Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba :) bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim.. 13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak.. az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2008, 09:36 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ?

Herkese merhaba :)
bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim..
13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak..
az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım diğer telkinlere de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..çünkü benim durumum biraz komplike :)

şunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum

Kendine Güven
Kilo Verme(Güven)
Sosyal Fobi
Depresyon Dünde Kaldı
Koruma Kalkanı
Başkalarının Düşünceleri Önemsememe
Sınav Heyecanı

hangisine öncelik vermeliyim ? Ayrıca beni sürekli yiyip bitiren bir sorunum var..ben erteleme telkini dinlememe rağmen hala ders çalışmıyorum..eylülün ilk hastasonunda sınavım var 2 ay var...diğer ertelediğim işleri yapabildim çok şükür ama hala diğerleri tamamen bitmeden derse başlamak içimden gelmiyor..daha doğrusu kafa yormamı ve ezber gerektirecek şeylerden çok kaçıyorum..beynim hatırlanması zorunlu olan bilgileri içine almak zorunda olmaktan nefret ediyor..telkinlerden önce de sürekli şunu bitireyim sonra rahat kafa çalışırım bahaneleri öne sürerdim..
kilo verme işi o kadar sorun değil benim için...diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim ,son 5 kilom kaldı onu o kadar dert etmiyorum..çok az bi rakam.....fakat kendime güven konusunda sıkıntılarım olduğunu ve depresyonda olduğumu açıkca söyleyebilirim...

hangi telkinlere öncelik vereyim ne kadar dinleyim yada hangilerini ekleyim çıkarayım..yardım edermisiniz...kusura bakmayın uzun yazdım...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 09:53 PM   #2 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ?

merhaba silvia benzer sorun bende de vardı şu an ders çalışırken sıkılmadığımğ farkettim bu benim için büyük bir başarı ve ben ders çalışma başarı imgeleme ve beynin blokajlarını tıkmakla ilgil cd siparişi verdim zaten üç cd alınca bir tane ücretsiz alabiliyorsun sosyal fobinde var anladığım kadarıyla kendine güvenle devam edip birer hafta arayla en çok hangisine ihtiyaç hissedersen buna senin karar vermen daha doğru olur bu şekilde devam edbilirsin depresyona gerek yok çünkü bütün telkinlerin içinde mutluluk telkinide olduğu için gerek kalmıyor ben dinlemedim diğer arkadaşlarda genelde gerek kalmıyor çünkü bende depresiftim telkinlerle hiç gerek kalmadı kolay gelsin kandilin mübarek olsun
Alt 03-07-2008, 10:10 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Herkese hayırlı kandiller :)
önerilerin için teşekkür ederim Asalett
evet kendine güven telkiniyle devam etmek bana da çok mantıklı geldi :)
güven olmadan diğer şeyler de yoluna girmiyor zaten değil mi ?

şu an 3 telkin dinliyorum...kendine güveni de eklersem 4 olucak fazla mı olur acaba ?
ego, suçluluk ve ertelemenin arasından birisini çıkarmalı mıyım...sanırım 2 hafta yetmiştir değil mi :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 10:15 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba :)
bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim..
13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak..
az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım diğer telkinlere de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..çünkü benim durumum biraz komplike :)

şunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum

Kendine Güven
Kilo Verme(Güven)
Sosyal Fobi
Depresyon Dünde Kaldı
Koruma Kalkanı
Başkalarının Düşünceleri Önemsememe
Sınav Heyecanı

hangisine öncelik vermeliyim ? Ayrıca beni sürekli yiyip bitiren bir sorunum var..ben erteleme telkini dinlememe rağmen hala ders çalışmıyorum..eylülün ilk hastasonunda sınavım var 2 ay var...diğer ertelediğim işleri yapabildim çok şükür ama hala diğerleri tamamen bitmeden derse başlamak içimden gelmiyor..daha doğrusu kafa yormamı ve ezber gerektirecek şeylerden çok kaçıyorum..beynim hatırlanması zorunlu olan bilgileri içine almak zorunda olmaktan nefret ediyor..telkinlerden önce de sürekli şunu bitireyim sonra rahat kafa çalışırım bahaneleri öne sürerdim..
kilo verme işi o kadar sorun değil benim için...diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim ,son 5 kilom kaldı onu o kadar dert etmiyorum..çok az bi rakam.....fakat kendime güven konusunda sıkıntılarım olduğunu ve depresyonda olduğumu açıkca söyleyebilirim...

hangi telkinlere öncelik vereyim ne kadar dinleyim yada hangilerini ekleyim çıkarayım..yardım edermisiniz...kusura bakmayın uzun yazdım...
silviacım yazdıklarını okuyunca bi an yüzümde bi tebessüm belirdi.hislerime tercuman oldun. kilo dışında ,benim de tüm telkinlerin dinlemeye ihtiyacım var .ayrıca ertelemeyi dinlediğim halde hala hiçbişeye başlayamadım.3 ay önce başlamam gereken deneyim hala beni bekliyo.ön hazırlık yapıp,hocama rapor götürmeme gerekiyodu onu da yapamadım şu 3 aydır evde olmama rağmen.okula gidince mahvedicek hoca .ben de ekimin ilk haftası hayatıma bi anlamda yön vericek bi sınava giricem.ama ben de telkinleri dinlememe rağmen çalışamıyorum.üstüne üstlük telkinlerden dolayı kendimde suçluluk falan hissetmiyorum aman bi ara yaparım falan da diyorum,olmazsa dünyanın sonu değil canım gbi davranıyorum.bilmiyorum durum kötü sanırım herşeyi de telkinlerden beklememek lazım özellikle ders konusunda,telkinler tam etki yapana kadar zaman uçup gidicek .benim gerçi öğüdümden hayır gelmez kelin merhemi olsa... misali .ben 20 gündür ego suçluluk ve erteleme dinliyorum .yanlız dün kendine güveni ekledim ve suçluluğu listemde azalttım.ve bunlar iyi oturmadan diğer telkinlerin etkisini göstermesi daha zor olur gibime geliyo(kilo telkinini bilemem).sanırım bi de özellikle ders konusunda söylüyorum,bi şeyi sevmeden sadece amaç için yapılan çalışılan ders bi işe yaramıyo.çalıştığın konunun içine girmeye seviyo gibi gözükmeye çalış.ne diyim ki ben de uygulamaya çalışıyorum yeni yeni.
umarım tembellikten ve diğer sorunlardan kurtuluruz ama ilk tembelliği atlatsak fena olmıcak

sevgiyle sağlıcakla
Alt 03-07-2008, 10:24 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

canımcım neden senin öğütlerin işe yaramasın ki aşkolsun
herşeyde olduğu gibi bu konudada yanlız olmadığımı anladım ve büyük ölçüde rahatladım..bu bile yetti bana :)
canım biz belki de 3 telkin dinlemekle hata ettik...hergün baya bi dinliyoruz hepsini ama toplam etkiyi 3 e bölünce herbirine az bir pay düşüyor olmalı...suçluluğu çıkarıp da ertelemeyi mi çoğaltmalı napmalı...yada ego yüzünden mi tembellik yapıyoruz ki

Alt 03-07-2008, 10:42 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

silvia'cım öğümdüm işe yaramış olsa,bende etkisini gösterirdi .gerçi teorikte değil sorun ,pratikte o da ayrı .ya aslında ego+suçluluk birlikte dinlenmeli ya samanic bana ertelemeyi de ekleyebilsin demişti.eyeleme geçme sorunumuz da var o da ayrı.aman yanlız olmadığını öğrenmek seni şevklendirmez ,öyle grup psikoljisine kapılıp daha da umursamaz oluyo insan.bi de çevrende mutlaka sen eğer ben bişey çalışmıyorum çalışamıyorum dediklerinde ,karşındakilerden de aynı şeyi duyarsan inanma (sen de yaşamışsındır belki)daha sonra bi bakıyosun ki senden daha çok dert yanmaya başlayanlar,işini gücünü halletmiş bi de zeki adam pozunda ya da şansa bağlayarak ilerliyip devam ediyolar.giden gemilerin ardından en fazla el sallanıyo ondan sonra.herneyse bu konuda yaram derin.bi de derse odaklanma,yüksek verim alma ile ilgili hipnoz cd'si buldum ama ingilizce.siteye kaydettim(hipnoz bölümünde var)bundan bi uyarlama çalışması yaparsak ,belki işe yarayabilir .neyse gelişmelerden haberdar et,belki birbirimizi şevklendirirz.
Alt 03-07-2008, 11:53 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

tabi ki canım..herhangi bir gelişme olur olmaz bildireceğim :) bu başlık altında olmasa bile değişim günlükleri kısmında benim de günlüğüm yer almakta..ya burdan yada ordan bildireceğim..

ben bu durum üzerinde biraz düşünüp taşındım ve şuna karar verdim..

Suçluluk telkinini çıkaracağım
(sanırım 2 hafta içinde affedeceğimi etmişimdir zaten..ayrıca hayatımdaki birçok şeyden aslında kendimin sorumlu ve suçlu olmadığımın bilincindeydim...hep ailemin yalnış yönlendirmeleri ve benim olay çıkmasın diye doğruyu bilmeme rağmen onların dediklerini yapmamdı mesele...yani ben değil onlar suçlular bende birşey yok super)

ego ve ertelemeye devam edeceğim..yani 2 telkine düşüreceğim..
.
1 hafta sonra da kendine güven i ekleyeceğim (içeriği gerçekten etkiledi beni )
ne dersiniz arkadaşlar..kararım doğru mu sizce ?

Alt 07-07-2008, 01:01 AM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar ..

kendine güven suçluluk ego.. bu üçü listenizin temel yapı taşları olsun..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876

erteleme ve zinde uyanma telkinleri eyleme geçirici özelliklerinden dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etki yapar..
çok kısa oldukları için sayısal olarak onları baz almanıza gerek yok..

ilerleyen günlerde sınav heyacanını eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum..
telkin içeriğinde geçen :
<Ogrendiklerini rahatca hatirlayabileceksin.İYİ Hazirlandigin icin dogru cevaplar kolayca aklına geliyor.
Cok guvenlisin cunku calistin ve yeterince hazirsin>

gibi cümleler erteleme alışkanlığınızdan sıyrılarak derslere sevgiyle yönelmenizde yardımcınız olacaktır.. super
eğer durumunuz müsaitse ya da forum puanlarınız yeterliyse atakan bey e özel telkin çalışması yaptırarak bu konuda daha başarılı adımlar atabilirsiniz..

sevgiler..

Bookmarks