| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım..Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekkürler şimdi oldu.Download onayı verdi. Bu güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. Yolumuzdaki varolan ışık daima çoğalsın.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 317
58 Mesajinıza toplam 422 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok teşekkürler şimdi oldu.Download onayı verdi. Bu güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. Yolumuzdaki varolan ışık daima çoğalsın.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Her engel aslında gizlenmiş bir fırsattır. Eyleme geçmeye niyet ediyorum.Çünki; 1000 adım yürüyüş; 1 adımla başlar. ![]() Şimdi anne olmaya niyet ettim.Bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. Lütfen bunu veya daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. Teşekkür ederim, teşekkür ederim,teşekkür ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 52
59 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok teşekkürler hemen indiriyorumve dinlemeye sakinleşmeye ihtiyacım var.bu gün hayatımı etkileyecek olumsuz bi süprizle karşılaştım ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda panik halindeyim sakinleşemiyorum bi takım korkular yaşıyorum lütfen bana yardım edin lütfen beni yönlendirin ben çok yeniyim ne yapacağımı tam bilemiyorum .çok teşekkür ederim çok teşekkürler lütfen elimi tutun |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() teşekkürler.umarım bende etki gösterir |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Emeğinize sağlık ben TM yaparken deneyeceğim bu aralar uyku sorunum çok fazla umarım fayda sağlar :) |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() 3 gündür dinliyorum o kadar rahatlatıyorki uyku sorunum kalmadı yanlız uyuyakalmaktan meditasyon yapamıyorum:) Sanırım birikmiş uykusuzluk sorunumdan sonra meditasyondaki faydalarını da göreceğim. Çok teşekkür ederim tekrar emeğinize sağlık. |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende yararlanmak istiyorum bu çalışmadan ama son 5 sayfadakı hiçbir linkten indiremedim. dosya düşmüş. bu çalışma elinde olan arkadaşlar yeniden yükleyebilirseniz bir linke ve bizlerle paylaşırsanız çok sevinicem. sevgilerimle. |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 31
24 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Sevgili TR-Ance kardeşim yapmış oludğun çalışmaların yorumlara bakarak çok güzel olduğu söyleniyor fakat ben bir türlü fayda sağlayamadım. Neden biliyormusun çünkü bu dosyaları yüklediğin programları açamıyorum. Rapid olarak bir denersen sevineceğim. sevgiyle kal, saygılarımla ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
indiremiyorum ben u meditasyonu yardımcı olabilirmisiniz.nasıl indiricem Teşekkürler
__________________ olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum. İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL " Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. " ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() TR-ance dosyaların hiçbiri çalışmıyor. Linklerin tümü ölü. Yeniden yükler misin?
__________________ ![]() Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin... Hz.Mevlana.... |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 22
9 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet bizde yararlanmak istiyoruz bu çalışmadan acaba biran önce tekrar yükleyebilir misiniz ? |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekkürler şimdi oldu.Download onayı verdi. Bu güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. Yolumuzdaki varolan ışık daima çoğalsın....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi