Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK Oksitosin yani ’sevgi hormonu’ kadınlarda bağlanma güdülerini harekete geçirir. Kadının iyi bir ilişki içinde olması partnerine güvenebilmesi, onunla ilgilenmesi ve ondan ilgi görmesi, destek, şefkat hissetmesi oksitosin seviyesini artırır. Danışan: Geçen hafta bana ’erkekleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2011, 02:31 PM   #1 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUKOksitosin yani ’sevgi hormonu’ kadınlarda bağlanma güdülerini harekete geçirir. Kadının iyi bir ilişki içinde olması partnerine güvenebilmesi, onunla ilgilenmesi ve ondan ilgi görmesi, destek, şefkat hissetmesi oksitosin seviyesini artırır.

Danışan: Geçen hafta bana ’erkekleri mutlu etmenin yolları’nı anlatmıştınız. Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum ve gerçekten ilişkimiz daha iyiye doğru gidiyor. Eşim ona ’daha fazla özen’ gösterdiğim için çok mutlu. Ben de bu kadar kolay yapabileceğimi sanmıyordum. Bu hafta da ’kadınları mutlu etmenin yolları’ndan bahseder misiniz? Eşime anlatmak istiyorum.

Dr. Başak: Geçen hafta kadınlar ve erkeklerin farklı ihtiyaçları olduğundan ve bunun kaynağının hormonlarımız olduğunundan bahsetmiştim. Dolayısıyla önce biraz hormonlardan konuşacağım.

Danışan: Evet, hatırlıyorum. Özellikle stres altındayken farklı tepkiler gösterdiğimizi ve bunun da farklı hormonlar salgıladığımızdan kaynaklandığını söylemiştiniz.

Dr. Başak: Doğru hatırlıyorsunuz. En çok bilinen kadın hormonu östrojendir. Bunun dışında, kadınların stresini azaltan önemli hormonlardan biri de oksitosindir. Süt üretimini, doğum yaklaştığı zaman rahim kaslarının kasılmasını sağlayan oksitosin, aynı zamanda tansiyonun düşmesine ve bedenin gevşemesine neden olur. Bu hormon salgılandığında kadınların bağlanma güdüleri de harekete geçer. Bazı kaynaklar buna ’sevgi hormonu’ adını vermiştir. Araştırmalar, kadınlardaki oksitosin hormonunun, arkadaşlık, bağlanma, paylaşma, güvenme, ilgi görme gibi durumlarda da arttığını göstermiştir. Örneğin kadınlar aşık olunca yüksek seviyede oksitosin üretir.

Danışan: Öyleyse bizim kendimizi iyi hissetmemiz için devamlı oksitosin üretmemiz gerekli.

Dr. Başak: Amerikalı psikolog Dr. John Gray, "Oksitosin hormonu kendimizi daha gevşemiş, rahat ve mutlu hissetmemize neden olmakla kalmayıp, stresle daha kolay baş edebilmemizi sağlar" diyor ve bu hormonu salgılayabilmemiz için aktiviteler öneriyor.

Danışan: Bunu daha önce hiç duymamıştım. Ne yapmamız lazım?

Dr. Başak: Öncelikle kadının iyi bir ilişki içinde olması gerekir. Partnerine güvenebilmesi, onunla ilgilenmesi ve ondan ilgi görmesi, destek, şefkat hissetmesi oksitosin seviyesini artırır. İhtiyaçları giderilmediğindeyse bu seviye hemen düşer.

Danışan: Demek ki eşlerin burada çok önemli rolü var.

Dr. Başak: Eşine bağımlı kişiler için evet. Çünkü sosyal ilişkileri olmayan birine eşinin desteği, ilgisi çok gereklidir. Bu ilgi azaldığında hemen mutsuz olabilir. Çünkü oksitosin salgılanmasını sağlayacak tek kişi eştir. Diğer yandan, sosyal desteği güçlü, birçok arkadaşı olan, ailesiyle iyi ilişkiler sürdüren kadınlar için oksitosin seviyesini yükseklerde tutmak daha kolaydır.

Danışan: Demek ki sosyal ilişkilerimi artırmam gerek. Peki, eşim beni mutlu etmek için neler yapmalı?

Dr. Başak: Eğer eşiniz oksitosin hormonunun önemini bilirse, sizi mutlu etmesi çok kolay olacaktır. Oksitosin hormonunuzun yüksek seviyelerde olmasını sağlayacak birçok aktivite vardır. Size Dr. Gray'in erkeklerin faydalanması için hazırladığı ufak bir listeden birkaç örnek vereceğim. Haftaya da kendi kendinize neler yapabilirsiniz ondan bahsederiz. Bu listeyi vermeden önce, eşinize oksitosin hormonunun faydalarını anlatın. Eğer her gün en azından bir tanesini yaparsa kendinizi çok daha mutlu hissedeceğinizi ona söyleyebilirsiniz:

1. Eşinizi sevdiğinizi söyleyen bir not yazıp bırakın veya mesaj yollayın.
2. Ona çiçek alın.
3. El ele yürüyüşe çıkmayı önerin.
4. Uyanınca ona sarılın.
5. Evden çıkarken ona sarılın.
6. Eve gelince ona sarılın.
7. Uyumadan önce ona sarılın
8. Bir yere girerken, kapısını açın, siz önden girmeyin.
9. Yeni bir şey giydiğinde ona iltifat edin.
10. Ona sabahları kahve veya çay yapın.
11. Mutfakta yardım edin.
12. Onu dinleyin, sorunlarına çözümler önerin.
13. Ona masaj yapın.
14. Onunla alışverişe gidin.
15. Onu sevdiğinizi söyleyin.
16. Yemekten sonra masayı toplamasına yardım edin.
17. Ona kahvaltı hazırlayın.
18. Beraber romantik bir film izleyin.
19. Yatağınızı toplayın.
20. İşe gittiğinizde onu öğlen yemeğe davet edin.
21. Film seyrederken elini tutun.
22. Ev içindeki küçük tamirleri yapın.
23. Akşam yemeği pişirin.
24. Çocuklarınızı siz uyutun.

Dr. Başak: Bu bir örnek liste. Bunu kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre tekrar gözden geçirin, eklemeler, çıkarmalar yapın. Son halini beraber okuyabileceğiniz bir yere asın. İyi şanslar!

sevgi ve saygıyla kalınız

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2011, 02:48 PM   #2 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

Bu listeyi yapacak çok fazla erkek olduğunu sanmıyorum , okuduklarında da eminim dalga geçeceklerdir :)
Keşke yapsalar ne güzel olurdu ...
Alt 18-02-2011, 03:13 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu listeyi yapacak çok fazla erkek olduğunu sanmıyorum , okuduklarında da eminim dalga geçeceklerdir :)
Alıntı:
Keşke yapsalar ne güzel olurdu ...

1. Eşinizi sevdiğinizi söyleyen bir not yazıp bırakın veya mesaj yollayın.
2. Ona çiçek alın.
3. El ele yürüyüşe çıkmayı önerin.
4. Uyanınca ona sarılın.
5. Evden çıkarken ona sarılın.
6. Eve gelince ona sarılın.
7. Uyumadan önce ona sarılın
8. Bir yere girerken, kapısını açın, siz önden girmeyin.
9. Yeni bir şey giydiğinde ona iltifat edin.
13. Ona masaj yapın.
14. Onunla alışverişe gidin.
15. Onu sevdiğinizi söyleyin.
19. Yatağınızı toplayın.
21. Film seyrederken elini tutun.
22. Ev içindeki küçük tamirleri yapın.
24. Çocuklarınızı siz uyutun.

Dr. Başak: Bu bir örnek liste. Bunu kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre tekrar gözden geçirin, eklemeler, çıkarmalar yapın.

cancazım hepsini yapmalarını beklemek zaten zor onlar alışmış
alışmış kudurmuştan beter derler boşuna değil

bari 5 tanesini yapsınlar ki bizde farkını görelim dimi

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 18-02-2011, 03:21 PM   #4 (permalink)
Binbaşı

19. Yatağınızı toplayın.

24. Çocuklarınızı siz uyutun
benimki baya yapıyomuş yahu şöyle bir düşündümde tabiki her gün değil sevdiğini çok ender söyle ama tam yerinde söyler hemde hiç beklemediğim zamanlarda bud a yeter ben kendimi seviyorum onun sevdiğinide biliyorum mesele olmuyor

.

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 18-02-2011, 03:58 PM   #5 (permalink)
bigokyanus
Guest

Çok şanslısın ne güzel , Allah şansını daim etsin :)

Benim eşimin de yaptıkları var ama asla sevdiğini söylemez , evlilik ve sevgililik döneminde 1 defa duydum hepsi o :(
Ben sorarım ama beni seviyorsun di mi derim , o da sevmesem yanında işim ne der , bu da sevgi göstergesi olabilir mi? :)
Alt 18-02-2011, 04:18 PM   #6 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
Alıntı:

Benim eşimin de yaptıkları var ama asla sevdiğini söylemez , evlilik ve sevgililik döneminde 1 defa duydum hepsi o :(
Ben sorarım ama beni seviyorsun di mi derim , o da sevmesem yanında işim ne der , bu da sevgi göstergesi olabilir mi? :)

amin sağolasın cancazım hepimizin şansı bol olsun
evet çok şanslı oldumun farkındayım hamdolsun yaradanıma
evliliğimizin ilk yıllarında bu bende takıntıydı ben hep değişik kelimelerle sevgimi ifade ederdim direk sevdiğimi söylemezdim
hata kızardım sen neden söylemiyorsun diye

hayatım alışmamışım ailemde de görmedim hemde devamlı söylenmez ki bu devamlı derdi
hareketlerimle belli etmiyormuyum derdi illaki söylemem mi lazım bende duymak istedimi söylerdim malesef böyle kabulenmek zorunda kaldım şimdi takıntı olmaktan çıktı
o söylemeden hareketleriyle anlatıyosa ne edim canım
bende ailemde sevgi sözlerini duyarak büyümedim
annem ve babam isimleriyle hitap ederlerdi birbirlerine
etrafımda evli çiftlerin hepsi öyleydi gerçi ben hayallerimde eşime en güzel sözleri söyleyeceğim düşünmüştüm ve evliliğimde de bunu uyguluyorum önemli olan önce ben ve ailemin yaşadığı ortamı güzelleştirmekse olanı olduğu gibi kabul edip sevdiğim yanlarını daha çok görmektir diye düşünüp öyle yaşıyorum cancazım

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 18-02-2011, 04:28 PM   #7 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:

bunu söylemiş daha ne desin cancazım
toplumumuzda erkeklerin nasıl yetiştirildiğini biraz düşünürsek eşlerimizin bu kadar ve bu dercede ifadesine bile razı olmalıyız diye düşünüyorum

eski evliliklerden bu güne gelen evlilikler arasında büyük gelişme var diye düşünüyorum duyguları ifade etme konusunda
tabi bu sözcükleri nasıl kullanacaağını bilemyen erkekler anca bu kadar der
bunada razı ol bence güzel demiş

biz bayanlar duygularımızı daha çok kelimelere dökerken erkekler bunu yapamaz sözler onların düşmanıdır sanki

hata söylemeye çalıştılarmıda onlar için iltifat kelimesi olan söz bizim için aaaaaaaaaaa bu nasıl sevgiyi ifade etme dememize neden oluyor dimi

neyse hayat bizim güzel yönleri daha çok ön planda tut bak eşinde kendince ifade etmiş sevgisini
fazla zorlama baya zor geliyodur seviyorum demek
evlenince gerek görmüyolar söylemeye belkide

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 18-02-2011, 04:45 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough

Hepsi böyle değildir di mi Evlenmeden iyi oluyo böyle öğrendiğimiz konuşun hanımlar:))Bilgi sahibi olalım bekarlar olarak.Arada ferahlatan şeylerde söyleyin ama evlenmeden evlilikten soğumak istemiyorum ben.Hoş zaten çelişkiler var da kafamın içinde....
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2011, 05:40 PM   #9 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Bu oksitosin meselesine bayıldım. Bir kutuya koyup satsalar ya...

Peki benim bu keyfim nereden geliyorr???? Neşeliyim yahu.... Hatta çoooook da mutluyum...

Evren beni sewiyor, ben ewreni.... Cuma bu iş yoğunluğunda, enerjim de tavan yapmışken, ben döniim daha çalışiim bari:))

Heppinizi öptüüümmmm!!!
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2011, 05:47 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cancazım hepsini yapmalarını beklemek zaten zor onlar alışmış
alışmış kudurmuştan beter derler boşuna değil

bari 5 tanesini yapsınlar ki bizde farkını görelim dimi

allahım yarabbim, harikasınız ya...

ben bu neşeyi nasıl kaçırmışım bugün.... Tüh tühhhhhh!!!

5 tanesini yapan tamamını da yapar da şımarırız diye mi korkuyorlar acaba???

Ben şımarırsam şımartırım da... 5 adıma 5 adım. Walla bana yapılanı yaparım...

Ayna olmak lazım bu dünyada ayna...

Ne görüyorsam, yansıtırım... Oksitosin mi??? Gerekirse tavan puanlarını yükseltirim walla :))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks