15-07-2023, 03:15 PM
|
#40 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 231
50 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Her Yeni Güne Merhaba Çak! 10 yıl aradan sonra foruma tekrar giriş yaptım :)) Daha doğrusu şifremi ve kullanıcı adımı hatırlayabilmem biraz zamanımı aldı.
Herkese selam, özellikle foruma yazmış olan eski dostlarıma çok selam olsun. Özlendiniz. Umarım ben özleyen olmuştur :) Evvel zaman içinde kalbur saman içinde 10 yıl geçmiş gitmiş :) İşler güçler derken hayatımız değişti gitti. Darısı hayatını henüz değiştirmeye yeni başlayan arkadaşlara olsun :)
Bu site ile 2008 yılında tanışmıştım. Dolayısı ile eskiden beridir siteye aşinalığım var. Eski nick sanırım Net idi. Şifremi hatırlayamadığım için Hayat Kalemi nicki ile yeniden üye olmuştum. Sevgili Atakan beye ve ekibine selamlar olsun. Kendisi çok kıymetli birisi. İnsanlarımıza çok şey kattığını düşünüyorum. Türkiye'de bilinçaltı subliminal programlarını başlatan ve yıllarca sürdürmektte olan ilim sahibi birisidir.
Eski günlerde Facebook henüz 2 yaşında iken bu site vardı. Facebook yaygın değil iken bu forum ve diğer forumlar tıka basa yazı ile dolardı :) Facebook yaygınlaştıktan sonra bütün forumlar ister istemez sessizliğe büründü. Ben çok aktif bir yazardım :) Enerjimin ne denli yüjksek olduğunu eski mesajlarıma bakarak yorumlayabilirsiniz. Ben bile şöyle bir girip okudum ve eski enerjime hayran kaldım. Biraz sevinçli bi hayli de buruk vaziyetteyim şu an. Günler erimiş gitmiş neredeyse çöp olmuş gibi geldi bana. Bu yüzden içim buruk. Kimler neredeler ve ne haldeler kimbilir?
Eğer hayatını değiştirmek için buraya gelmiş birileri varsa ve bunu okuyorlarsa onlara tavsiyemdir; bu site sizin için doğru bir yerdir. Çabalayın, uğruna değiştirmeniz gereken bir şey varsa onu mutlaka çok geç kalmadan değiştirin. Vakit nakittir ve geri dönüşü yoktur. Değişim ve gelişim için geldiyseniz bunu usulünce yapın ve uğruna fedakarlıklar yapmaktan kaçınmayın.
Herkese selam! Keyifli mutlu vakitler dilerim:)
__________________ ๒єภเ คŦŦєt, özüг๔เlєгเ๓, รєภเ รєשเא๏гย๓, tєşєккüг є๔єгเ๓ |
| |