![]() |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Paylaşım için saol kardeşim teşekkür ederim |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana bu şarkıyı dinlerken nedense kendimi kendi düğünümü de hissettim sevgilim ve ben sahneye çıkıyoruz öyle bi his yaptı bende hahahahah :=))) demekki düğünüm boğaz kenarında muhteşem bi yerde olucak :=))bu müziğide pastamı keserken çalıcamm paylaşım için teşekküerler |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana şarkının başlangıcında içim ürperdi sonrasında klasik eski türk filmleri aklıma geldi,hiçte sevmem öyle filmleriy789 |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana çok beğendim (: teşekkürler. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkür ederim :) |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana hemeeeen indiriyorum etkileri paylaşuruk clappingclapping sağolasın ...gogogo |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Maksim Mrvica The Piano Player Exodus mp3 - Download from 4shared.com - Filestube.com indiremeyenler burdan online dinliyebilir.. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana vallah müziği pek sevdim hoş hissettim kendimi hala daha dinliyorum eyer hssetklrm özgüvense süper ama yani genel olarak mutlu hssetm diyeblirim paylaşım için tekrar sağolun :D |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana simdi indiriyorum, dinledikten sonra mesajimi iletirim, paylasim icin tesekkurler. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana :))) evet bu muzigi daha oncede dinlemistim.... muthiiissss kesinlikle muthiiss.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |