Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Veren Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/)
-   -   Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana güvenin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/463737-sadece-3-kez-icten-dinleyin-sizi-rahatlatacak-ve-ozguven-kazanacaksiniz-bana-guvenin.html)

ac_milan_ac 12-02-2011 10:48 AM

Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana

müziği indiremiyorum.linke tıkladığımda ''telekomünikasyon izin vermiyor'' diye mavi bi ekran geliyor.

mhs 22-02-2011 03:07 AM

Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana

dostum link bozuk mu acaba? dosyayı indiremiyorum

chnchn 24-02-2011 05:27 AM

müziğin yüklendiği site mahkeme kararıyla kapatıldığından siteye girilemiyor arkadaşlar.Bu ve bunun gibi mahkeme kararıyla kapatılan sitelere girebilmek için dns ayarlarını değiştirmeniz lazım.Nasıl yapıldığını öğrenmek için tıklayınız.

barorem 15-05-2011 02:30 AM

teşekkürler güzel şarkı....

papatyagibiyaşamak 15-05-2011 10:39 AM

Şarkı gerçekten rahatlatıyor ve güzel duygular yaşattı bana, özgüven mi bilemiyorum ama kendimi iyi hissettim, teşekkürler.. :))

ShadowMan 10-06-2011 09:40 PM

Güzel müzik, içinde throatsinging de var zaten severim. Teşekkürler paylaşım için.

aquariel 28-06-2011 07:54 PM

Ellerinize saglik arkadasim. Dinledikten sonra etkisini de yazacagim :-))

sweeet 18-08-2012 12:28 PM

Maksim Mrvica - Exodus - Dailymotion video

Nefess 19-08-2012 04:36 PM

Bu müziğin altındada mı telkin var acaba nasıl rahatlatmaya sebeb oluyor?

sweeet 19-08-2012 10:29 PM

Yok bu dinleyen ve öneren kişinin kişisel yorumudur. Ama öyle müzikler vardır ki ruh halinizi bir anda değiştirmeye yarar. Hatta bir NLP tekniğinde de bu tür müzikler ya gerçek ya da imgeleyerek kullanılır. Müzikleri hayatımızda olumlu yönde kullanabiliriz. Müzik dinlerken bile içinde olumsuz kalıplar olan şarkıları mümkün mertebe dinlememeye gayret ediyorum. Faydasını görüyorum. Hatta dram içerikli filmlerden bile uzak olmayı seçiyorum. Hepsi bizi bir şekilde etkiliyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM.