan koşmaktan hiç bıkmayacaktır. …. AŞK Egzersizleri Elinize bir kağıt kalem alın. Bugüne kadar yaşadığınız gönül ilişkilerinde ne hatalar yaptınız? Birlikte olduğunuz kişinin ne gibi kötü yanları vardı? Siz, o kişinin hangi özelliklerini sıcak bulup ilişkiye başladınız? Karşınıza yine aynı tarzda biri çıkarsa, tekrar sever misiniz? Biten AŞKlarınızda, tüm suçun karşınızdaki kişide olduğuna mı inanıyorsunuz? Bu soruları yanıtlarken objektif olmaya gayret edin. ….. Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın, sevdiğiniz kişinin de egoları var. Siz gereğinden fazla özveride bulunursanız, çok fazla üstüne titrerseniz, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan tavizlerde bulunursanız, karşı taraf için değersizleşirsiniz. Elbette AŞK emek ister, mutlaka karşılıklı fedakarlıklarda bulunmayı gerektirir ancak bunun sınırını çizemezseniz, herkesin sizi kullanmasına yol açmış olursunuz. Mükemmel kadın ya da erkek olmaya çalışmayın, bu ayrılığa davetiye çıkartmaktır. Siz her türlü tavizi verip, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan vazgeçip, birine teslim oluyorsanız,bu sizi karşı taraf için kimliksiz kılar!!! Bu davranışlar birlikte olduğunuz şahsa şu sinyali yollar: ‘Ben kendimi sevmiyorum.’’ Siz kendinizi sevmezken başkasının sizi sevmesini nasıl beklersiniz??? Mucizeleri Yaşamaya Başlayın Yazdıklarınız ve kendinizle hesaplaşmanız bittiğinde, yaptığınız hataları çok net görmüş olacaksınız. Sıra geldi mucizeler yaratmaya! Evinizi veya odanızı temizleyeceksiniz. Mutlaka temizlik yapıyorsunuzdur ancak bu sefer işler biraz değişik olacak. İmkanınız varsa, birkaç eşyanın yerini değiştirin. Yaşadığınız mekan da karışık görünen yerleri toparlayın. Kütüphane, çekmece içleri, her taraf düzene girmeli. İçinizden, bu temizliğin yaşamınızda ters giden şeylere son vermesi ve daha güzel AŞKlara getirmesi için yapıldığını tekrarlayın. Mis gibi kokan evinizde veya odanızda oturun ve diğer egzersize geçin: Yine elinize bir kağıt ve kalem alın. Bu sefer, sizi mutlu edecek bir erkeğin, hangi özelliklere sahip olması gerektiğini listeleyin. Ancak size ufak bir tüyo, ‘’çok zengin ve çok yakışıklı olsun’’ dilekleri, genellikle hedefine ulaşmıyor. Daha önce yaşadığınız deneyimleri de göz önüne alarak, size nasıl davranmasını istediğinizi, hangi kişisel özelliklere sahip olacağını yazın. Birliktelikte önem verdiğiniz konuların altını çizin. Şimdi yapmanız gereken, bu listeyi bir mektup haline getirip, aşk meleklerine postalamak. Tabi ki,postaneye gitmeyeceksiniz!! İster denize atın, ister bir çiçeğin altına gömün, isterseniz yakın. Bu simgesel bir postalama. Yeter ki o mektubun AŞK MELEKLERİNE gittiğini aklınızda imgeleyin. Alışveriş Vakti Son olarak,alışverişe çıkıyorsunuz. İlişkilerde en çok önemsediğiniz konuyu belirlemiştiniz. Buna uygun bir şey alacaksınız. Eğer birliktelikte en önem verdiğiniz şey sohbet etmekse, kendinize iki tane kahve fincanı alın. Cinsellik çok önemliyse, bir çarşaf takımı satın alın. İsterseniz ikisini de alabilirsiniz. Ancak hayatınızın aşkı karşınıza çıkana kadar, bu eşyaları kullanmayın. Evren, temiz yürekle ve içtenlikle istenen dileklerimize kayıtsız kalmaz. Bu eğzersizleri yaparken, neyi istediğinizi, hatalarınızı, bir ilişkiden beklentilerinizi belirlediniz. En önemli şey, inanmaktır. Gerçek AŞKı istiyorsanız, kendi mucizenizi yaratacaksınız. (Seninle Dergisi Aralık 2009 sayısı/Candan Ünal’ın yazısından alıntı) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
25-12-2009, 08:22 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr çok güzel bir yazı çok teşekküler:) | Offline
| |
25-12-2009, 09:14 PM
|
#3 (permalink)
|
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Bu kitap belki aşık olabilmeyi öğretir bana... | Offline
| |
25-12-2009, 11:40 PM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 276
57 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Çok güzel bir paylaşım teşekkürler,kesinlikle deneyeceğim | Offline
| |
26-12-2009, 12:33 AM
|
#5 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Alıntı: fgceker;576070
[FONT=Tahoma Nickli Üyeden Alıntı
