07-01-2011, 09:53 AM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı Alıntı: happyboy Nickli Üyeden Alıntı
cana_can_ny gerçekten çok duygusal, bu yazdıklarını insan okuyunca duygulanmamak elde değil,aşk çok güzel bişey bunu yaşayan bilir ,zaten insan aşık olunca ne sinir kalıyor nede geçmişi düşünmek kalıyor sanki yeni doğmuş bir bir bebek gibisin herkese sevgiyle yaklaşıyorsun adeta bulutlar arasında uçuyorsun,bence insan hayatan bıkmışsa yada düşüncelerini değiştirmek istiyorlarsa aşık olmayı denesinler inanki herşey çok farklı olacak.arkadaşım bende şuan seninkiyle olmasa bile sana benzer duygular yaşamaktayım inşallah Allah sevenleri kavuşturur.sevgiyle kal:) | Günaydınnn
Söylediklerin çok güzel teşekkür ederim.Aşkın tanımı çok güzel yapmışsın ama bence Sevgi aşktan daha öte kalıcı ve dünyaya insanlara karşı sevgi dolu bakmayı sağlayan muhteşem bir duygu.birde bunu karşılık aldığın kişiyle yaşıyorsan daha da muhteşem oluyor.Empati kurmak da önemli bu hususda yani senin için doğru olan şeyin karşındaki insan için doğru olmaya bilir.yada düşünce biçimi aynı olmaya bilir.ben öyle durumlarda kendimi karşı tarafın yerine koyup birde öyle düşünüyorum.ne bilim ben bu son 2 buçuk yılda o kadar çok şey yaşadım ki hayata dair.Aşkı,sevgiyi,acıyı,sevinci,mucizeyi,herşeyi bunun içinde kendimi çok şanslı görüyorum.şu anda anlıyorum ki yaşanan herçeyde bir hayır var.buna gerçekten yürekten inanıyorum.Umut insan içindeki umutdu kaybetmez ve inanırsa o umut bir gün ona geri dönüyo buna çok inanıyorum artık.
Allah bu dünyadaki herkese insanlık duygusunu ,vicdan,merhamet,aşk,sevgi,sağlık,iyilikler ve güzellikler versin.
Bugün herkes için mucizelerle dolu bir gün olsun inşş
:))))))) |
| |