| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mutluluk veren şarkılar =))Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hepsi Bu Bir garip huzur Bir tuhaf boşluk Sakin es rüzgar bugün Uslu ol deniz Akmıyor bugün Gözyaşım kayıp Söz verip gidenler Dönmüyor yazık Gönderdim kavgalarımı Dağlara verdim Söndürdü yaktığın yangını Zar zor kalbim Vazgeçtim Sözlerim yasak Yalnızım Hepsi bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #141 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 8
11 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hepsi Bu Bir garip huzur Bir tuhaf boşluk Sakin es rüzgar bugün Uslu ol deniz Akmıyor bugün Gözyaşım kayıp Söz verip gidenler Dönmüyor yazık Gönderdim kavgalarımı Dağlara verdim Söndürdü yaktığın yangını Zar zor kalbim Vazgeçtim Sözlerim yasak Yalnızım Hepsi bu kadar işte... Çok saçma gelebilir ama bu şarkı bana çok huzur ve mutluluk veriyor. Belki sözleri hüzün verici olabilir ama. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #142 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bugünlerde en keyif aldığım şarkı Kenan Doğulu-Beyaz Yalan. Bence duygusal bir problem yaşayan biri bunalım şarkılar dinleyeceğine (ki bende yaparım arada) bu şarkıyı dinlesin derim.insanı rahatlatıyo ve yumuşak sözlerle ifade ediyor herşeyi.sen bana bunu yaptın bunu ettin falan demiyo yani :)) BEYAZ YALAN Sevgilim otur biraz konuşmamız gerek Sana hiç yalan söylemedim bil Ama bazı şeyleri biraz eksik anlatmış olabilirim Yıkılmayız yağmasakda gürleyen cinsteyiz Bulunmaz taşlardan bir kolyeyiz Küçük sağlam düğümlerle uğraşmayız Buzdağının altında üşüdüm yalnız kaldım Mevsim geçsin diye bekliyorum Kum yapanın tuzağında çaresiz kıvrandım Üzüntümle yüzleşiyorum Sev beni senden tek dileğim sev beni Dinle beni açma geçen bölümdeki Alkışlanmamış üzmüş kırmış perdeyi Beyaz yalan beyaz yalanlar diyor adına Günahları kendi boyunlarına Bence palavra senide benide yiyorlar En temiz duygularımla sevdim ben seni Ama şartlar denen o vahim şey Caydırmış olabilir bunca mahur aşkzedeyi Geç beni biz diye bir film olsun vizyonda Resimlerin duvar kağıdında mutfağımda Yatak odamda heryerde senlik var Koydum başımı üstüne kalbini Yüksekten daha iyi gör diye gerçekleri Beyaz yalan beyaz yalanlar diyor adına Günahları kendi boyunlarına Bence palavra senide benide yiyorlar
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım. Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için. “İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.” Joe Vitale ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #143 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() BOAT ON THE RIVER I need to go down, I need to come down Take me back to my boat on the river And I won't cry out any more Time stands still as I gaze in her waters She eases me down touching me gently With the waters that flow past My boat on the river So I won't cry out any more Oh the river is deep The river it touches my life Like the waves on the sand And all roads lead to Tranquillity Base Where the frown on my face disappears Take me back to my boat on the river And I won't cry out any more Oh the river is wide The river it touches my life Like the waves on the sand And all roads lead to Tranquillity Base Where the frown on my face disappears Take me back to my both on the river And I won't cry out any more And I won't cry out any more And I won't cry out any more And I won't cry out any more NEHİRDEKİ GEMİ Aşağıya inmem lazım, aşağılara gelmem lazım Nehirdeki gemime geri götürün beni (ki) ağlamayayım artık.. Ben onun sularına bakakalınca zaman durur O beni rahatlatır, nazikçe dokunarak Nehirdeki gemimin ardında akıp giden sularla O zaman ağlamam artık... Derindir nehir Nehir hayatıma dokunur Tıpkı kumdaki dalgalar gibi Ve (orda) bütün yollar Sükunet limanına çıkar Yüzümdeki asıklığın kaybolduğu Nehirdeki gemime geri götürün beni ve ağlamayayım artık.. Geniştir nehir Nehir hayatıma dokunur Tıpkı kumdaki dalgalar gibi Ve (orda) bütün yollar Sükunet Limanına çıkar Yüzümdeki asıklığın kaybolduğu Nehirdeki gemime geri götürün beni ve ağlamayayım artık.. ve ağlamayacağım artık ve ağlamayacağım artık ve ağlamayacağım artık [ame="http://www.dailymotion.com/video/x82srw_styx-boat-on-the-river-live-1996_music"]Dailymotion - Styx - Boat On The River (Live 1996) - ein Musik Video[/ame]
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #144 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: Muğla & İstanbul
Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar konu başlığını görünce benim de hemen aklıma bu sıralar dinlediğim, beni şevklendiren, hedeflerimle ilgili hayallerimi tekrar tekrar beynimde dans ettiren bu şarkı geldi. Sizinle paylaşmak istiyorum. ![]() JAZMINE SULLIVAN -DREAM BIG- Packing up my shh and i'm going real far Going off to hollywood to be a big star There's nothing here for me so i gotta move fast And i'm getting on the road and will never look back (hey) I gotta dream big (dream big)cuz when it happen its gon' happen real quick (yes i feel it, i gotta) I gotta move fast cuz when it happen i cant let it move past (only get one chance) Cant spend another second sitting on my mama's couch So if i dont take a chance i wont ever get out Some people talk but never do they just running they mouth But i mean just what i say and ima show them about yeah When it feel like you been waiting all your life for the second You'll be a fool to just let it past so go and get it No matter near or far, to the moon, the stars I'll do whatever i need to follow my dream ![]() İngilizce bilmeyenler için şöyle bir genel çevirisini yapayım dedim: Toparlanıp çok uzaklara gidiyorum, Hollywood'a büyük yıldız olmaya Burada benim için hiçbir şey yok, hızla uzaklaşmalıyım artık Yola çıkıyorum ve bir daha arkama bakmayacağım. Büyük bir rüyam var çok hızlı gerçekleşecek (Evet hisediyorum, olacak) Annemin kanepesinde oturarak bir saniye daha geçiremem Bu şansı değerlendirmezsem bir daha asla gidemeyeceğim. Bazıları laf yapar icraat değil, sadece çene çalarlar Fakat ben sadece söylüyorum, onlara göstereceğim Hayatın boyunca bu an için beklediğini hissediyorsan Kaçmasına izin vermek aptallık olur, o zaman git ve başar Yakın ya da uzak farketmez, aya ya da yıldızlara Hayallerime ulaşabilmek için ne gerekiyorsa yapacağım. ![]() Günde en az iki kere dinliyorum. Özgürce kendi arabamda yolculuk yaptığımı, refah, huzur, aşk, sevgi içinde yaşadığımı, önemsiz hiçbirşeyi takmadığımı hayal ediyorum, yanılsamalardan uzak, güzel, aydın insanlarla beraber.. zaten aynı şarkıdaki gibi bi anda İstanbul'a taşındım bir rüya uğruna, hikayeme de uygun bir parça ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #145 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kımılerıne karar vermek zor gelir kimilerinede kararı uygulamak en kotusude kararı uygulayamayıp kendıne yenik düsmektir bence |
![]() | ![]() |
![]() | #146 (permalink) |
Guest
| ![]() ben candan erçetin ve şarkılarını çok severim buda çok güzell.. |
![]() |
![]() | #147 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 58
22 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bana bir masal anlat baba yeni türkü ![]() Bana 1 masal anlat baba içinde tüm oyunların kurtla kuzu olsun- şeker ve bal, Bana 1 masal anlat baba içinde deniz ve balıklar, yağmurlar Kar olsun-gunes ve ay Anlatırken tut elimi uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme sakın beni Bana 1 masal anlat baba içinde tüm sevdiklerim,içinde İstanbul olsun. Bana 1 masal anlat baba içinde tüm oyunların kurtla kuzu olsun şekerle bal, Bana 1 masal anlat baba içinde tüm sevdiklerim,içinde İstanbul olsun mutluluk ve huzur,güveni birlikte getiriyor bu şarkı bana, sevgiyle kalın.. ![]() ![]() ![]()
__________________ "özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederim-seni seviyorum" |
![]() | ![]() |
![]() | #148 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 58
22 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar, yemekten sonra şarkı modum değişti, kan şekerim yükseldi very happy oldum sevgiyle kalın.... ![]() Kalamış Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan Ah Kalamıştan Yok zerre teselli ne gülüşten ne bakıştan Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan Ah Kalamıştan Istanbulu sevmezse gönül aşkı ne anlar Aşkı ne anlar Düşsün suya yer yer erisin eski zemanlar Eski zemanlar Sarsın bizi akşamda şarap rengi dumanlar Şarap rengi dumanlar Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamış'tan Ah kalamıştan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederim-seni seviyorum" |
![]() | ![]() |
![]() | #149 (permalink) |
Guest
| ![]() LİMON ÇİÇEKLERİ Uzakta çok uzakta güneyde Yazları sıcacık ve aşık Kışları soğuk ve sensiz Bir şehir ve ben üşüyoruz Bir uğrasan diyoruz İklimini getirsen Bereketini bolluğunu Örtsen üzerimize Havalansa yine zil çalan eteklerin Gelip otursa gözlerime göz bebeklerin Öperken içsem ağzının çiçek balını Günahını boynuma seni koynuma alsam Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan Ben görmedim böyle alımı çalımı Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor kimsesizliğimi Yarabbi yetiş yarabbi Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor çaresizliğimi Yarabbi eller yarabbi Hala kuytuda ücrada Tekinsiz bir mecrada Dua etsem seni dileyen Börtüm böceğim bitki örtüm Olacak duam olsan Amin desem hamd etsem Toprağına kök salsam senle Nihayet bulsa ömrüm Mustafa Ceceli'den alıntı |
![]() |
![]() | #150 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu şarkıların çoğu beni efkarlandırır gibi geliyo dinlesem...mesela hey yıllar sözleri efkarlı geldi gerçekten doğru şarkılar dinlemek çok önemli bu nokta da :D ama şarkıların hepsi de çok güzel dikkat ettimde herkes çok zevkli bu site de ;) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hepsi Bu Bir garip huzur Bir tuhaf boşluk Sakin es rüzgar bugün Uslu ol deniz Akmıyor bugün Gözyaşım kayıp Söz verip gidenler Dönmüyor yazık Gönderdim kavgalarımı Dağlara verdim Söndürdü yaktığın yangını Zar zor kalbim Vazgeçtim Sözlerim yasak Yalnızım Hepsi bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi