Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/622489-2013-yeni-yil-hediyesi-gizemli-6-sans-ve-ask.html)

Eğlenceli 17-01-2013 09:16 PM

Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:

güneş gibi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835850)
peki hoşlandığımız kişiyi kendimize çeker miyiz buna devam etsek o yönde bir gelişme olur mu acaba?

18 gündür bu meditasyonu dinleyen birisi olarak sanırım cevap verebilecek durumdayım, izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
bu meditasyonun sadece karşı cinsle olan ilişkilere yönelik olarak algılanmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü isminden de anlaşılacağı gibi sadece aşk meditasyonu denmemiş "aşk ve sevgi" meditasyonu denilmiş.
bu meditasyonun bizim istediğimiz kişiyi çekmek gibi bir amaca hizmet ettiğini düşünmüyorum.

18 gün içindeki yaşadıklarıma gelince, dinledikten 6 gün sonra karşı cinsten birisi bana yaklaşmak konuşmak istedi ancak ben onu istemediğimi belli ettiğim için geri adım attı. Ben onu isteseydim bir ilişki başlayabilirdi ama istediğim frekansta birisi değildi. bende baştan tavır koyarak belli ettim.

onun haricinde günlük hayatta sosyal ilişkilerimde karşıma yardımsever, güleryüzlü ve sevgi dolu insanlar çıktılar ve bana hayatımda küçük küçük kolaylıklar sağladılar. yani bir şekilde sempati duyuyor karşıma çıkan insanlar.
ve bir de kedileri hayvanları çok severim son 3 gündür her dışarı çıktığımda onlara rastlıyorum ilk rastladığım günden sonra ertesi gün de görsem diye düşünürken yine karşıma çıktılar ve benden kaçmıyorlar. elimle yemek bile yedirdim onlara. şimdilik aşk konusunda gelişme yok ama hayatım daha sevgi dolu oldu kesinlikle. daha da önemlisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz oldum.

scouter 17-01-2013 09:50 PM

[/QUOTE] onun haricinde günlük hayatta sosyal ilişkilerimde karşıma yardımsever, güleryüzlü ve sevgi dolu insanlar çıktılar ve bana hayatımda küçük küçük kolaylıklar sağladılar. yani bir şekilde sempati duyuyor karşıma çıkan insanlar.
ve bir de kedileri hayvanları çok severim son 3 gündür her dışarı çıktığımda onlara rastlıyorum ilk rastladığım günden sonra ertesi gün de görsem diye düşünürken yine karşıma çıktılar ve benden kaçmıyorlar. elimle yemek bile yedirdim onlara. şimdilik aşk konusunda gelişme yok ama hayatım daha sevgi dolu oldu kesinlikle. daha da önemlisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz oldum.[/QUOTE]

Yorumlardan anladığım kadarıyla paylaştığınız telkin sadece aşık olmak yada birinin bize aşık olmasını sağlamak amacı taşımıyor... Aslında günlük yaşamda yoğunluktan dolayı farkına varmadan içimizdeki bastırdığımız derinlerdeki sevgi duygularını gün yüzüne çıkartıyor.

Eğlenceli bence böyle değişimler yaşamaya başladığına göre her şey daha yeni başladı..... Ne dersin?derty

Eğlenceli 17-01-2013 10:12 PM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835922)

Yorumlardan anladığım kadarıyla paylaştığınız telkin sadece aşık olmak yada birinin bize aşık olmasını sağlamak amacı taşımıyor... Aslında günlük yaşamda yoğunluktan dolayı farkına varmadan içimizdeki bastırdığımız derinlerdeki sevgi duygularını gün yüzüne çıkartıyor.

Eğlenceli bence böyle değişimler yaşamaya başladığına göre her şey daha yeni başladı..... Ne dersin?derty

evet doğru :) içimizdeki gizli sevgiyi gün yüzüne çıkarıyor olmalı. işin açıkcası günlük hayatımda dışarıdaki insanlara hiçbir şekilde beni sevsinler sempati duysunlar diye bir çabam olmadı. her zamanki gibi doğal tavrımdaydım. ama meditasyon sanırım enerjimizi auramızı değiştiriyor olmalı ki karşıma çıkan insanlar hep kolaylık sağladılar. hatta geçen seferki bir durumdan dolayı gıcık kaptığım bir insanı başka bir gün tekrar görmek zorunda kaldım. o kişi bile bana sıcak ve güleryüzlü davrandı. öyle olacağını hiç beklemiyordum. yani bu meditasyon daha önce açamadığım yada açmakta zorlandığım bazı kapıları benim için açtı diyebilirim. bir de zihnimde çok rahatlama hissettim. daha net ve açık düşünüyorum. zihnimde belirsizce düşünceler uçuşmuyor artık.

