![]() |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Alıntı:
bu meditasyonun sadece karşı cinsle olan ilişkilere yönelik olarak algılanmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü isminden de anlaşılacağı gibi sadece aşk meditasyonu denmemiş "aşk ve sevgi" meditasyonu denilmiş. bu meditasyonun bizim istediğimiz kişiyi çekmek gibi bir amaca hizmet ettiğini düşünmüyorum. 18 gün içindeki yaşadıklarıma gelince, dinledikten 6 gün sonra karşı cinsten birisi bana yaklaşmak konuşmak istedi ancak ben onu istemediğimi belli ettiğim için geri adım attı. Ben onu isteseydim bir ilişki başlayabilirdi ama istediğim frekansta birisi değildi. bende baştan tavır koyarak belli ettim. onun haricinde günlük hayatta sosyal ilişkilerimde karşıma yardımsever, güleryüzlü ve sevgi dolu insanlar çıktılar ve bana hayatımda küçük küçük kolaylıklar sağladılar. yani bir şekilde sempati duyuyor karşıma çıkan insanlar. ve bir de kedileri hayvanları çok severim son 3 gündür her dışarı çıktığımda onlara rastlıyorum ilk rastladığım günden sonra ertesi gün de görsem diye düşünürken yine karşıma çıktılar ve benden kaçmıyorlar. elimle yemek bile yedirdim onlara. şimdilik aşk konusunda gelişme yok ama hayatım daha sevgi dolu oldu kesinlikle. daha da önemlisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz oldum. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk [/QUOTE] onun haricinde günlük hayatta sosyal ilişkilerimde karşıma yardımsever, güleryüzlü ve sevgi dolu insanlar çıktılar ve bana hayatımda küçük küçük kolaylıklar sağladılar. yani bir şekilde sempati duyuyor karşıma çıkan insanlar. ve bir de kedileri hayvanları çok severim son 3 gündür her dışarı çıktığımda onlara rastlıyorum ilk rastladığım günden sonra ertesi gün de görsem diye düşünürken yine karşıma çıktılar ve benden kaçmıyorlar. elimle yemek bile yedirdim onlara. şimdilik aşk konusunda gelişme yok ama hayatım daha sevgi dolu oldu kesinlikle. daha da önemlisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz oldum.[/QUOTE] Yorumlardan anladığım kadarıyla paylaştığınız telkin sadece aşık olmak yada birinin bize aşık olmasını sağlamak amacı taşımıyor... Aslında günlük yaşamda yoğunluktan dolayı farkına varmadan içimizdeki bastırdığımız derinlerdeki sevgi duygularını gün yüzüne çıkartıyor. Eğlenceli bence böyle değişimler yaşamaya başladığına göre her şey daha yeni başladı..... Ne dersin?derty |
evet bunlar daha başlangıç olmalı :) henüz hoşlandığım birisi olmadığı için bu meditasyonla insan hoşlandığını hayatına çeker mi çekmez mi bilmiyorum. eğer ki birinden hoşlanmaya başlarsam zamanla görücez bakalım. burada gelişmeleri paylaşmaya devam ederim :) benim dileğim iyi bir evliliği hayatıma çekmek .ailem bugüne kadar bu konuda duyarsızdı hatta köstek oluyorlardı. onlar bile şimdi benim evlenip mutlu olmamı istemeye başladılar. hatta geleceğim için yardımcı olacak planlar kurmaya başladılar blissy |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Peki ilk dinlediğinizde vücudunuz bu duygulara bir direnç gösterdi mi? Ben dinlerken nefesimin sıkıştığını hissediyorum. Kötü oluyorum, kalbim sıkışıyor kalkmak istiyorum. çok net olarak nefes alamıyorum diyebilirim. Daha bugün dördüncü günüm olacak. Fakat şu var ki mesela çok ilginç olarak karşıma bana yardım eden beyler çıkıyorlar. Bunlar nazik ve duyarlı insanlary789 |
sizin adınıza çok sevindim 956k böyle güzel gelişmeleri duymak çok güzel. ben de diyordum hiç mi dinleyen etki gören yok tek benim hayatımda mı oluyor böyle güzel şeyler diye :) dinlemeye devam edin. zamanla çok daha güzel şeyler olacak inşallah blissy |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Evet kesinlikle k8908 |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Bu meditasyonu sadece 21 gün mü dinleyeceğiz. Devam etsek olmaz mı? her gece dinleye dinleye alışkanlık oldu galibay789 |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Daha uzun süre de dinleyebilirsiniz bence bir sorun olmaz. |
ben de acaba yarın 21 i doldurduktan sonra 1 hafta ara mı versem yoksa 45 güne kadar dinleyip mi 1 hafta ara versem bilemedim. çok kararsızım ? |
Hic farketmez :))) Nasil istersen....guitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM. |