Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba :)
bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim..
13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak..
az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım diğer telkinlere de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..çünkü benim durumum biraz komplike :)
şunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
Kendine Güven
Kilo Verme(Güven)
Sosyal Fobi
Depresyon Dünde Kaldı
Koruma Kalkanı
Başkalarının Düşünceleri Önemsememe
Sınav Heyecanı
hangisine öncelik vermeliyim ? Ayrıca beni sürekli yiyip bitiren bir sorunum var..ben erteleme telkini dinlememe rağmen hala ders çalışmıyorum..eylülün ilk hastasonunda sınavım var 2 ay var...diğer ertelediğim işleri yapabildim çok şükür ama hala diğerleri tamamen bitmeden derse başlamak içimden gelmiyor..daha doğrusu kafa yormamı ve ezber gerektirecek şeylerden çok kaçıyorum..beynim hatırlanması zorunlu olan bilgileri içine almak zorunda olmaktan nefret ediyor..telkinlerden önce de sürekli şunu bitireyim sonra rahat kafa çalışırım bahaneleri öne sürerdim..
kilo verme işi o kadar sorun değil benim için...diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim ,son 5 kilom kaldı onu o kadar dert etmiyorum..çok az bi rakam.....fakat kendime güven konusunda sıkıntılarım olduğunu ve depresyonda olduğumu açıkca söyleyebilirim...
hangi telkinlere öncelik vereyim ne kadar dinleyim yada hangilerini ekleyim çıkarayım..yardım edermisiniz...kusura bakmayın uzun yazdım...
|
silviacım yazdıklarını okuyunca bi an yüzümde bi tebessüm belirdi.hislerime tercuman oldun. kilo dışında ,benim de tüm telkinlerin dinlemeye ihtiyacım var
.ayrıca ertelemeyi dinlediğim halde hala hiçbişeye başlayamadım.3 ay önce başlamam gereken deneyim hala beni bekliyo.ön hazırlık yapıp,hocama rapor götürmeme gerekiyodu onu da yapamadım şu 3 aydır evde olmama rağmen.okula gidince mahvedicek hoca
.ben de ekimin ilk haftası hayatıma bi anlamda yön vericek bi sınava giricem.ama ben de telkinleri dinlememe rağmen çalışamıyorum.üstüne üstlük telkinlerden dolayı kendimde suçluluk falan hissetmiyorum aman bi ara yaparım falan da diyorum,olmazsa dünyanın sonu değil canım gbi davranıyorum.bilmiyorum durum kötü sanırım herşeyi de telkinlerden beklememek lazım özellikle ders konusunda,telkinler tam etki yapana kadar zaman uçup gidicek
.benim gerçi öğüdümden hayır gelmez kelin merhemi olsa... misali
.ben 20 gündür ego suçluluk ve erteleme dinliyorum .yanlız dün kendine güveni ekledim ve suçluluğu listemde azalttım.ve bunlar iyi oturmadan diğer telkinlerin etkisini göstermesi daha zor olur gibime geliyo(kilo telkinini bilemem).sanırım bi de özellikle ders konusunda söylüyorum,bi şeyi sevmeden sadece amaç için yapılan çalışılan ders bi işe yaramıyo.çalıştığın konunun içine girmeye seviyo gibi gözükmeye çalış.ne diyim ki ben de uygulamaya çalışıyorum yeni yeni.
umarım tembellikten ve diğer sorunlardan kurtuluruz ama ilk tembelliği atlatsak fena olmıcak
sevgiyle sağlıcakla