evet bunlar daha başlangıç olmalı :) henüz hoşlandığım birisi olmadığı için bu meditasyonla insan hoşlandığını hayatına çeker mi çekmez mi bilmiyorum. eğer ki birinden hoşlanmaya başlarsam zamanla görücez bakalım. burada gelişmeleri paylaşmaya devam ederim :) benim dileğim iyi bir evliliği hayatıma çekmek .ailem bugüne kadar bu konuda duyarsızdı hatta köstek oluyorlardı. onlar bile şimdi benim evlenip mutlu olmamı istemeye başladılar. hatta geleceğim için yardımcı olacak planlar kurmaya başladılar blissy

Işıklı yol 17-01-2013 10:50 PM

Peki ilk dinlediğinizde vücudunuz bu duygulara bir direnç gösterdi mi? Ben dinlerken nefesimin sıkıştığını hissediyorum. Kötü oluyorum, kalbim sıkışıyor kalkmak istiyorum. çok net olarak nefes alamıyorum diyebilirim. Daha bugün dördüncü günüm olacak. Fakat şu var ki mesela çok ilginç olarak karşıma bana yardım eden beyler çıkıyorlar. Bunlar nazik ve duyarlı insanlary789

Eğlenceli 17-01-2013 10:56 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835925)
Peki ilk dinlediğinizde vücudunuz bu duygulara bir direnç gösterdi mi? Ben dinlerken nefesimin sıkıştığını hissediyorum. Kötü oluyorum, kalbim sıkışıyor kalkmak istiyorum. çok net olarak nefes alamıyorum diyebilirim. Daha bugün dördüncü günüm olacak. Fakat şu var ki mesela çok ilginç olarak karşıma bana yardım eden beyler çıkıyorlar. Bunlar nazik ve duyarlı insanlary789

bende fiziksel açıdan zorlanmalar sıkışmalar falan hiçbirşey olmadı. belki konu aşk ve sevgi olunca heyecanlanıyor olmalısınız ondandır y789. ben mp3 ü masal hikaye dinler gibi dinliyorum :)
sizin adınıza çok sevindim 956k böyle güzel gelişmeleri duymak çok güzel. ben de diyordum hiç mi dinleyen etki gören yok tek benim hayatımda mı oluyor böyle güzel şeyler diye :) dinlemeye devam edin. zamanla çok daha güzel şeyler olacak inşallah blissy

Işıklı yol 17-01-2013 11:00 PM

Evet kesinlikle k8908

güneş gibi 18-01-2013 04:20 PM

Bu meditasyonu sadece 21 gün mü dinleyeceğiz. Devam etsek olmaz mı? her gece dinleye dinleye alışkanlık oldu galibay789

sweeet 18-01-2013 06:22 PM

Daha uzun süre de dinleyebilirsiniz bence bir sorun olmaz.

Eğlenceli 19-01-2013 09:35 PM

Alıntı:

güneş gibi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835958)
Bu meditasyonu sadece 21 gün mü dinleyeceğiz. Devam etsek olmaz mı? her gece dinleye dinleye alışkanlık oldu galibay789

bugünki dinleyişimle beraber bugün 20. günüm olacak..konunun ilk mesajında bu meditasyonun az 21 gün en fazla 45 gün dinlenip, 1 hafta ara verilmesi gerektiği yazılmış.
ben de acaba yarın 21 i doldurduktan sonra 1 hafta ara mı versem yoksa 45 güne kadar dinleyip mi 1 hafta ara versem bilemedim. çok kararsızım ?

azraist_24 19-01-2013 09:42 PM

Alıntı:

Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836012)
bugünki dinleyişimle beraber bugün 20. günüm olacak..konunun ilk mesajında bu meditasyonun az 21 gün en fazla 45 gün dinlenip, 1 hafta ara verilmesi gerektiği yazılmış.
ben de acaba yarın 21 i doldurduktan sonra 1 hafta ara mı versem yoksa 45 güne kadar dinleyip mi 1 hafta ara versem bilemedim. çok kararsızım ?

Her iki sekil de uygundur canimcim...

Hic farketmez :))) Nasil istersen....
guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM.