| ||||||||||
|
Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri Yöresel Yemeklerimiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çiğ Börek (Eskişehir) -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler : 4 su bardağı un Bir tatlı kaşığı (silme) tuz Su (hamuru için aldığı kadar) 250 kg kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığından biraz az karabiber Yarım çay bardak su ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 150
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çiğ Börek (Eskişehir) -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler : 4 su bardağı un Bir tatlı kaşığı (silme) tuz Su (hamuru için aldığı kadar) 250 kg kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığından biraz az karabiber Yarım çay bardak su Hazırlanışı : Bir kapta un, tuz su ilave edilerek kulakmemesi yumuşaklığına gelecek kıvama gelinceye kadar karıştırılarak hamuru hazırlanır. Diğer kapta soğanlar rendelenerek, üzerine kıyma, tuz, karabiber ve su karıştırılarak harç hazırlanır. Meydana gelen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak, yaklaşık 20 cm çapında daireler oluşturulacak şekilde hamurlar açılır. Hazırlanan harç, daire şeklinde açılmış olan hamurun üzerine yarım ay şeklinde ince bir tabaka halinde sürülür. Hamurun diğer kısmı harç sürülen tarafın üstüne kapatılarak, harcın dışarıya akmaması için yarım ay şekline gelen çiböreğin kenarları bir tabakla yada kapatma tırtılı ile kesilir. Hazırlanan çibörekler daha önce derin bir tencerede kızdırılmış (yaklaşık 2-3 su bardağı) yağa atılarak, her iki tarafı da hafif pembeleşecek şekilde kızartılır.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 150
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Acılı fındık ezmesi (Giresun) .................................................. .............. Hazırlama Süresi : 10 dk 6 kişilik Gerekli Malzemeler : 2 su bardağı ince çekilmiş fındık Yarım bayat ekmek içi 3 diş sarımsak Yarım su bardağı fındık yağı 250 gr beyaz peynir 1.5 çay kaşığı nane 1.5 çay kaşığı köfte baharı 2 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı kimyon Tuz Hazırlanışı : Sarımsakları soyup ezin. Beyaz peyniri ufalayın. Ekmek içini ıslatıp sıkın ve ufalayın. Çekilmiş fındık, sarımsak, ekmek içi, peynir, salça, köfte baharı, nane, tuz, pulbiber ve kimyonu bir kapta iyice karıştırıp yoğurun. Fındık yağını azar azar ekleyip tekrar yoğurun. Ezmeyi servis tabağına alın. Üzerini çatalla şekillendirip servis yapın. Afiyet olsun. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 150
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Meftune (Medfune) / Diyarbakır -------------------------------------------------------------------------------- . Malzemeler: 1 kg. kuzu parça et 8 adet patlıcan 4 adet yeşil biber 4 adet domates 1 yemek kaşığı biber salçası 4 diş sarmısak 2 yemek kaşığı sumak 1 kahve fincanı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Sumağı 3 bardak suda bekletin. Patlıcanları kuşbaşı büyüklüğünde doğrayıp, tuzlu suda bekletin. Eti yıkayın, tencereye ya da güvece koyun. Sıvıyağ ve tuz ilave edin. Et suyunu çekince salça ilave edip karıştırın. Patlıcan, küçük küçük doğranmış domates, yeşil biber, pul biber ve sumağı suyuyla birlikte koyun. Kısık ateşte 60 dakika pişirin. Dövülmüş sarmısak ilave ettikten sonra servis yapın. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 150
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çirli Et (Sivas) -------------------------------------------------------------------------------- . Malzeme: Kuru kayısı 600 gr. Su 5 su bardağı Katı yağ 2 çorba kaşığı Tuz Kuşbaşı kuzu eti 1 kg. Yapılışı: Kayısıları ılık suda 1 saat bekleterek yumuşamalarını sağlayın. Yağı bir tencerede eritin. Yağ kızınca etleri, verdikleri suyu çekinceye kadar içinde kavurun. Suyu ve tuzu katıp bir taşım kaynatın. Orta ateşte, suyun çoğunu çekinceye kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Kayısıları, suyunu süzüp et tenceresine aktarın. 5 dakika daha pişirerek tencereyi ateşten alın ve sıcak servis yapın. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 150
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sarmısaklı Karides (İzmir) -------------------------------------------------------------------------------- . Malzeme: Sarmısak 6 baş Kabuklu karides 1 kg. Limon suyu 3 çorba kaşığı Sarmısaklı zeytinyağı 4 çorba kaşığı Riviera zeytinyağı 6 çorba kaşığı Süt 1/2 su bardağı Kırmızı pul biber 3/4 çorba kaşığı Tuz Kekik 2 çorba kaşığı Yapılışı: Fırınınızı 180 C 'ye getirip, ısıtın. Sarmısakların baş kısımlarından bir kapak kesip kaldırın ve alüminyum folyo serilmiş bir fırın tepsisine dizin. Üzerlerine limon suyunun yarısını gezdirin. Her birinin üzerine birer kaşık zeytinyağı dökün. Tuz, kekik ve pul biberi serpiştirerek fırına sürün. Sarmısaklar yumuşayıpi kolayca çatal batacak duruma gelinceye kadar firinda pisirin. Karideslerin bas ve ayak kisimlarini alip, kabuklarini temizleyin. Sirtlarindaki siyah iplikçikleri çikarin. Yikayin ve bir süzgece aktarin. Sarmisakli yagin 1/4 'ünü bir tavada kizdirin. Karideslerin 1/4 'ünü tavaya yerleştirip, sarmısaklı yağda renkleri dönünceye kadar pişirin. Biraz limon suyu ve süt ekleyerek çektirin. Süzdürererk bir tabağa alıp aynı miktarda karidesi tavaya koyarak bu işlemi karidesler bitinceye kadar tekrarlayın. Karidesleri yanında sarmısakla servis yapın. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri Yöresel Yemeklerimiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çiğ Börek (Eskişehir) -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler : 4 su bardağı un Bir tatlı kaşığı (silme) tuz Su (hamuru için aldığı kadar) 250 kg kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığından biraz az karabiber Yarım çay bardak su ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi