| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 8
2 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu durumdayım ve bu öfke ve umutsuzluk hali beni çok yordu. ne yapacağımı ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum artık
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Türkiye\Van-Erciş
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bu etkiler seni yıpratır Güvence... Benim Şahsi fikrim bu ![]()
__________________ Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim, Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim, Dünya öküzün üstünde derler ama, Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim...! | |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Etkiler bir süre sonra geçecektir güvence66, Çok rahatsız olduysan bir kaç günlüğüne ara vereblirsin,ama tamamen dinlemeyi bırakmanı tavsiye etmem..Olumlu duyguları hissedene kadar devamlı olmalısın.. Sevgiler.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bencede ara vermelısınn
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 8
2 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. zor bir dönemden geçiyorum bir şeyi temizlemeye çalışırken meditasyon halinde hiç aklıma bile gelmeyecek bir şey çıkıyor karşıma senelre önce 3 dakika içinde olup bitmiş bir olay canlanıyor gözümün önünde beni bu kadar etkileyip kırıp incittiğini o zaman fark bile etmemişim insan ilginç bir mekanizma gerçekten. sizi dinleyip bir süre ara vereceğim bakalım neler olacak |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar guvence66.. değerli arkadaşlarımın dediği gibi ara ver ancak peşini bırakma ![]() uykuda geçen vakti değerlendirmek harika bir kolaylıktır.. uyumadan önce listenin başına telkinleri sonuna meditasyonu ekle.. sen uyurken sevgiyle bilinçaltın olumlamaları kabul etsin.. hem bu kadar yıpranmaz hem de daha rahat ilerlersin.. bir hafta on gün sonra gündüz dinle bakalım neler hissetmektesin ![]() eminim pek çok konu kendiliğinden çözüme ulaşacaktır bu sayede .. ![]() güzel haberlerini hep birlikte kutlamak dileklerimle.. ![]() sevgiyle..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili DeLiTaY21merhabalar.. mümkünse ilk başladığında 3 hafta aralıksız devam et.. ilk hafta uyanıkken yap sanda diğer günlerde uyurken kısık sesle başucunda çalması devamlılık için kolaylık sağlayacaktır.. örneğin bu meditasyon da benim listemde var.. bireysel olarak telkinlerimle ve olumlamalarımla karışık bir listem var.. özellikle onu dinlemek için bir zaman ayırmadan bilgisayar başındayken arada oda çalıyor ve bilinçaltım onu duyuyor... eğer bir konuda gerçekten affetmekte zorlandığım bir şeyler yaşıyorsam o zaman tıpkı ilk günler yaptığım gibi; normal meditasyon ritüelimi gerçekleştiriyorum; bir mum yakıp affetmem gereken konu ya da kişilerle yüzleşerek bağlarımı kesiyorum.. yaşamında her yeni günün güzelliklerle şekillenmesi dileklerimle.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çok teşekkürler... :)
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 13
59 Mesajinıza toplam 245 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() dosyayı indirdim çok teşekkürler.
__________________ Bende evrenin sırlarına ulaşıyorum, Sonsuz bir kaynakla ilişkideyim, Kendimi iyi hissediyorum yaptığımı iyi yapıyorum ,Evrenin bana sunduğu bütün güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.Teşekkür Ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ ![]() Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin... Hz.Mevlana.... | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi