![]() |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana müziği indiremiyorum.linke tıkladığımda ''telekomünikasyon izin vermiyor'' diye mavi bi ekran geliyor. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana dostum link bozuk mu acaba? dosyayı indiremiyorum |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana müziğin yüklendiği site mahkeme kararıyla kapatıldığından siteye girilemiyor arkadaşlar.Bu ve bunun gibi mahkeme kararıyla kapatılan sitelere girebilmek için dns ayarlarını değiştirmeniz lazım.Nasıl yapıldığını öğrenmek için tıklayınız. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana teşekkürler güzel şarkı.... |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Şarkı gerçekten rahatlatıyor ve güzel duygular yaşattı bana, özgüven mi bilemiyorum ama kendimi iyi hissettim, teşekkürler.. :)) |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Güzel müzik, içinde throatsinging de var zaten severim. Teşekkürler paylaşım için. |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Ellerinize saglik arkadasim. Dinledikten sonra etkisini de yazacagim :-)) |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Bu müziğin altındada mı telkin var acaba nasıl rahatlatmaya sebeb oluyor? |
Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana Yok bu dinleyen ve öneren kişinin kişisel yorumudur. Ama öyle müzikler vardır ki ruh halinizi bir anda değiştirmeye yarar. Hatta bir NLP tekniğinde de bu tür müzikler ya gerçek ya da imgeleyerek kullanılır. Müzikleri hayatımızda olumlu yönde kullanabiliriz. Müzik dinlerken bile içinde olumsuz kalıplar olan şarkıları mümkün mertebe dinlememeye gayret ediyorum. Faydasını görüyorum. Hatta dram içerikli filmlerden bile uzak olmayı seçiyorum. Hepsi bizi bir şekilde etkiliyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM. |