[/FONT]Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın, sevdiğiniz kişinin de egoları var. Siz gereğinden fazla özveride bulunursanız, çok fazla üstüne titrerseniz, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan tavizlerde bulunursanız, karşı taraf için değersizleşirsiniz. Elbette AŞK emek ister, mutlaka karşılıklı fedakarlıklarda bulunmayı gerektirir ancak bunun sınırını çizemezseniz, herkesin sizi kullanmasına yol açmış olursunuz. Mükemmel kadın ya da erkek olmaya çalışmayın, bu ayrılığa davetiye çıkartmaktır. Siz her türlü tavizi verip, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan vazgeçip, birine teslim oluyorsanız,bu sizi karşı taraf için kimliksiz kılar!!! Bu davranışlar birlikte olduğunuz şahsa şu sinyali yollar: ‘Ben kendimi sevmiyorum.’’ Siz kendinizi sevmezken başkasının sizi sevmesini nasıl beklersiniz??? | bu yazıdan kendime çıkardıgım pay budur. teşekkürler "fgçeker" paylaşımın için. objektif yaklasımlar,eylemlerimin olumsuz yönlerini görmem de bana hep yol göstermiştir. malesef aşk konularında duygusal oldugumuz için bu tür davranısları göremiyoruz,kör oluyoruz.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
26-12-2009, 12:41 AM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 20
7 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr ilginç bir sey ama denicem p.için teşekkürler | Offline
| |
26-12-2009, 01:10 AM
|
#7 (permalink)
| Guest | Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr çok hoşuma gitti ya süper gerçekten olmasa bile ki olacaktır:)o hediyeleri falan alıp beklemek bile heyecan verici:)
yalnız ben burda şundan korkuyorum ben yıllar önce bilmeden kuantum yapmışım ve hayalimdekinin aynısı bir insanla karşılaştım ama kötü yönlerini unutmuşum söylemeyi herhalde,ya da iyi sandığım özelliklerin aslında hiç hoşuma gitmediğini fark ettim o yüzden korkuyorum böyle istemeye.sadece diyorum ki benim ruhuma en uygun neyse,yaradılışıma en uyan eş kimse onu ver Allah'ım diyorum.çünkü bazen bizim isteklerimizin aslında bize hiç uygun olmadığını ya dazamanla değiştiğini görebiliyoruz. o yüzden dikkat derim. |
| |
26-12-2009, 01:16 AM
|
#8 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 11
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr çok ilginç ama olumsuz yonlerı gorme acısından guzel bır yontem olabılır. hersey cekım yasası ve enerjıyle ılgılıyse belkı aradıgımız ınsanıda bu sekılde kendımıze cekebılırız. bende denemeyı dusunuyorum ama istemediğimiz kotu yanlarını da yazsak eksıksız ıstesek(eksik dilek dilememek açısından) daha dogru olmazmı, acaba paylasım ıcın teşekkürler... | Offline
| |
26-12-2009, 01:28 AM
|
#9 (permalink)
| Guest | Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Alıntı: ask_ne_demek Nickli Üyeden Alıntı
çok ilginç ama olumsuz yonlerı gorme acısından guzel bır yontem olabılır. hersey cekım yasası ve enerjıyle ılgılıyse belkı aradıgımız ınsanıda bu sekılde kendımıze cekebılırız. bende denemeyı dusunuyorum ama istemediğimiz kotu yanlarını da yazsak eksıksız ıstesek(eksik dilek dilememek açısından) daha dogru olmazmı, acaba paylasım ıcın teşekkürler... | arkadaşım eğer kesin ve net istemediğin şeyler çok belirginse yaz tabi onları ama çok dikkatli ol.mesela ben küçük bir örnek vereyim
ben çok ayrıntılı demiştim inanmayacaksın ama yabancı müzik dinlesine kadar yazmıştım çünkü ben fazla yabancı müzik dinlemem o konuda gelişmeyi istedim o yüzden istedim tabi ama sonra öyle bir hal aldı ki benim dinlediğim Türkçe müziklerle dalga geçmeye başladı
mesela ben bunu isterken bunu hiç hesaba katmamıştım,aklımdan asla geçmezdi.ama öyle oldu.
o yüzden öncelikle beni olduğum gibi kabul eden demeyi asla unutma. |
| |
26-12-2009, 01:33 AM
|
#10 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 11
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr öyle oluyorsa yalnış bırsey yapmamak daha ıyı, daha kotu olmasın sonrada :) bende hep eksik dilek dilememeye çalışırım hep detaylara takılırım ama sağolun oldugum gıbı kabul eden demeyi unutmayacağım önemli bir söz benim aklıma gelmezdi... | Offline
| | | |