Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi > Mizah Bölümü

Uyarılar

Şahin Yavrusu

Hayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü Şahin Yavrusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her şey aslına döner Oldukça dik ve yüksek bir kayanın tepesi... Günlerden bir gün iki şahin buraya büyük bir yuva yaptılar. Gel zaman git zaman seimli bir palazları oldu, özellkile anne şahin sevinçten çıldıracak gibiydi. Yuvalarını rengarenk tüylerle süslediler. Yavrularına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi

Şahin Yavrusu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-06-2011, 02:02 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Şahin Yavrusu

Her şey aslına döner

Oldukça dik ve yüksek bir kayanın tepesi...
Günlerden bir gün iki şahin buraya büyük bir yuva yaptılar. Gel zaman git zaman seimli bir palazları oldu, özellkile anne şahin sevinçten çıldıracak gibiydi.
Yuvalarını rengarenk tüylerle süslediler. Yavrularına türlü türlü yiyecekler getirdiler. Yavru şahin büyümeye başalamıştı. Gün geçtikçe gagası, pençeleri gelişmişti. Kanatlarının da iyiden iyiye büyüdüğünü hissediyordu. Yine günlerden bir gün... Anne ve baba şahin yavruya yiyecek bulmak için uçtular. Onu yuvada yalnız bıraktılar.
Yavru sıkılmıştı.
Kalktı, yuvanın dışına çıktı, kanatlarını gerdi, esnedi.
"Çok güzel bir gün" diye geçirdi içinden.
Uzaklarda bulutlar...
Güneş, ışıklarını dört bir yana salmıştı. Berrak mı berraktı gökyüzü.
"Ben de annem ve babam gibi uçamazmıyım acaba"? diye düşündü.
Canı da çok sıkkındı, sürekli oturmaktan...
Kararını vermişti, uçacaktı, kanatlarını iyice gerdi, gözlerini kapadı, kendini boşluğa bıraktı.
Fakat zavallı şahin yavrusunun uçmaya gücü yetmedi. Bir süre çırpındı havada sonra hızla düşmeye başladı. Panik içinde bağırıyor, çırpınıyordu.
Yavru şahinin hızla yere düştüğü bu anda yerde başka bir yuvadan bir anne dışarı çıkmıştı.
Anne Çaylak, yavrularına yiyecek bulmak için yuvadan çıkmıştı ki, yukardan gelen bir bağırtı işitti, hızla bir şey düşüyordu yere...
"Şahinin pençesinden düşen bir fare olmalı" diye düşündü.
Ve koşarak yavru şahinin düşeceği noktaya gitti.
Orada durdu ve bekledi.
Şahin yavrusu tam yere düşeceği anda, anne Çaylak onu kanatlarını gererek, üzerine aldı. Fare diye beklediği şeyin yırtıcı bir kuş yavrusu olduğunu görünce şaşırdı.
"Yüce Allah dedi, bu yavrunun ölmemesini takdir etmiş, buna da beni araç etti, bu yavru artık benim yavrumdur, onu diğer çocuklarımla birlikte büyüteceğim".
Yavru şahin, çaylak yavruları arasında büyüyordu. Günler günleri, aylar ayları kovaladı.
Şahin yavrusu, çaylaklara bakarak, kendisinin onlardan farklı olduğunu düşünüyordu. Anne Çaylak, yırtıcı bir kuşun annesi olmayı kendisi için önemli bir özellik olarak görüyordu. Bu yüzden şahine hiç bir şey anlatmıyordu. Fakat günler geçtikçe, yavru şahin kendisinin çok farklı olduğunu anladı, giderek kendisini derin bir üzüntü kapladı.
Yalnızlaştı, çevresinden iyice koptu.
Anne Çaylak, şahin'e üzüntüsünün nedenini sordu.
Şahin:
- Kendimi garip bir üzüntünün kollarında hissediyorum, izin verseniz değişik yerlerde gezsem, farklı kişiler tanısam, kederimi biraz olsun dağıtabilirim.
Anne Çaylak, şahinin ayrılmayı düşündüğünü öğrenince, şaşkına döndü. Ne söyleyeceğini şaşırdı, başladı dil dökmeye:
- Bak yavrum, insan gurbete iki nedenle çıkabilir: Biri, geçimini sağlamak, diğeri, kendi ülkesinde kalamayacak kadar rahatsız olmak. Çok şükür bunların hiçbiri sende yok. Sana diğer yavrularımdan daha çok sevgi besliyorum. Onlara yedirdiğimden fazlasını yediriyorum. Elimden başka ne gelir bilmem ki...
Şahin, sessizce önüne bakıyordu.
Anne, şahinin içinde kesin bir ayrılma düşüncesi olduğunu hissetti.
Ona, gurbete çıkmanın tehlikeli olduğuna dair bir hikaye anlattı...

(Hikayemiz yarın kaldığı yerden devam edecek...)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Doğa.jpg (96.9 KB (Kilobyte), 10x kez indirilmiştir)
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2011, 04:23 PM   #2 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Şahin Yavrusu

Güzelcim devamını merakla bekliyorum , çok güzel şeyler paylaşıyorsun , teşekkürler.
Alt 29-06-2011, 04:31 PM   #3 (permalink)
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point

teşekkür ederiz :D arkası yarın öyle mi :D :D
Alt 29-06-2011, 04:35 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light

Evet Arkadaşlar, bu bir masallar serisi olacak, her yeni gün bir masal yazacağım,
Şehrazat gibi :))) Gerçek hayatın öykülerine benzer bir şekilde,
hayvan dostlarımızın dillendiği masallar bunlar. Bazen de saraylarda geçecek bu masallar
bazen barakalarda, beni izleyin Sevgili Arkadaşlar.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks