ANTEP MUTFAĞIEv Hali ve Mutfak Sohbetleri ANTEP MUTFAĞI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
zannerdersen resimleri aldığınız siteyle ilgili bir problem.. yada o sitedeki resimlerin yüklendiği yer ile ilgili olabilir...
kontrol ettim direkt olarakta açılmamakta...
dilerseniz benzer resimleri başka kaynaklardan buraya aktarabilirsiniz...
ilgili mesajın başladığı noktada sağ tarafta değiştir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
02-12-2007, 11:30 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
zannerdersen resimleri aldığınız siteyle ilgili bir problem.. yada o sitedeki resimlerin yüklendiği yer ile ilgili olabilir...
kontrol ettim direkt olarakta açılmamakta...
dilerseniz benzer resimleri başka kaynaklardan buraya aktarabilirsiniz...
ilgili mesajın başladığı noktada sağ tarafta değiştir diye bir buton vardır ona tıklayıp mesajınızı editleyebilirsiniz...
daha sonrada kaydet seçeneği ile mesajın değişmiş hali sayfalarımıza yansır... 
sevgiler..  |
düzetme yapmak istiyorum sadece üst tarafda
alıntı var.yardımcı olursanız sevinirim başka yerlerden değiştireceim resimleri Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ | Offline
| |
02-12-2007, 11:49 PM
|
#12 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI şeklinde değiştir butonuda olmalı
olmassa şimdilik düzeltme resimlerinin linklerini özelden at bana halletmiş olalım.. ben değiştiririm şimdilik dusun
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
03-12-2007, 08:34 AM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
şeklinde değiştir butonuda olmalı
olmassa şimdilik düzeltme resimlerinin linklerini özelden at bana halletmiş olalım.. ben değiştiririm şimdilik dusun | değiştir butonu yok bende nedeni anlayamadım.resimleri değişitrdiğin için teşekküler
__________________ | Offline
| |
03-12-2007, 08:41 AM
|
#14 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI ben değiştirmedim dost cum..
yakamozcum halletmiş sağolsun...
ikinizinde eline sağlık
not : mesajların en altında son düzenleme yapan diye bir satır var..
oradan takip edebilirsin
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
03-12-2007, 08:51 AM
|
#15 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI shamanic sana ilginden dolayı
yakamozada değişitirdiği teşekkür ederim
__________________ | Offline
| |
03-12-2007, 08:55 AM
|
#16 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI DOLMALAR BU BÖLÜME ANTEP USULÜ ZEYTİNYAĞLI DOLMA
M a l z e m e l e r
25 adet kurutulmuş patlıcan (dolmalık), *15 adet kurutulmuş biber (dolmalık), *4-5 adet kuru soğan, *3 baş sarımsak, *2 yemek kaşığı domates salçası, *2 yemek kaşığı biber salçası, *2 su bardağı pirinç, *1, 1/2 çay bardağı zeytinyağı, *1 yemek kaşığı toz şeker, *Karabiber, kırmızıbiber, y.bahar, tuz,*2 limon suyu veya limon tozu (isteğe göre), *Yeteri kadar su.
HAZIRLANIŞI:
Kuru patlıcanlar, geceden kaynar suya konup çatal geçecek şekilde haşlanır. Biberler ise kaynar suda en fazla 5 dk. kaynatılır. Her ikisinin de suları 2 veya 3 defa değiştirilir. Dolma içini hazırlamak için, önce zeytinyağında kıyılmış soğan ve sarımsak hafif kavurulur salçaları ilave edilip iyice karıştırılır. Yıkanmış pirinç bu karışımın içine konur ve hafifçe kavurulur. İki bardak sıcak suyla baharatlar ve şeker suyu çekene kadar pişirilir. Hazırlanan bu karışım, patlıcanların içine bir parmak eksik olacak şekilde doldurulur. Tencereye, birinin ağzı diğerinin dibine gelecek şekilde dizilir. Dizme işlemi düzgün ve sık şekilde yapılmalıdır (daima en alta patlıcan getirilmelidir). Üzerine biberler aynı şekilde dizilir. Dizme işlemi bittikten sonra, üzerine biraz tuz serpilir ve en üste dolma taşı konur. Dolma taşının bir parmak altında olacak şekilde kaynar su katılır. Dolma kaynamaya başladıktan sonra ocak kısılır. Pişmesine yakın limon suyu ilave edilerek 10-15 dk. daha pişirilir ve ocaktan indirilir. Dolma servise hazırdır. BULGURLU KABAK DOLMASI
M a l z e m e l e r
12 adet taze dolmalık kabak,
1 baş orta boy kuru soğan,
100 gr. kıyma,
1 baş kuru sarımsak,
1 tatlı kaşığı karabiber,
1 tatlı kaşığı kırmızı biber,
1 yemek kaşığı d. salçası,
1 yemek kaşığı biber salçası,
100 gr. bulgur,
1 çaybardağı sıvı yağ,
1 adet limon,
Yeteri kadar su, Tuz.
Not: Malzemeler 6 kişiliktir.
HAZIRLANIŞI:
Soğan ve sarımsak ince ince doğranır. Kıyma, soğan, sarımsak, tuz, karabiber, kırmızı biber ve salça yarım bardak su, yarım bardak yağ ile karıştırılıp bulgur ile yoğrulur. Yıkanmış ve içleri oyulmuş kabakların içine yoğrulan karışım, her kabağın yarısına kadar konur, ağızları bir dilim domates ile kapatılarak tencereye dizilir. Üzerine, artan yarım bardak yağ dökülür. Tencerenin genişliğine göre üstünü örtecek kadar kaynamış su ve biraz tuz ilave edilir. Yemek kaynamaya başlayınca altı kısılır ve yarım saat pişirilir. Kabak pişince bir yemek kaşığı ekşi ilave edilir bir taşım daha kaynatılarak, suyu süzülür. Dolma servise hazırdır.
NOT: Dolmada bulgur yerine pirinç de kullanılabilir FİRİKLİ ACUR DOLMASI
M a l z e m e l e r
* 500 gr. yağlı kıyma,
* 1 yemek kaşığı d. salçası,
* 1 yemek kaşığı biber salçası,
* 250 gr. bulgur,
* 250 gr. firik,
* 2 kg. acur,
* 2 baş kuru soğan,
* 1 baş sarımsak,
* Kırmızıbiber, karabiber, tuz,
* Yeteri kadar su.
Not: Malzemeler 6 kişiliktir.
HAZIRLANIŞI:
Acurlar yıkanır, başları kesilir, acurun acı kısmı gidene kadar oyulur (oyulurken dile değdirilerek acısına bakılır). Oyulan acurların içine karabiber ve tuz karışımı sürülür. Bir leğen içine bulgur, firik, et, salçalar, ince doğranmış soğan ve sarımsaklar, tuz, kırmızıbiber ve karabiber konarak biraz yoğurulur. Hazırlanan bu iç, acurların içine yarısını biraz geçecek şekilde doldurulur. Önceden kesilmiş acur başları ile doldurulmuş acurların ağzı kapatılarak tencereye dizilir. Dolmanın yüzüne çıkacak kadar su konur. Suyuna bir parça tuz atılır ve ocağa konur. Kaynamaya başladığında ocak kısılır; dolma kısık ateşte pişirilir. Servise sunulur.
__________________ | Offline
| |
03-12-2007, 08:58 AM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI HAYLAN KABAĞI DOLMASI
M a l z e m e l e r
500 gr. yağlı kıyma,
3 kg. haylan kabağı,
2 su bardağı pirinç,
1 adet büyük kuru soğan,
1 yemek kaşığı salça (domates biber karışık),
1 baş sarımsak,
Karabiber, K.biber, Tuz,
2-3 limon suyu veya
limon tuzu, Yeteri kadar su.
Not: Malzemeler 6 kişiliktir.
HAZIRLANIŞI:
Kabakların kabukları kazınır ve içi oyularak yıkanır. Bir kapta kırmızı biber, tuz ve karabiber karıştırılır. Oyulmuş kabakların içine sürülür. Diğer tarafta pirinç yıkanır, içine kıyma, ince doğranmış soğan ve sarımsak, salça, karabiber, tuz, kırmızı biber ve biraz limon suyu konarak iyice karıştırılır. Yapılan bu karışım, her kabağın yarısına gelecek şekilde doldurulur ve ağzı bir dilim domatesle kapatılarak tencereye dizilir. Üzerine tuz eklenir ve dolmaların boyuna çıkacak kadar su konur. Tencerenin ağzı kapatılarak ocağa konur, kaynamaya başladığında ateş kısılır ve hafif ateşte pişmeye bırakılır. Pişmeye yakın üzerine limon suyu veya suda eritilmiş limontuzu gezdirilir, bir iki taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan indirilir. Yemeğiniz servise hazırdır. YAPRAK SARMASI
M a l z e m e l e r
* 300 gr. yağlı kıyma,
* 500 gr. sarmalık yaprak (asma veya bağ yaprağı),
* 500 gr. pilavlık bulgur,
* 3 baş kuru soğan,
* 1 baş sarımsak, * 1 yemek kaşığı biber salçası, * 1 yemek kaşığı d. salçası, * Karabiber, kırmızıbiber, tuz, * Yeteri kadar su.
HAZIRLANIŞI:
Tencereye yaprakları haşlamaya yetecek miktarda su konarak kaynatılır. Kaynayan suya atılan yapraklar, fazla yumuşak olmayacak şekilde haşlanır. Haşlanan yapraklar suyu süzülerek bir kenarda bekletilir. Diğer tarafta leğen içerisine pilavlık bulgur, ince ince doğranmış soğan ve sarımsak, salçalar, tuz, karabiber, kırmızı biber ve kıyma 2 su bardağı suyla iyice karıştırılır. Hazırlanan bu karışım yaprakların arasına konur sıkı bir şekilde sarılarak, tencereye muntazam bir şekilde sıkça dizilir. Üzerine sarmaları bir parmak geçecek şekilde su konur, biraz da tuz ilave edilir. En üstüne dolma taşı veya ters çevrilmiş tabak koyarak kaynamaya bırakılır. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte yapraklar ve pirinçler pişinceye kadar pişirilir.
