Açgözlü kediHayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü Açgözlü kedi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün kaldığımız yerden hikayemize devam ediyoruz.
Anne Çaylak, yavru Şahin’e gurbete çıkmanın tehlikeli olduğuna dair bir hikaye anlattı.
Açgözlü Kedi
Yoksulluğa açılan pencere: Açgözlülük
Bir zamanlar yoksul mu yoksul bir nine yaşardı…
Miskin bir kedisi vardı.
Kendisi yemek için doğru ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi |
|
30-06-2011, 10:44 AM
|
#1 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Açgözlü kedi Dün kaldığımız yerden hikayemize devam ediyoruz. Anne Çaylak, yavru Şahin’e gurbete çıkmanın tehlikeli olduğuna dair bir hikaye anlattı. Açgözlü Kedi Yoksulluğa açılan pencere: Açgözlülük Bir zamanlar yoksul mu yoksul bir nine yaşardı… Miskin bir kedisi vardı. Kendisi yemek için doğru dürüst bir şey bulamayan nine, kedisine artıkları verebiliyordu ancak. Ciğer, et, ekmek, işkembe gibi yiyecekleri kedi rüyasında bile göremezdi yoksa. Bazen bir fare yakalıyor, kendisini şanslı görüyordu. Günler böyle geçip giderken… Bizim miskin kedi, iyice zayıflamış, çelimsizleşmişti. Bir gün evin damına çıktı. Baktı orada iri yapılı, semiz mi semiz bir kedi var. Doğrusu onu kendisinin yanında bir kaplan gibi gördü. Zayıf kedi hayıflandı, “Niçin ben böyle güçsüz, bakımsızım, sen böyle şişman, semizsin” diye… Semiz kedi: - Sen de her gün Padişah’ın sarayında bulunursan türlü türlü yemekler yersin, benim gibi olursun dedi. Güçsüz kedi’nin aklına yattı bu. Her gün miskin miskin oturuyordu. Yoksul ninenin evinde ne vardı ki… Ne yiyecek ne içecek… Semiz kediye, - Ne zaman gidersen haber ver, birlikte gidelim, dedi. Semiz kedi bunu kabul etti. Güçsüz kedi akşam bunu nineye anlattı. Nine, - Vah vah, dedi, çok üzüldüm. Hırs insana zarar verir, şimdi sen bunu düşünemiyorsun. Kedi nineye güldü geçti. Ertesi gün yiyeceği türlü türlü yiyecekleri düşünüyordu. Sabah oldu. Semiz kedi, pencereden “Miyavvv Miyavvv!” diye seslendi, zayıf kedi de çıktı, birlikte saraya gittiler. Fakat sarayda durum hiç de tekin değildi. Padişah yüzlerce kedinin miyavlamasından bıkmış usanmıştı. Adamlarına “ bundan sonra gelecek yabancı kedileri öldürün” diye emir vermişti. Bunun için özel olarak okçular hazırlatılmıştı. Semiz kediyle, ninenin kedisi iştahla yemek artıklarına saldırdılar. Bunun üzerine okçular harekete geçti. Bizim zavallı kedi tam midesinden bir ok yedi. Acı acı bağırarak oracıkta can verdi. Anne Çaylak bu hikayeyi şahin’e anlattıktan sonra: -Bu hikayeyi sana ders alasın diye anlattım. Sende elindekiyle yetinmezsen, sonun ninenin kedisi gibi olur. Şahin yavrusu Anne Çaylağın anlattığı hikayeyi ilgiyle dinledi. Çaylak kendisini çok seviyordu. Üzerine titriyordu. Fakat Şahin yavrusu her şeye rağmen kalmak niyetinde değildi. - Mutluluk, sadece yiyip içmek değildir. Gerçek mutluluk erişilmesi güç şeyleri elde etmekle olur. Şahin yavrusu, Çaylağa bu sözlerin ardından bir öykü daha anlatmaya başladı. (Hikaye yarın devam edecek…) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-06-2011, 11:03 AM
|
#2 (permalink)
| Guest | Cevap: Açgözlü kedi Ben hiç dizi izlemem , arkası yarınlarda normalde çok hoşuma gitmezdi ama senin hikayelerini merakla takip ediyorum hatta akşam oğluma anlatıyorum , bugün de bu kedi hikayesini uyarlayıp anlatacağım . Umarım kuzuşumda beğenir :) |
| |
30-06-2011, 11:17 AM
|
#3 (permalink)
| Yüzbaşı
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Açgözlü kedi Canım, Oğluna anlatacağına çok sevindim, o zaman daha da şevkle her gün bir
hikaye yazacağım, hep birlikte Kaf dağına doğru bir yolculuk yapacağız.
Merak edenler için kaynağım; "Kelile ve Dimne-Beydeba- adlı kitap, aslı Sanskritçe olarak
yazılmış; hayatı sisler içinde kalan bir Hint Hükümdarı için yazılmış, Debşelem Şah, düşünde gördüğü ışığı izler.
Gide gide, gerçek bilginin kalbi uyaran ışığına ulaşır.
Yaşlı Bilge Beydeba onu beklemektedir orada... | Offline
| |
30-06-2011, 11:32 AM
|
#4 (permalink)
| Guest | Cevap: Açgözlü kedi Alıntı: Berilce Nickli Üyeden Alıntı
Canım, Oğluna anlatacağına çok sevindim, o zaman daha da şevkle her gün bir
hikaye yazacağım, hep birlikte Kaf dağına doğru bir yolculuk yapacağız.
Merak edenler için kaynağım; "Kelile ve Dimne-Beydeba- adlı kitap, aslı Sanskritçe olarak
yazılmış; hayatı sisler içinde kalan bir Hint Hükümdarı için yazılmış, Debşelem Şah, düşünde gördüğü ışığı izler.
Gide gide, gerçek bilginin kalbi uyaran ışığına ulaşır.
Yaşlı Bilge Beydeba onu beklemektedir orada... | Güzelcim sadece benim anlatmam yetmez seni de bekliyoruz bize , keyifli vakit geçirmeye . Oğlumun da seni seveceğine inanıyorum , masalları senden dinlemekte eminim çok hoşuna gidecektir. İyi ki varsın. |
| |
30-06-2011, 01:05 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Açgözlü kedi :) teşekkürler berilce :) oğlum şuan izci kampında yarın akşam dönecek onada okutacağım hikayelerini :)
__________________ DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM | Offline
| |
30-06-2011, 03:02 PM
|
#6 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Açgözlü kedi Aaa çok mutlu oldum, çocuklarınıza anlatacağınıza, teşekkür ederim arkadaşlar.
Küçükken masalı çok severdim, babamda bıkmadan saatlerce kardeşimle bana
masal anlatırdı, en inanılmayacak şeylere samimi bir hayretle inanır, masalları tekrar tekrar
dinlemek isterdik. Yine de hala masal seven küçük bir kız içerde saklı kalmış demek ki:))
Berkin'e Küçük Prens'i hediye edeceğim, eğer onda yoksa... | Offline
| |
30-06-2011, 03:07 PM
|
#7 (permalink)
| Guest | Cevap: Açgözlü kedi Alıntı: Berilce Nickli Üyeden Alıntı
Aaa çok mutlu oldum, çocuklarınıza anlatacağınıza, teşekkür ederim arkadaşlar.
Küçükken masalı çok severdim, babamda bıkmadan saatlerce kardeşimle bana
masal anlatırdı, en inanılmayacak şeylere samimi bir hayretle inanır, masalları tekrar tekrar
dinlemek isterdik. Yine de hala masal seven küçük bir kız içerde saklı kalmış demek ki:))
Berkin'e Küçük Prens'i hediye edeceğim, eğer onda yoksa... | Ne diyeceğimi bilemedim şimdi , nasıl mutlu oldum , nasıl sevindim anlatamam. Sen ne yüreği güzel bir arkadaşımsın .
Küçük prens kitabını almadım henüz oğluma , kitaplığımızda mevcut mu onu da bilmiyorum.
Düşüncen için çok teşekkürler canım arkadaşım benim... |
| |
30-06-2011, 03:11 PM
|
#8 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Açgözlü kedi Çok büyük zevk duyarım bundan, görüşmek üzere arkadaşım. | Offline
| | |