10-08-2007, 11:41 AM
|
#78 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: mutluluk veren şarkılar Alıntı: tresor Nickli Üyeden Alıntı
biraz huzunlu olsa da cok buyuk kalbın ıcın sevgılı 25emel bu sarkı oncelıkle sana ve tum hayatımdegıstı sakınlerıne bugunku hedıyemdır, buraları cok yagmurlu bu kadar oluyor sabah sabah, hayalcım dun gece medıtasyonu becerdım, cok ıyı gıdıyor, sevgıler tresor
| o hüzünlerdir ki bizi büyüten, güzelliğimize güzellik katan... pek huyum deildir dönüp arkama bakmak lakin şarkıyı dinleyince bakasım geldi 44 pişmanlığım yok hayatım boyunca yaşadığım hiç bir mevzudan... her ne yaşadıysam yada yaşamadıysam hepsini ben istediğim için yaşadım ve yaşamadım. hepsini sevgi ile kucaklıyorum onların hepsi iyi yada kötü benim 44 benim parçam... düşünüyorum da başımıza gelen olaylar karşısında durup ahlanıp vahlanmak , neden ben ... deyip kendini yıpratmak yerine durup düşünüp çözüm yolu üretmek daha kolay ve mantıklı geleni bana... belki de bu yüzden karsılastıgım olayları iyi yada kötü olduguna bakmadan seviyorum. ne oldugu belirsiz bir bulmaca gibi geliyor bana 44 çözmekten büyük zevk aldığım 44 hüzün olayına gelince benim göbek adım hüzün bu ayaklarımın yere basmasını sağlıyor saol tresorum!! sevgili arkadasım sabah sabah karşıma dikilen bu msjın beni inanılmaz mutlu etti. gün daha bir güzel göründü gözüme |
| |