NOT: Bulgur yerine pirinçte kullanılabilir. Sarmanın pişmesine yakın isteğe göre limon suyu veya limon tozu, sumak ekşisi ilave edilebilir. KARIŞIK YAZ DOLMASI
M a l z e m e l e r
400 gr. yağlı kıyma,
500 gr. pirinç,
4 baş kuru soğan,
1-2 baş sarımsak,
1 yemek kaşığı salça,
1 yemek kaşığı biber salçası,
10 dolmalık biber,
10 dolmalık patlıcan,
10 ortaboy domates,
3 Limon suyu veya 1 tatlıkaşığı limon tuzu, Karabiber, k.biber, tuz, su. Not: Malzemeler 8 kişiliktir.
HAZIRLANIŞI:
Patlıcan, biber ve domatesler oyulur ve yıkanır. Oyulan patlıcanlar su içerisinde 10-15 dk. bekletildikten sonra suyun içerisinden alınarak domates, biber ve patlıcanlar bir kenarda bekletilir. Diğer tarafta bir leğen içerisinde yıkanmış pirinç, kıyma diş diş doğranmış soğan ve sarımsak, salçalar, tuz, karabiber, kırmızıbiber, limon suyu veya limontozu ve 1 bardak su konarak iyice karıştırılır. Hazırlanan bu karışım oyulmuş patlıcan, biber ve domateslerin içine fazla sıkı olmayacak şekilde doldurulur. Ağızları bir dilim domates veya dolmaların başından kesilen parçalarla kapatılarak tencereye sık sık dizilir (En alta patlıcanlar, daha sonra biber ve domatesler dizilir). Üzerine dolmataşı veya ters çevrilmiş bir tabak kapatılarak biraz tuz ilave edilir, dolmaların boyunu bir parmak geçecek şekilde su koyarak ocağa konur. Kaynamaya başladığında ocağın altı kısılır pişmeye yakın isteğe göre ekşisi (Limonsuyu, Limontuzu v.b.) konur ve 5-10 d. daha pişirilir. Yemeğiniz servise hazırdır.
NOT: Dolmaları servis yaparken tencere dibinde kalan suyu da kullanabilirsiniz.
M a l z e m e l e r
* 4 adet koyun mumbarı,
*300 gr. orta yağlı kuzu kıyma,
* 2 su bardağı bulgur,
* 2 çorba kaşığı domates salçası,
* 2 yemek kaşığı pulbiber,
yeteri kadar tuz, karabiber ve tarçın,
* 1 orta boy ince doğranmış soğan,
* 10 diş ezilmiş sarımsak,
* 2 su bardağı et suyu.
HAZIRLANIŞI:
Mumbarlar iyice yıkanarak tersi çevrilir. Tersi çevrilen mumbarlar tuzla iyice ovularak temizlenir. Temizlenen mumbarlar bir tencerenin içerisinde, tuzlu suda 3 saat dinlendirilir. Kıyma, bulgur, salça, karabiber, tuz, tarçın, soğan, sarmısak karıştırılarak 10 dakika yoğurulur. Bu harç bir huni yardımı ile mumbara doldurulur ve mumbarlar düdüklü tencereye dizilir. 2 su bardağı etsuyu içine 1 kaşık salça ve bir kaşık pul biber, yeteri kadar tuz konularak sos haline getirilir ve mumbarların üzerine dökülür. Kısık ateşte 30 dakika pişirildikten sonra servise hazır hale getirilir
__________________ | Offline
| |
03-12-2007, 09:01 AM
|
#18 (permalink)
| Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI daha devamı var et yemekleri pilavlar tatlılar kepabalr piyazlar gelecek
__________________ | Offline
| |
27-12-2007, 06:08 PM
|
#19 (permalink)
| Yüzbaşı
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ANTEP MUTFAĞI
Şöyle güzel mercimek köftesi tarifi arıyorum.Netten baktım değişik tarifler var.Güzel mercimek köftesi tarifi olan var mı?(denenmiş olan ) | Offline
| | | |
Yetkileriniz
| Konu Acma Yetkiniz Yok Cevap Yazma Yetkiniz Yok Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok HTML-Kodu Kapalı | | | ANTEP MUTFAĞIEv Hali ve Mutfak Sohbetleri ANTEP MUTFAĞI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
zannerdersen resimleri aldığınız siteyle ilgili bir problem.. yada o sitedeki resimlerin yüklendiği yer ile ilgili olabilir...
kontrol ettim direkt olarakta açılmamakta...
dilerseniz benzer resimleri başka kaynaklardan buraya aktarabilirsiniz...
ilgili mesajın başladığı noktada sağ tarafta değiştir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM.
|