![]() |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Alıntı:
çok saol Huriye_89 cvp yazdığın için. hani birinden hoşlandığında bir daha kimseden hoşlanamam diye hissediyor ya insan işte şuan o noktadayım sanki.birde bugün muhabbet ettik onunla, keşke dedim o kızın yerinde ben olsaydım. böyle düşündüğüm içinde kendime kızdım.sonuçta artık nişanlı bir erkek o.ne olursa olsun imkansız bir iş benimkisi artık. herşeyden önce nişanlı birine bakmak bana yakışmaz. benim nişanlıma baksalar hiç hoşuma gitmezdi yani:)). meditasyona devam etmek için hiç hevesim kalmadı ama benim.artık ne faydası olabilirki artık bana:(( bu mübarek kandil gününde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. birde işyerinin bahçesine bugün küçük bir ağaç ektim.bugün beni mutlu eden tek olay bu oldu. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk linkler ölü..... |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Evet linklere bi çözüm bulabilir misiniz acilen :) |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk ben hala cızırtıdan dinleyemiorum anlayamıorum yaa :)) |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Arkadaşlar, link yenilendi.. Bilginize. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk başka bilgisayara indirmek istedim "dosya bulunamıyor" uyarısı var ilginize teşekkürler sevgimle... |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk "dosya bulunamıyor" uyarısı var tekrar yenilermisiniz teşekkürler |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Linkler ölü lütfen yeniler misiniz... |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk evet linkler olu. Ozlem ablaaaaaaaaaaa:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM. |