11-12-2008, 01:21 AM
|
#143 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: nalmes Nickli Üyeden Alıntı
COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM
1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU?
2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI?
3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI?
4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ?
SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM | Merhaba
Gece müziği rahatsız etmeyecek şekilde kısık dinleyebilirsiniz.Tamamen sessize almaktan kastınız eğer bu ise etkili olacaktır.Yok tamamen kısılırsa etkili olmaz tabii ki
Çocuklar içinde özgüven için faydalıdır yanlız sigara bırakma depresyon gibi telkinleri dinletmeyiniz.
Uzun süre dinleyip toplantılarımıza katılan kişiler oluyor.Böyle uzun süreli fayda gören bir çok kişi vardır.
Kişiye göre dinleme süresi değişir.Önemli olan kişinin olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirmesidir.Eğer olumlu düşünceyi içselleştirirseniz bir kaç ay dineyebilirsiniz daha sonra haftada bir iki kez tekrar edebilirsiniz.
Forumda büyük harfle yazmamanızı rica ediyoruz...
Teşekkürler.. |
| |