Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Veren Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/)
-   -   Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana güvenin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/463737-sadece-3-kez-icten-dinleyin-sizi-rahatlatacak-ve-ozguven-kazanacaksiniz-bana-guvenin.html)

batuhanefe 25-08-2010 02:14 AM

Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana

waayy:) tesekkürler şarkı ck ii

ari_kovani 29-10-2010 04:35 PM

Cevap: Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana

yaaa inanamıyoruum.. bn bu müziği 5 6 yıl önce tv de görmüştüm adını görememiştim şarkının ama aklımda kalmıştı. bi şekilde bunu yeniden dinlicem demiştim o zaman. şimdi yine dinliyorum.. teşekkürler ;)

suskun_prens 15-11-2010 03:41 AM

Ben bizzat bu müziği Düğünümde Piyano ile Çaldıracağım :)

gurbetci 24-11-2010 04:50 PM

cok guzel bir muzik, uc kez dinledim sonuclarini merakla bekliyorum.

ecemre 29-11-2010 09:28 AM

Ben de bu müziğin klibini yıllar önce televizyonda izlemiş ve çok beğenmiştim. Şahane bir parça. Değil 3 ,defalarca dinliyorum.music45 Kalbimin heyecanla atmasına neden oluyory789Eleştiri getiren arkadaşları anlayamadım, bu kadar güzel bir parçayı keyifle dinlemek varken orasına burasına takılmalarını.Maksim Mrciva'nın diğer birkaç parçasını da buldum hepsi de birbirinden güzel. İşyerimde bile keyifle dinliyorum. Suskun Prens çok teşekkürler paylaşımın için.hpm2

wolf72 07-01-2011 08:57 PM

zevklerle renkler tartışılmaz ama bana bir an önce silde kurtul hevesi verdi :)

niobem 07-01-2011 10:47 PM

gayet başarılı...

tcddmusa 30-01-2011 01:14 AM

Şarkı çok hoş , sanırım arkadaşlarda özgüven yaratmadığı için eleştiriler oldu :) arkadaşlar özgüven kişiden kişiye değişiyor bir şarkıyla zaten kazanılmaz o anlık kazanılır .
iyiki varsınız

suskun_prens 06-02-2011 03:24 PM

Alıntı:

ecemre Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780639)
Ben de bu müziğin klibini yıllar önce televizyonda izlemiş ve çok beğenmiştim. Şahane bir parça. Değil 3 ,defalarca dinliyorum.music45 Kalbimin heyecanla atmasına neden oluyory789Eleştiri getiren arkadaşları anlayamadım, bu kadar güzel bir parçayı keyifle dinlemek varken orasına burasına takılmalarını.Maksim Mrciva'nın diğer birkaç parçasını da buldum hepsi de birbirinden güzel. İşyerimde bile keyifle dinliyorum. Suskun Prens çok teşekkürler paylaşımın için.hpm2

Rica Ederim Mutlu Günler f678h

suskun_prens 06-02-2011 03:26 PM

Alıntı:

wolf72 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785848)
zevklerle renkler tartışılmaz ama bana bir an önce silde kurtul hevesi verdi :)

Öyleyse Sil ve Kurtul ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 PM.