| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ogün Sanlısoy - Düşmez Kalkmaz Dünde kalma asla, yarını sorma Şu anı bi anla susup bi dinle Kimdin n'oldun, niye öldün oldun Çok zor mu buldun, yine gülümse Sağdı soldu hepsi aynı sondur yolun en sonunu görürsen Durdun olmaz, gerildin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #171 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 2
7 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ogün Sanlısoy - Düşmez Kalkmaz Dünde kalma asla, yarını sorma Şu anı bi anla susup bi dinle Kimdin n'oldun, niye öldün oldun Çok zor mu buldun, yine gülümse Sağdı soldu hepsi aynı sondur yolun en sonunu görürsen Durdun olmaz, gerildin olmaz, delirdin olmaz, devam et sen Sorsan sorun yok mudur, dünya sorunla kaynar Dokunsan bin ah dinlersin, herkes kendinde sanar Sorsan sorun çok mudur, dünya soruyla kaynar Bulsan cevap gizlidir, herkes kalbinde saklar Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir Allah Engelleri yen gel de kendi derdine yanma Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir Allah Engelleri yen gel de derde kedere yallah Eğri doğru hep aynı korku, ah bu korku yok mu adımı çevirten Düşsen n'olur düşünürsen olur, hiç gerek yokken bu kaygı ne Kalk ayaklan, şu kaderi hakla Yaratan hep aklar güvenirsen Küsme n'olur, üzülme be oğlum, kal hayatta bu şansı sev...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #172 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir elmanın yarısı :) bir elmanın yarısı biri sensin biri ben iki ceylan yavrusu biri sensin biri ben gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın açan her güzel gülün biri sensin biri ben kafesteki bülbülün biri sensin biri ben gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın |
![]() | ![]() |
![]() | #173 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() beach boys - good vibrations queen - don't stop me now jerry lee lewis - great balls of fire placebo - this picture placebo - special k cem özkan - ben böyleyim hoobastank - if i were you derim ben süperleeeer =))))
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #174 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 63
31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Karanfil-Yeni Türkü Karanfiller açıyordu o zamanlar gözlerinde Bir baksam kül olurdum yüzüne Başın alıp gittiğinde yağmurlar küstü bana Bir daha yağmadılar coşkuyla Bir karanfil, yağsa yağmur Büyülense yeniden dünya Gün olup da döneceksen Usul usul gün yağarken Gözlerinde karanfiller Açacaklar tutuşup yine Gün olup da geleceksen Usul usul gün yağarken Gözlerinde karanfiller Açacaklar tutuşup yine dinlerken huzur bulduğum bir parça |
![]() | ![]() |
![]() | #175 (permalink) |
![]() | ![]() Eğri büğrü-Barış Manço Bana yolun seç diyorlar Bozuk yolu seçer miyim Eğri eğri, doğru doğru Seçemezsen geç diyorlar Ben yolumdan geçer miyim Eğri eğri, doğru doğru Kimi batı, kimi doğu Kuzey güney hepsi doğru Kim seçer ki bozuk yolu Eğri eğri, doğru doğru Benim yolum bana doğru Hiç yolumdan döner miyim Eğri eğri, doğru doğru Eğri büğrü ama yine de doğru Bana yarin seç diyorlar Vefasız yar seçer miyim Eğri eğri, doğru doğru Seçemezsen geç diyorlar Geç desen de geçer miyim Eğri eğri, doğru doğru Kimi tatlı buğday tenli Kimi mahmur dudu dilli Kimi esmer nokta benli Eğri eğri, doğru doğru Ben bulmuşum nazlı yari Geç desen de geçer miyim Eğri eğri, doğru doğru Eğri büğrü ama yine de doğru Sevdiğini al diyorlar Alsan bile yar yeter mi Eğri eğri, doğru doğru Var yoluna git diyorlar Bir yol ile iş biter mi Eğri eğri, doğru doğru Bir karış da toprak gerek Üstüne ev kurulmalı Yar içinde oturmalı Eğri eğri, doğru doğru Barış demek toprak demek Ben kendimi verir miyim Eğri büğrü ama yine de doğru |
![]() | ![]() |
![]() | #176 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba Mügecim, İyiki bu paylaşımı başlatmışşsın.. saolasın... çok hoş ...eline sağlık...Bende paylaşmak istedim beni mutlu eden şarkıyı.... ![]() SERTAP ERENER RENGARENK... Eskiden bambaşkaydım Herkes tamdı ben yarım Boşluklar hep dolar ya Yalnızdı benim yanım Bir gün aşka rastladım Sildim yeni başladm Bir omzum oldu sonunda Ha hay… Başımı yasladım Gözüm kara kalmadı yara Oldum renga rengarenk Bazen her şey sararıp solar Biz hep renga rengarenk Ben suysam o ateş Ruhu var ruhuma eş Griler hep düşmanım Kırmızılar bana kardeş Dilimde o nağmeler Seviyorum demeler Saçlarım hep boynunda Ha hay… Ne güzel kareler Gözüm kara kalmadı yara Oldum renga rengarenk Bazen her şey sararıp solar Biz hep renga rengarenk eLCCY ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #177 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Serdar Ortaç - Mikrop ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #178 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Candan Erçetin - Bahar Sen bana müjde misin umut musun sevgili Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili Benim olgun gönlümde aşkının telaşı var Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var Tabiki ben böyle oldugum için bahar Çünkü sana değdiğinden beri ellerim Bütün kış dallarında tomurcuklar var Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili Kim ne derse desin al beni sinene sar Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili Benim yorgun gönlümde bir tek senin aşkın var Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var Tabiki ben böyle oldugum için bahar Çünkü sana değdiğinden beri ellerim Bütün kış dallarında tomurcuklar var Paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.:) |
![]() | ![]() |
![]() | #179 (permalink) |
![]() | ![]() Göksel – Gülmek İçin Yaratılmış Gülmek için yaratılmış Gözlerde yaşlar niye Sevmek için yaratılmış Kalpler hep boboş niye Sevmesini bilmiyorsan Bakma sakın gözlerime Mutlu olmak istiyorsan İnan inan sözlerime Yok yok yalan deme Sevgi denen o gerçeğe Sevmek acı gerçek acı Benzer birbirine Gülmek için yaratılmış Gülmek için yaratılmış Gözlerde yaşlar niye Sevmek için yaratılmış Kalpler hep boboş niye Sevmesini bilmiyorsan Bakma sakın gözlerime Mutlu olmak istiyorsan İnan inan sözlerime |
![]() | ![]() |
![]() | #180 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 23
24 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Lily Allen-Fuck You kesinlikle tavsiye ederim.bu şarkıyla birlikte etrafa neşe saçılıyooorr. ![]()
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ogün Sanlısoy - Düşmez Kalkmaz Dünde kalma asla, yarını sorma Şu anı bi anla susup bi dinle Kimdin n'oldun, niye öldün oldun Çok zor mu buldun, yine gülümse Sağdı soldu hepsi aynı sondur yolun en sonunu görürsen Durdun olmaz, gerildin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi