![]() |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk 1 kere dinledikten sonra uyusanızda olur:) uyurken dinlemek daha faydalıdır, derin uykuda bilinçaltı daha açık bir konumda olur. şifa olsun.. yararlı olmasını seçiyorum.. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk ben de ses normal, ve cızırtı yok.. :( neden oldu acaba yarın farklı bir bilgisayardan kontrol edeceğim.. bilgi veririm sevgiler |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Bir de kulaklıkla dinlemeyi deneyin. Bakalım fark edecek mi? |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Çokk teşekkürler Özlem Hanım. Dün gece bende dinlemeye başladım ve çok beğendim. Yalnız sorum şu ki acaba ne gibi bir yarar sağlar bize bu meditasyon çok merak ediyorum?? |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Birde mesela telefonda bu meditasyon calsa bilgisayarda da ayni anda telkin.. Bunu beraber dinleyebilirmiyiz? |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Merhabalarrr:)) Özlem Hanım bu meditasyonla ilgili sormak istediğim birşey var size. İlk gece yattığımda dinlemiştim sonuna kadar, ve hoşlandığım kişiyi düşünmüştüm dinlerken.Ama sonraki geceler kulaklık kulağımda hep uyuyakaldım, uyandığımda kulaklık tabi kulağımdan çıkmış bir halde uyandım genelde. tekrardan başlamalımıyım yoksa bu şekilde de olur mu? yatağa yattığımda uykum olmadığı zaman bile uyuyakalıyorum çok ilginç bi olay.sonra gece uyandığımda üzülüyorum uyuyakaldığım için.kulaklık uyurken kulağımdan çıktığı içinde ne kadarını dinliyorum ondan da emin değilim işin kötüsü:(( sizden cvp rica ediyorum...Sevgiyle kalın:)) |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Merhaba Güneş gibi; Bende kaç kere dinlediysem uyuyakaldım.Normalde kolay uyuyabilen biri olmadığım halde uyudum.Bende nerede kaldığımı bilemiyorum.Hiç bitiremedim sanırım:))) |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk :)))) dün gece yine aynı şey oldu. Özlem Hanım lütfen bir yorum yapın rica ediyorum |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk özlem hanımın medilerinin insanı gevşeten bi yanı var. ben de bunu başarı imgelemesini dinlerken farketmiştim.:D O gevşe dedikçe insanın uykusu geliyo,kendini uyurken buluyosun y789 |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk peki hoşlandığımız kişiyi kendimize çeker miyiz buna devam etsek o yönde bir gelişme olur mu acaba? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |